Dodaj do ulubionych

Gdzie sklep z antenami ?

21.03.06, 09:32
Czesc

Gdzie znajde jakis fachowy (podkreslam - glownie chodzi o doradztwo i sprzet)
sklep z antenami TV ? Wysiadl mi chyba zasilacz (podkreslam CHYBA).

Podobno jest gdzies sklep na ulicy tej gdzie jest Policja.

Zan ktos jakies szczegoly ?

Arek
Obserwuj wątek
    • effect2 Re: Gdzie sklep z antenami ? 21.03.06, 19:49
      Wiem że w miejscowości Siedliska obok Żabieńca jest hurtownia anten i tego typu
      rzeczy.
      • kurant78 Re: Gdzie sklep z antenami ? 21.03.06, 20:54
        Ja na codzień zajmuję się wszelkiego rodzajmi antenami jeśli potrzebujesz coś
        kupić, sprawdzić poradzić się zapraszam na priv.
        • anka_paduch KURANT!! 23.03.06, 08:32
          Kurant78 mam pytanie, czy mógłbys mi powiedzieć ile kosztowałaby antena
          zbiorcza do budynku wielorodzinnego wraz z montażem (30 mieszkań), budynek jest
          okablowany!! Bardzo proszę Cię o info! Pozdrawiam
          Anka
          • kurant78 Re: KURANT!! 09.06.06, 15:34
            Więcej informacj na temat anten na ast-anteny.com.pl

A normalnie cukiereczek na:
            allegro.pl/show_item.php?item=109321890
    • maniek812 Re: Gdzie sklep z antenami ? 12.06.06, 14:44
      Od jakiegoś czasu miałem problem z anteną a stało sie to po burzy. Byłem u kilku
      fachowców, którzy za kazdym razem diagnozowali wymiane anteny na nową. Jedynym
      powtarzam JEDYNYM sklepem który podszedł poważnie do problemu jakim jest sklep
      na Siedliskach. Okazało sie ze za maleńkie pieniądze rzędu kilkunastu złotych
      mam sprzet który działa lepiej niz jak był nowy. Na Siedlskach są po pierwsze
      naprawde niskie ceny sprzętu średnio 50% ceny marketowej. Mają bardzo szeroki
      wybór sprzętu lub raczej osprzetu RTV i super ceny. Przykładem jest np 20m kabel
      do kina domowego THOMSON który kupilem za 1/2ceny lub Pozłacany RCA 35%ceny
      marketowej. Poza tym ludzie którzy sprzedają sprzęt naprawdę się na tym znaja.
      Nie wciskają szajsu. Poza tym w ciągu mojej 0,5 godzinnej wizyty przyjechało co
      najmniej 5 instalatorów. A oni wiedzą gdzie sie opłaca. Zaoszczędziłem prawe
      połowę kasy i dowiedziałem sie kilku ciekawych rzeczy. Naprawdę warto. Ostatnio
      zauwazyłem ze chyba niedługo bedą mieli nawet sklep internetowy. Nie wiem jak wy
      ale ja popieram polskie sklep zamiast promować zachodnie molochy. Pozdrawiam.
      Mariusz
      • jacekglm Re: Gdzie sklep z antenami ? 12.06.06, 17:57
        po takie rzeczy to nie ma co chodzić do hipermarketów..też zauważyłem,że ceny
        tam są "wzięte z kosmosu"..no i nie ma fachowej porady..
        A o Siedliskach słyszałem od dawna..porządna firma:)
        Zroweryzowany Jacek
        piasmk.prv.pl
        • kurant78 PROMOCJA ANTEN TV 27.06.06, 08:37
          Antena w sklepie kosztuje ponad 30zł a w markecie nawet koło 40zł. A wcale nie
          trzeba jej tam kupować Mozna sobie kupic antenke na allegro i odebrać na
          Siedliskach. Na pewno się opłaca. Oszczędza sie na koszcie przesyłki. A Na
          Siedliska z Piaseczna jest tylko 2km. Więc warto. Poza tym na miejscu są ludzie
          którzy doradzą i dopasuja parametry anteny do miejsca zamieszkania. Przesyłam
          wam link do antenki.

www.allegro.pl/item111552912_antena_siatkowa_szerokopasmowa_producent_cd.html
    • aldonasarn Sklep rtv sat online 16.07.15, 14:46
      Ja tam wolę takie rzeczy kupować online, cały sprzęt do instalacji tv kupiłam w dmtrade.pl - z doradztwem nie było problemu, obsługa fachowo wytłumaczyła mi co muszę dobrać, jaka antena będzie odpowiednia itd. W stacjonarnych to już nie raz spotkałam się z tym, że nikt dla Ciebie nie ma czasu i jakoś fachowców brak, zwłaszcza w sieciowych marketach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka