sliwkaa 01.06.05, 10:10 witam, bardzo proszę o polecenie firmy robiącej dobrej jakości szafy wnękowe (najlepiej z piaseczna) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misz098 Re: szafy wnękowe 02.06.05, 20:23 polecam firmę www.meblex-adl.pl Specjalizuja się w kuchniach, ale robią również szafy. Można się umówić z nimi w domu i wszystko omówić. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia971 Re: szafy wnękowe 11.06.05, 23:38 misz098 napisała: > Robili mi kuchnię nie bardzo jestem zadowolona,a raczj bardzo nie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka.zuzka Re: szafy wnękowe 14.06.05, 18:50 A może SENATOR? Filia mieści w Leroy Merlin, na dziale z wyposażeniem wnętrz szafowych. Robią na miejscu projekt komputerowy, potem dokładne pomiary w domu i za pare dni montaż. Ja jestem zadowolona z ich usługi. Ale za tanio to to nie wychodzi :( I minusem jest to, że musisz - poza ceną montażu - zapłacić z góry (!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkaa Re: szafy wnękowe 15.06.05, 09:19 zuzka, bylam w Leroy-a ...tylko ze akurat wtedy cos im program komputerowy nie dzialał ;-( plus dodatkowo powiedzieli, ze czas oczekiwania moze byc do 3 tygodni. ale skoro jestes zadowolona i mialas za pare dni montaz to moze jeszcze raz tam pojade i kłopot z głowy.. dzieki ps. z tego co widzę, to firma z mławy raczej odpada...ale dziękuje wszystkim za pomoc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ek1111 Re: szafy wnękowe 15.06.05, 16:32 My też robiliśmy szafy w Leroy i jesteśmy zadowoleni. tanie nie są, ale kosztowały w sumie prawie połowę tego, co zaśpiewał nam inny fachowiec. Jestem zadowolona, bo zrobili tak jak chcieliśmy, byli słowni, kulturalni ( pracowali w kapciach!). Po różnych doświadczeniach z "fachowcami" mogę powiedzieć : elegancja-Francja. Odpowiedz Link Zgłoś
misz098 Re: szafy wnękowe 14.06.05, 20:19 Naprawdę, mówisz o firmie z Mławy? Dlaczego jesteś niezadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś