megi76 18.03.06, 23:46 Witam, poszukuję kontaktu do 'psiego fryzjera' w Piasecznie bądź bliskiej okolicy. dziękuję za info. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solidsystem Re: strzyżenie psów 20.03.06, 19:07 Witam:)moj pies chodzi do FRYZJERA na bazarek, w 1 alejce od szkolnej, trzeba sie umowic wczesniej,ja jestem zadowolona mysle ze Arni (moj pies)tez. pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
megi76 Re: strzyżenie psów 20.03.06, 19:15 A gdzie jest bazarek? - mieszkam tu od niedawna :) czy można tam zadzownić (jesli tak, to poprsze o nr telefonu i/lub nazwiasko. z góry dziekuję M. Odpowiedz Link Zgłoś
marsmolen Re: strzyżenie psów 21.03.06, 18:20 Witam!! Nasz Paco też chodzi do tej Pani na Bazarek. Ma podejście do psa. Nr.tel do niej:693-132-165 Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
nowakpiotr111 Re: strzyżenie psów 01.03.16, 19:16 Szczerze NIE POLECAM kontaktu z panią Magdą Czapską tel. 737390055 737-390-055 Rzekomo strzyże ona u siebie w mieszkania przy ulicy Jarząbka w Piasecznie. Ogłoszenie znalazłem na portalu ogłoszeniowym, umówiłem się na konkretny dzień i godzinę, przyjeżdżam o umówionej porze, dzwonię domofonem i odbiera mąż tej pani twierdząc, że żona jest w pracy w jakiejś lecznicy dla zwierząt. Próbowałem się skontaktować z tą panią telefonicznie, lecz nie odebrała telefonu, na próbę późniejszego kontaktu mailowego także nie zareagowała. Tak więc dla mnie zupełna czarna lista. Absolutne lekceważenie klienta i niebywale nieprofesjonalne podejście. Radzę omijać szerokim łukiem, bo szkoda marnować czas takie chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś