maxi27 20.09.05, 09:24 Witam, Mam pytanie czy ekspres jedzie bezposrednio z Piaseczna na metro wilanowska czy ma jakies przystanki po drodze.Interesuje mnie dokladnie poleczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sliwkaa Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 09:30 witam, jest przystanek na poleczki. Dokładne informacje na stronie: www.expresspiaseczno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 09:55 Kierowcy jak odpowiednio wcześniej poprosisz wypuszczą Ciebie wszędzie. w. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkaa Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 09:59 niemniej jednak, mam nadzieję ze wypuszczanie "na żądanie" nie zostanie regułą:- ( trochę czasu się przez to traci (o ile oczywiście autobus nie stoi w korku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 10:21 Najwięcej czasu traci się na kupowaniu bilecików na początkowych przystankach. w. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkaa Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 10:55 > Najwięcej czasu traci się na kupowaniu bilecików na początkowych przystankach. > w. oj racja .. pozostaje nadzieja ze coraz więcej osób bedzie kupować miesięczne. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 11:32 Może się zmieni choć sporo osób /jak ja/ zmienia często środki komunikacji byle jakoś dotrzeć do 100licy, raz ekspres raz pkp, sporadycznie autko. I już nie wiem jak lepiej. w. Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: MAłe pytanie 20.09.05, 12:58 Witajcie, mam taką sprawę - napiszcie, czy sądzicie, że miałoby to sens: planuję przesiąść się z autobusów (pod)miejskich na Expressy. Jeżdżę do pracy 3 razy w tygodniu do WArszawy, z tym,że samochodem. WRacam komunikacją. Czasem podróżuję po WAwie, do centrum, ale - rzadko. TEraz będąc w ciąży nie mogę długo stac, tzn, mdleję i w związku z tym chciałabym mieć miejsce siedzące. CZy Express byłby dobrym rozwiązaniem? CZy w godzinach 14-16.00 na wysokości Al. Lotnikow da się jeszcze usiąść? Bo ogólny komfort jazdy jest, jak sie domyślam, lepszy. Częstotliwość moich podróży powoduje, że nie opłaca mi się kupowac miesięcznego. Dziękuję z góry za informacje od jeżdżących Expresem, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkaa Re: MAłe pytanie 20.09.05, 13:15 witaj, mogę tylko napisac ze okolo 18-19 zazwyczaj załapiesz się na miejsce siedzące. Natomiast około 14-16 to nie jeżdzę, ale myślę, ze do godziny 16 powinno być OK..bo najwięszy szczyt powrotów z pracy jest okolo 16-18. Biorąc pod uwage Twoją ciąże (gratulacje;-) Express wydaje się być o wiele lepszym rozwiązaniem niż 709.. pozdrawawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: MAłe pytanie 20.09.05, 15:42 A dziękuję. Myślę, że łatwiej mi będzie doturlać się do końca lutego w trochę lepszych warunkach, a jeszcze taniej wyjdzie. Pozdrawiam, Ka Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: MAłe pytanie 20.09.05, 16:26 w Exressach z miejscem siedzacym może byc róznie- zazwyczaj sa pojedyńcze sztuki, bo jeździ tym coraz więcej osób, ale z tego samego przystanku odjeżdżają także autobusy PPKSu Piaseczno i Rojbusa- wszystkie po 2 zl, zależy jeszcze gdzie chcesz dojechac do Piaseczna. Odpowiedz Link Zgłoś
red122 www.expresspiaseczno.pl 21.09.05, 00:18 www.pksgrojec.pl www.roj-bus.kom.pl www.expresspiaseczno.pl Odpowiedz Link Zgłoś