kjagoda 17.06.05, 16:22 Witam! rozpoczynamy właśnie budowę domu. poszukuję fachowca do wykonania studni na mojej działce. Może ktoś akurat ma kogoś godnego polecenia?. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agrafik Re: studnia na działce 28.06.05, 11:22 U mnie na działce studnie wiercił p. Jacek. niestety nie pamiętam nazwiska. Jest to bardzo porządny fachowiec, godny polecenia. Sumienny i czysty. Powiedział, że wodę "znajsdzie" i w ciągu 3 dni woda była. Naprawdę polecam. tel 502266965 Odpowiedz Link Zgłoś
kjagoda Re: studnia na działce 28.06.05, 11:40 Dziękuję za kontakt. Chętnie wykorzystam. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
madziagreg Re: studnia na działce 11.07.05, 19:39 a to była głebinówka, i ile kosztowała za metr jeśli mozna wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
agrafik Re: studnia na działce 11.07.05, 23:33 Tak głębinówka bo na mojej działce nie było dobrej wody płycej. A ceny za metr dokładnie nie pamiętam 100 czy 110 zł, tylko, że to było rok temu. Teraz paliwo poszło ostro w górę a oni mają wiertnię na samochodzie, więc może być trochę drożej. Myślę, że fachowiec z prawdziwego zdarzenia zrekompensuje cenę, bo u mojego sąsiada "grzebali" ponad tydzień a wzięli tyle samo kasy, tylko bałagan "na dokładkę" mu zostawili w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: studnia na działce 19.07.05, 14:04 Ten polecany fachmen zajmuje się tylko wierceniem studni, a może ktoś zna i poleci speca od kopanych studni - tzn renowacja takiej kopanej studni, udrożnienie, dobór pompy itp. Mam taką studnię i aż szkoda podlewać ogródek wodą z sieci i pozostawić studnię niewykorzystaną. w. Odpowiedz Link Zgłoś
trubador Re: studnia na działce 20.08.14, 15:31 Zależy ci na solidnie wykonanej usłudze czyszczenia studni lub jej naprawy. To nie wszystko czym nasza firma się zajmuję. Posiadamy bardzo bogate doświadczenie, jesteśmy wstanie sprostać każdemu zadaniu dbając o jakość i profesjonalizm i kieszeń klienta. Do naszych prac należy renowacja studni, odkopywanie studni, dezynfekcja studni, konserwacja studni, uszczelnianie studni, serwis studni, odkażanie studni, czyszczenie studni i wiele innych usług, które znajdziecie na naszych stronach. Pamiętaj czysta studnia to zdrowa studnia www.serwisstudni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pkonoke Re: studnia na działce 10.01.15, 16:12 polecam wiercenie studni p.Majszyk Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: studnia na działce 24.01.15, 17:06 name70 napisał(a): > ja również mam studnię na działce. Firma Wiercenia Arten www.wierceniaarten.pl > zajęła się u mnie wykopami pod studnię. Samo wiercenie nie trawo zbyt długo, bo > woda nie była głęboko, zaledwie na kilkunastu metrach. Ekipa z firmy Arten szy > bko sobie poradziła z pracą i dzięki nim mam czystą, zdrową, źródlaną wodę. A c > o najważniejsze swoją. Zalegalizowałeś ją??? Odpowiedz Link Zgłoś