magdary 24.03.06, 08:23 znalazłam w Piasecznie na razie 2 sklepy zoologiczne na bazarku i na przeciwko pizzeri. ale to malutkie bardzo a gdzieś taki wiekszy? w Auchan widziałam. gdzieś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agromek Re: sklep zoolog 24.03.06, 09:17 magdary napisała: > znalazłam w Piasecznie na razie 2 sklepy zoologiczne > na bazarku i na przeciwko pizzeri. ale to malutkie bardzo > a gdzieś taki wiekszy? w Auchan widziałam. > gdzieś jeszcze? Zalezy co chcesz ... Jesli Ci chodiz tylko o wielkosc .... jest jeden na ul. Pod Bateriami. Kolo kwiaciarni cafe. No a wiekszy ... Janki - Anna Zoo. Arek Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: sklep zoolog 24.03.06, 09:18 zależy mi na dobrym zaopatrzeniu dla kota :) muszę wyprawkę całą kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: sklep zoolog 24.03.06, 09:26 Mam kota, i rzeczywiście będziesz musiała pobiegać po sklepach, a co najgorsze wyboru takiego nie ma a drogo, bo nie ma sklepów tylko dla kotów lub psów itp, ale wszystko i dla wszystkich i dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: sklep zoolog 24.03.06, 09:42 magdary napisała: > zależy mi na dobrym zaopatrzeniu dla kota :) > muszę wyprawkę całą kupić. Uuuuuuuu A przepraszam. Mam 3 koty, znaczy juz 2. Co takiego musi miec kot ? Bo ja oprocz kuwety i żwirku nic więcej nie muszę kupować. Hmmmmm. Zaniedbuje swoje koty ? A. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: sklep zoolog 24.03.06, 10:38 Jak sie ma pierwszego kotka w życiu to tak jest jak z pierwszym dzieckiem im więcej i drożej tym wydaje się lepiej. Wcale ich nie zaniedbujesz, ale jest tyle fajnych rzeczy, że jak kogoś stać to może kupić różne wariactwa :D Mój kotek np. marzy o profesjonalnej drapaczce z pięterkiem do obserwacji, im wyższej tym lepszej :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: sklep zoolog 24.03.06, 10:51 kuweta, żwirek, transporter, jedzenie dobre, miski, szelki.. no. zabawki :) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: sklep zoolog 24.03.06, 11:02 Obrożę z dzwoneczkiem by ptaszków nie łapał. Choć to dyskomfort dla takiego kotka co się wałęsa po okolicy. w. Odpowiedz Link Zgłoś
jolha Re: sklep zoolog 24.03.06, 11:37 To przy ptasiej grypie obecnie pożądane;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: sklep zoolog 24.03.06, 11:50 Mój kot nie będzie wychodził z domu. dzwoneczek odpada :) Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: sklep zoolog 24.03.06, 13:04 magdary napisała: > kuweta, żwirek, transporter, jedzenie dobre, miski, szelki.. > no. zabawki :) Jesli karma to www.telekarma.pl JA korzystam i polecam. a. Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: sklep zoolog 24.03.06, 13:18 a to polecam animalia.pl/ sprawdziłam, że taniej maja Royal Canin. i to o 10 zł na 4 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: sklep zoolog 04.05.06, 23:18 Najtańszy zoolog i " nasz " w necie to Frikokarma. Sklep mieści się na bazarku, Jest nieduży ale towaru sporo i obsługa miła. Jak czegoś nie ma to na nastepny dzień dostarczają. Ja zamawiam u nich karme dla psa i mam dostawe do domu gratis. Zreszta wystarczy porównać z innymi sklepami www.frikokarma.pl Odpowiedz Link Zgłoś