08.06.06, 11:00
Czy mżecie polecić dobrego optyka w Piasecznie? BYłam dziś w Centrum
Medycznym Puławska, ale mieli zamknięte. Noszę nietypowe szkła (astygmatyzm)
i czasem optycy muszą takie szkła sprowadzać,co lubi trwać. I jakies sensowne
oprawki - najlepiej polskiej produkcji, plastikowe. Może jest tu jakiś
okularnik i się oerientuje?

dziękuję, pozdrawiam,
Kasia mama Jasia - do zobaczenia na wycieczce wąskotorówką
Obserwuj wątek
    • edigher Re: optyk 08.06.06, 11:11
      Zacznę może od tyłu.. Nie polecam optyków przy Baku społdzielczym i przy
      Natalii (na roku). Nie pamiętam ulicy - przedłużenie Puławskiej.
      Po przymierzeniu 3 pary oprawek już krzywo na Ciebie patrzą...
      Natomiast POLECAM optyka na Puławskiej naprzeciwko starej pętli autobusowej,
      przed fotografen Renau i Dominetem chyba... Optyk w podwórku .
      Ulica Puławska 20, telefon 7372385.
      Polecam z czystym sumieniem...
      Ja tam ostatnio robiłam (polecila mi moja siostra), a potem za mną jeszcze
      połowa pracowników firmy w której pracuję.
      Przymierzyłam chyba z 60 par oprawek... super doradzają... a badanie trwało
      około 30 minut (najlepsze jakie do tej pory miałam). Vission czy dawny Synoptik
      nie umywają sie do tych badań (mam porównanie).
      Naprawde polecam.
      Astygmatyzm też wykrywają .. cylindry bez problemu, bez czekania.. 24h i masz
      gotowe okulary.
      • kadewu1 Re: optyk 08.06.06, 11:38
        Bardzo dziękuję. TO by mi pasowało, nawet wózkiem bez problemu wjadę (chyba?).

Pozdrawiam,
        K
        • kadewu1 Re: optyk 08.06.06, 11:40
          A, badanie okul. mam zrobione, chcę zrealizować receptę.
          K
    • kajtki2 Re: optyk 08.06.06, 12:22
      Ja polecam optyka w Konstancinie. Ceny są zdecydowanie niższe niż w Piasecznie
      więc warto się dowiedzieć. Tel 22 754-04-58 u. Wilanowska 1

Pozdrawiam
    • on5p Re: optyk 03.02.16, 14:29
      Ja ostatnio Zostałem zmuszony do zakupu pierwszych moich okularów w życiu po wizycie chyba w 10 salonach optycznych jedyny jaki mogę polecić to ProOptica ul. Puławska 20 z kilku powodów to pierwsze przymierzyłam chyba 30 par okularów i za każdym razem kobieta podawała mi je z uśmiechem na ustach i wcale nie Wymuszonym cała Obsługa była bardzo profesjonalna i mimo że zrobiła się dość spora kolejka kobieta bez żadnego stresu i pośpiechu poświęcał ma swój czas i uwagę tylko mi i żonie. Dodatkowo jako jedyny salon znalazłem takie oprawki jakich szukałem. Największym zaskoczeniem okazała się cena gdyż cena 2 oprawek które mi się podobały to 190 I 240 zł . Ja wybrałem te drugie żeby sie zachęcić do chodzenia plus szkła. Jednocześnie wybraliśmy oprawki dla małżonki których szukanie zajęło około 15 minut. Polecam z czystym sumieniem i z pewnością tam wrócę.
      • nomado Re: optyk 09.02.16, 13:17
        Zgadzam się z opinią powyżej. Ja korzystałem już 3 razy z usług tej firmy z tym że na Wojska Polskiego w Piasecznie. ProOptica ma kilka sklepów. Na miejscu także można umówić się z okulistą jeśli jest taka potrzeba.
        Dlaczego 3 razy?
        1. Ja sam - 2 pary okularów. Jedne zwykłe, drugie przeciwsłoneczne także korekcyjne do auta.
        2. Moja luba
        3. Koleżanka mojej lubej
        Wszyscy zadowoleni i ceny naprawdę przystępne.
        Nie ściągają dużo z klienta, często mając fajne promocje.
    • on5p Re: optyk 03.02.16, 14:43
      Dodatkowo oprawki są polskich producentów jak markowe. Ja z żoną wybraliśmy oprawki firmy WES. Nie wiem czy to dobra czy zła firma ale ja po 2 tygodniach chodzenia jestem bardzo zadowolony.
    • zefirpoprostu Re: optyk 20.01.19, 11:09
      Osobiście polecam optyka w kobyłce, tuż pomiędzy stacją kolejową a pks.
      optyga bardzo dobry optyk okulista warszawa kobyłka legionowo, nowoczesny, niskie ceny, wysoka jakość doskonale dobranych pod ciebie produktów, tysiące oprawek, stylowe okulary, nowoczesne soczewki kontaktowe, sklep internetowy, profesjonalna i miła obsługa. ja osobiście byłem bardzo zadowolony :)
      Jeżeli mieszkasz w okolicach kobyłki, marki, ząbki, wołomin, powinienneś zajrzeć pod ten adres, tam znajdziesz wszystko co potrzebne :D
      www.optyga.com.pl/nasze-lokale/kobylka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka