woy 07.02.06, 09:58 Jak się dziś rano jechało Puławską? Wybrałem pociąg, spóźnił się tylko 10 minut, dojechał bez problemu do wawy. Zastanawiam się jak wracać koło 16 stej. Pkp czy ekspres piaseczno. w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richo Re: Puławska dziś rano....? 07.02.06, 10:14 Mogę Ci powiedzieć, że korek w kierunku Wawy jest do tej pory i sięga do stacji kolejki wąskotorowej (cała Wojska Polskiego), obwodnica od stacji Shella, Okulickiego od Orlenu (ale pewnie dalej też). Tyle widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: Puławska dziś rano....? 07.02.06, 10:29 jezdze w kierunku gory kalwarii. korek zaczynal sie jakies 3km za swiatlami w zalesiu (patrzac od strony GK). troche dramat. spedzialm tez sporo czasu na skrzyzowaniu z okulickiego - niestety, ludziki wjezdzajace na zoltych swiatlach powoduja ze skorzyzowanie korukje sie w kazda mozliwa strone. czasem zastanawiam sie kiedy dojdzie do tego ze zadne auto nie bedzie moglo sie ruszyc w zadna strone i trzeba bedzie wzywac ciezki sprzet do pomocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: Puławska dziś rano....? 07.02.06, 10:30 generalnie przepraszam za literowki ktore powrzucalam do poprzedniego posta. chyba jeszcze rece mi nie odmarzly....:) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Puławska dziś rano....? 07.02.06, 11:03 heja jechalo sie fantastycznie!!.. lamina-wałbrzyska 1 godz 50 minut, do pracy spoznienie 2 godziny 20 minut! kto da wiecej?.. jaka reakcja szefów?.. u mnie stoicki spokój i zrozumienie.. ;-) czy to zima zaskoczyła drogowców a może drogowcy zimę?.. gdyby chuck noriss znał (choć powinien) puławską o 6.00 rano byłaby już przejezdna.. no coż.. nie ma jak rower.. chyba jutro się skuszę.. ;-) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Puławska dziś rano....? 07.02.06, 11:07 Czyli wracać trzeba pociągiem, no bedą emocje bo do 17:00 trzeba dzieci z przedszkola odebrać :) A codziennie z pracy się zwalniać nie sposób. w. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Puławska dziś rano....? 07.02.06, 12:13 hej.. moje spoznienie do pracy wynioslo tylko 1 godzine 20 minut.. mala pomylka ;-)) co nie umniejsza faktu jechania do pracy w sumie 2,5 godziny (na mokotów).. Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: Puławska dziś rano....? 07.02.06, 13:28 Patrząc przez okno na Wojska Polskiego wybrałem dziś pociąg. I to był bardzo dobry wybór. R Odpowiedz Link Zgłoś
peter241 Re: Puławska dziś rano....? 07.02.06, 11:07 pozdrawiam - 2 godziny na Ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
pociu Re: Puławska dziś rano....? 07.02.06, 11:31 witam, ja pobilem dzisiaj swoj rekord sprzed lat bodaj trzech - Albatrosow - Zwirki i Wigury (przez Ursynow) 2h55 pierwsza raz wrzucona trojka - na Ursynowie pierwszy kawalek drogi ze sladami pluga - Dolina Sluzewiecka pierwszy plug - Rzymowskiego - odsniezal juz odsnniezona ulice pozdrawiam pociu Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: Puławska dziś rano....? 07.02.06, 17:13 z domu wyszedłem o 9, zobaczyłem, że na Chyliczkowskiej jest korek, więc przewidując dalsze zatory(i widząc dwa 709 jedno za drugim) wsiadłem w PKS- za pół godziny dojechałem do Laminy :P, całość drogi na SGGW zajęła mi 2 godziny, za z powrotem 709 jechałem tylko pół godziny, ale takie słowo jak rozkład przestało istnieć Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: niezdany egzamin a sprawa korków 08.02.06, 10:35 mój syn miał wczoraj egzamin, przewidując korki wyjechał o godzinę wcześniej i spóżnił sie na egzamin tylko !!! 1 godzinę - oczywiście go nie zda , bo pisał o godzine krócej niz inni , na uczelni zero reakcji , mimo , że bardzo dużo osób się spóżniło , jak przewidzieć sytuację na drodze , dzisiaj wyjechałam z córką o 7.00 a na Ochocie byłam 7.45 , miała byc w szkole 8.45- nie wiem , zupełnie nie wiem kiedy wyjeżdzac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś