Dodaj do ulubionych

Przystanki ekspress

20.09.05, 09:24
Witam,
Mam pytanie czy ekspres jedzie bezposrednio z Piaseczna na metro wilanowska
czy ma jakies przystanki po drodze.Interesuje mnie dokladnie poleczki
Obserwuj wątek
    • sliwkaa Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 09:30
      witam,

jest przystanek na poleczki. Dokładne informacje na stronie:

www.expresspiaseczno.pl
      • maxi27 Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 09:33
        dziekuje za informacje
        • woy Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 09:55
          Kierowcy jak odpowiednio wcześniej poprosisz wypuszczą Ciebie wszędzie.
          w.
          • sliwkaa Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 09:59
            niemniej jednak, mam nadzieję ze wypuszczanie "na żądanie" nie zostanie regułą:-
            ( trochę czasu się przez to traci (o ile oczywiście autobus nie stoi w korku ;-)
            • woy Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 10:21
              Najwięcej czasu traci się na kupowaniu bilecików na początkowych przystankach.
              w.
              • sliwkaa Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 10:55
                > Najwięcej czasu traci się na kupowaniu bilecików na początkowych przystankach.
                > w.

oj racja .. pozostaje nadzieja ze coraz więcej osób bedzie kupować miesięczne.
                • woy Re: Przystanki ekspress 20.09.05, 11:32
                  Może się zmieni choć sporo osób /jak ja/ zmienia często środki komunikacji byle
                  jakoś dotrzeć do 100licy, raz ekspres raz pkp, sporadycznie autko.
                  I już nie wiem jak lepiej.
                  w.
                  • kadewu1 Re: MAłe pytanie 20.09.05, 12:58
                    Witajcie, mam taką sprawę - napiszcie, czy sądzicie, że miałoby to sens:
                    planuję przesiąść się z autobusów (pod)miejskich na Expressy. Jeżdżę do pracy 3
                    razy w tygodniu do WArszawy, z tym,że samochodem. WRacam komunikacją. Czasem
                    podróżuję po WAwie, do centrum, ale - rzadko. TEraz będąc w ciąży nie mogę
                    długo stac, tzn, mdleję i w związku z tym chciałabym mieć miejsce siedzące. CZy
                    Express byłby dobrym rozwiązaniem? CZy w godzinach 14-16.00 na wysokości Al.
                    Lotnikow da się jeszcze usiąść? Bo ogólny komfort jazdy jest, jak sie domyślam,
                    lepszy. Częstotliwość moich podróży powoduje, że nie opłaca mi się kupowac
                    miesięcznego. Dziękuję z góry za informacje od jeżdżących Expresem,
                    Kasia
                    • sliwkaa Re: MAłe pytanie 20.09.05, 13:15
                      witaj,

mogę tylko napisac ze okolo 18-19 zazwyczaj załapiesz się na miejsce siedzące.
                      Natomiast około 14-16 to nie jeżdzę, ale myślę, ze do godziny 16 powinno być
                      OK..bo najwięszy szczyt powrotów z pracy jest okolo 16-18.

Biorąc pod uwage Twoją ciąże (gratulacje;-) Express wydaje się być o wiele
                      lepszym rozwiązaniem niż 709..

pozdrawawiam
                      • kadewu1 Re: MAłe pytanie 20.09.05, 15:42
                        A dziękuję. Myślę, że łatwiej mi będzie doturlać się do końca lutego w trochę
                        lepszych warunkach, a jeszcze taniej wyjdzie.
                        Pozdrawiam,
                        Ka
                    • tm51 Re: MAłe pytanie 20.09.05, 16:26
                      w Exressach z miejscem siedzacym może byc róznie- zazwyczaj sa pojedyńcze
                      sztuki, bo jeździ tym coraz więcej osób, ale z tego samego przystanku
                      odjeżdżają także autobusy PPKSu Piaseczno i Rojbusa- wszystkie po 2 zl, zależy
                      jeszcze gdzie chcesz dojechac do Piaseczna.
    • red122 www.expresspiaseczno.pl 21.09.05, 00:18
      www.pksgrojec.pl
      www.roj-bus.kom.pl
      www.expresspiaseczno.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka