mmysiaa 17.11.05, 13:08 Z treści tego postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=32029262&a=32068879 wynika, że nie będzie linii tramwajowej do Piaseczna!! No tragedia po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tm51 Re: Przebudowa Puławskiej a linia tramwajowa 17.11.05, 15:49 nic tam nie piszą o tym, że tramwaju nie będzie, tylko o wycofaniu bezzasadnego skądinąd protestu Biura Komunkacji, a tramwj ma powstać w latach 2010-2020 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysta Re: Przebudowa Puławskiej a linia tramwajowa 17.11.05, 19:33 Informacje pochodzą ze strony: www.pulawska.info/ Pozdrawiam yogi Odpowiedz Link Zgłoś
matra29 a ja chyba stad spadam............... 17.11.05, 20:56 wzieło mnie dziś strasznie, zdarzyło mi się z wczoraj na dziś nocowac w Pruszkowie i stworzył sie problem dojazdu z pruszkowa do pracy na rakowiec a własciwie to BRAK PROBLEMU dojazdu do wawy z PRUSZKOWA> z piaseczna dojerzdzam pkp i poprostu czasami to już nic na tą bezsilność nie pomaga wieczne opóźnienia, częstotliwość kursowania poprostu poniżej krytyki, ciasnota smród brud papierochy i piwsko codzienną normą itp ale wracam do Pruszkowa więc wchodze sobie na strone pruszkowska i szukam najlepszego połączenia spośród PKP, WKD oraz prywatnych linii autobusowych no i co widać : kolejki wkd (które sie prawie nigdy nie opóźniają)odjeżdzaja z pruszkowa dosłownie co 10 min 6.30 6.40, 6.50 7.06 7.16 no kurcze sama nie wiedziałam na którą tu kolejeczke iść, owszem potem częstotliwość odjazdów sie zmniejsza ale najdłużej to pół godziny PKP też wybór podobny oraz autobusy też co 20 -30 min. poprostu siedząc dzis w pracy szlak mnie brał dlaczego w Piasecznie jest jak jest . Liczyłam sporo ostatnio na to że może sie coś zmieni , pojazd szynowy przez Puławska byłby super rozwiazaniem ale lepiej na niego nie liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek6324 Re: a ja chyba stad spadam............... 18.11.05, 12:51 Witaj. Ja tez sie czesto zastanawiam czy dobrze zrobilem kupujac mieszkanie w Piasecznie. Wiele dyskusji bylo nad wyzszosci tej okolicy nad innymi, i trudno sie nie zgodzic. Jednak dzialania drogowcow, Wladz, coraz czesciej pokazuja ze znowu ktos nie pomyslal. Zamiast zrobic infrastrukture, to powstaja nowe bloki, nowe osiedla a drog nie przybywa... Pozdr AK Odpowiedz Link Zgłoś