Dodaj do ulubionych

Przebudowa Puławskiej a linia tramwajowa

17.11.05, 13:08
Z treści tego postu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=32029262&a=32068879
wynika, że nie będzie linii tramwajowej do Piaseczna!! No tragedia po prostu.
Obserwuj wątek
    • tm51 Re: Przebudowa Puławskiej a linia tramwajowa 17.11.05, 15:49
      nic tam nie piszą o tym, że tramwaju nie będzie, tylko o wycofaniu bezzasadnego
      skądinąd protestu Biura Komunkacji, a tramwj ma powstać w latach 2010-2020
      • krzysta Re: Przebudowa Puławskiej a linia tramwajowa 17.11.05, 19:33
        Informacje pochodzą ze strony:
        www.pulawska.info/
        Pozdrawiam
        yogi
        • matra29 a ja chyba stad spadam............... 17.11.05, 20:56
          wzieło mnie dziś strasznie, zdarzyło mi się z wczoraj na dziś nocowac w
          Pruszkowie i stworzył sie problem dojazdu z pruszkowa do pracy na rakowiec a
          własciwie to BRAK PROBLEMU dojazdu do wawy z PRUSZKOWA> z piaseczna dojerzdzam
          pkp i poprostu czasami to już nic na tą bezsilność nie pomaga wieczne
          opóźnienia, częstotliwość kursowania poprostu poniżej krytyki, ciasnota smród
          brud papierochy i piwsko codzienną normą itp
          ale wracam do Pruszkowa więc wchodze sobie na strone pruszkowska i szukam
          najlepszego połączenia spośród PKP, WKD oraz prywatnych linii autobusowych
          no i co widać :
          kolejki wkd (które sie prawie nigdy nie opóźniają)odjeżdzaja z pruszkowa
          dosłownie co 10 min 6.30 6.40, 6.50 7.06 7.16 no kurcze sama nie wiedziałam na
          którą tu kolejeczke iść, owszem potem częstotliwość odjazdów sie zmniejsza ale
          najdłużej to pół godziny PKP też wybór podobny oraz autobusy też co 20 -30 min.
          poprostu siedząc dzis w pracy szlak mnie brał dlaczego w Piasecznie jest jak
          jest . Liczyłam sporo ostatnio na to że może sie coś zmieni , pojazd szynowy
          przez Puławska byłby super rozwiazaniem ale lepiej na niego nie liczyć
          • kwiatek6324 Re: a ja chyba stad spadam............... 18.11.05, 12:51
            Witaj.

Ja tez sie czesto zastanawiam czy dobrze zrobilem
            kupujac mieszkanie w Piasecznie.

Wiele dyskusji bylo nad wyzszosci tej okolicy nad
            innymi, i trudno sie nie zgodzic. Jednak dzialania
            drogowcow, Wladz, coraz czesciej pokazuja ze znowu
            ktos nie pomyslal. Zamiast zrobic infrastrukture, to
            powstaja nowe bloki, nowe osiedla a drog nie przybywa...

Pozdr
            AK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka