Dodaj do ulubionych

pytanie o outlet

17.07.06, 20:49
Byłam dziś w outlecie, ogłaszają się, że 23.08 mają otworzyć następną część.
Kiedyś chyba na Forum była informacja, że w Outlecie czy jego okolicach ma
byc Multiplex. Czy coś o tym wiadomo? Przydałoby sie coś takiego w
okolicach...
Obserwuj wątek
    • kpt5 Re: pytanie o outlet 18.07.06, 09:06

Witam,

W samym Centrum Wyprzedaży nie będzie niczego takiego (dzwoniłem do firmy
      zajmującej się w imieniu inwestora wynajmem powierzchni handlowych jeszcze
      przed otwarciem pierwszej części) Natomiast na skrzyżowaniu ulic Energetycznej
      i Puławskiej jest działaka na której zaplanowane jest centrum rozrywki. Gmina
      szuka inwestora, który chciałby wybudować tam tego typu przybytek.
      • anka_32 Re: pytanie o outlet 18.07.06, 09:18
        Dziękuję za odpowiedź - mam nadzieję, że jakiś inwestor sie znajdzie!
    • charles13 Re: pytanie o outlet 20.07.06, 10:32
      Niestety nie będize kina, ponieważ jest to nieopłacalne na dzień dzisiejszy.
      Niestety.
      pozdrawiam
      • rabena Re: pytanie o outlet 20.07.06, 19:42
        nieopłacalne? wszyscy którzy jeżdżą teraz do multikina pchaliby się tutaj, nie
        tylko z P-na ale także bliższych i dalszych okolic dla których wyjazd do kina
        do W-wy to cała wyprawa, nie piszę o problemach z powrotem bo ma być ten
        autobus od sierpnia, ja chodzę przynajmniej raz m-cu do kina
        • richo Re: pytanie o outlet 21.07.06, 00:12
          rabena napisała:

> ja chodzę przynajmniej raz m-cu do kina

Ja też bym chodził i to z całą rodziną. Jakaś petycja?
          • rabena Re: pytanie o outlet 21.07.06, 14:46
            niop :) tym bardziej, że niedługo wyłączą Puławską z ruchu z powodu braku
            przejazdu ;) ja też rodziną a nawet z kotem jakby się dało :P, ale nami
            inwestorzy tacy się nie interesują chociaż powinni bo developerzy szaleją i
            luda będzie 2 razy tyle pod koniec roku co teraz, należy nam się trchę
            rozrywki, nawet Konstancin ma park fajniejszy ze stałą sceną, Jacenty Ty masz
            głowe do interesów pokieruj inicjatywą :)
            • 30maciekk Re: pytanie o outlet 22.07.06, 08:06
              Rabena najlepiej to będzie jak się wyprowadzisz z tąd, bo narazie oprócz
              narzekania i krytykowania nic mądrego nie zdziałałaś.
              • 30maciekk Re: pytanie o outlet 22.07.06, 08:07
                sorki za błąd -stąd
                • richo Re: pytanie o outlet 22.07.06, 08:18
                  I myślisz, że to był błąd?
          • esk16 Re: petycja- jestem za! 23.07.06, 17:23
            W prawdzie nie wiem, czy takie inicjatywy sa skuteczne, ale chętnie złożę
            autografik pod takową petycją :)
            • rabena Re: petycja- jestem za! 24.07.06, 10:17
              są skuteczne :) przykład nocny do Warszawy, chodzi o to że jedna osoba zaczyna
              reszta się podłancza i już, i nie chodzi tu o narzekanie Panie marcin30 i inni
              którzy się uparli wytykać mi co chwila że narzekam itp. ja nie narzekam, nie
              pienię, tylko piszę rzeczowo co się dzieje a to jest różnica, jeśli innym nie
              przeszkadza życie na kupie, w smrodzie, hałasie, tłoku, zamknięcie się w 4
              ścianach własnego m-3 to proszę bardzo sobie nie przeszkadzać, ale ja i wiele
              osób jak widać z forum nie zamierza
              i ja zamierzam takowoą petycję wystosować na razie mailowo, a jeśli osób bedzie
              więcej możemy papierową złożyć na jakieś centrum rozrywki, czy stałą scenę w
              parku + oczywiście konieczną odnowę parku piaseczyńskiego, bo woła o pomstę do
              nieba jak jest zaniedbany.
              • rabena Re: petycja- jestem za! 24.07.06, 10:19
                przekręciłam :/ Pan 30maciekk - sorki
              • esk16 rabena 24.07.06, 19:47
                To może prześlij mi jej treść na gazetowego. Wiem, że w sumie marna to
                aktywność prospołeczna- czekać na gotową treść petycji, ale nie bardzo wiem,
                jak takową sklecić ;) co nie zmienia faktu, iż chętnie się do gotowej podłączę.
                pozdrawiam,
                esk16
                • rabena Re: rabena 25.07.06, 11:22
                  myślę nad tym, jak tylko się uporam niedługo z własnymi sprawami, ale znając
                  życie i rzeczywistosć trzeba poczekać jeszcze do wyborów
    • myniek1 Re: pytanie o outlet 22.07.06, 11:20
      No coż. Faktycznie takie centrum rozrywki by nam sie przydałio. Na prawdę nie
      ma gdzie wyjść w Piasecznie i okolicach. Trzeba grzać do Wawy lub Centrum
      Janki. A benzyna coraz droższa...
      • amedeo Re: pytanie o outlet 24.07.06, 18:35
        Kino to było to- co tydzien jezdzimy zkolezanka do galerii i zawsze jacys
        znajomi sie znajdą.Mysle ze mialoby wziecie.Mewa nie miala bo byla anchroniczna
        i bez parkingu.Poza tym zawsze lubimy sobie przy okazji cos zjesc i kupic wiec
        outlet w ktorym w ogole nie bywam tez bym moze przy okazji nawiedzala
        • esk16 Re: kino mewa... 24.07.06, 19:45
          Kino mewa było dobre może z 15 lat temu, tak na wycieczkę dla dzieciaczków ze
          szkoły podstawowej, z takiego, np. Zalesia Górnego. Pamiętam, jak ostatni raz
          tam byłam- z 6 lat temu, na tzw. Bai o lamie (Nowych szatach króla). Od tamtej
          pory nie mialam ochoty oglądać filmów, które były w Wawie juz tak dawno, że
          sami producenci mogli już o nich zapomnieć....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka