woy 25.04.06, 08:28 Notariusza mobilnego i elastycznego jeśli chodzi o godziny pracy. Może jest w Zalesiu dolnym? Piaseczno też ok. w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka10 Re: a ja potrzebuję notariusza.... 25.04.06, 08:44 Piaseczno budynek banku spółdzielczego .Kancelaria Fortuńskiego i Gmerka sprawdzona i pewna Odpowiedz Link Zgłoś
lampka.nocna Re: a ja potrzebuję notariusza.... 25.04.06, 12:32 Ja tez polecam Fortunskkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: a ja potrzebuję notariusza.... 25.04.06, 10:57 na ul.Jana Pawła..pomiędzy bankiem Bph a Krusem..polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: a ja potrzebuję notariusza.... 25.04.06, 11:46 woy napisał: > Notariusza mobilnego i elastycznego jeśli chodzi o godziny pracy. Może jest w > Zalesiu dolnym? Piaseczno też ok. > w. Polecam p. Gromek. A. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: a ja potrzebuję notariusza.... 25.04.06, 15:19 Dziękuję za pomoc, za namiary i przestroga przy okazji... niestety w pośpiechu u notariusza nic nie da się załatwić, w jeden dzień nie ma szans, proste pełnomocnictwo pomiędzy małżonkami. Tam gdzie mają terminy zajęte i sporo umów rozumiem, wszystko jasne, rzeczywiście możliwości nie ma. Ale co to za notariusz, który pracuje do 15:00 i nie jest gotowy obsłużyć za godziwą kasę jeszcze jednego interesanta? nieco rozczarowany w. Odpowiedz Link Zgłoś