agromek 14.08.06, 09:25 Czesc. to gdzie ja mam teraz wrzucac szklo i plastik i papier ? Przy torach w Golkowie byly pojemniki. 4. A teraz pustka. Komu to przeszkadzalo ? I co teraz ? Gdzie z tym jezdzic ? ktos wie ? AG. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lazy_dog Re: Wzieli pojemniki recyclingowe (Golkow) 14.08.06, 12:11 Jak dla mnie to nic się nie zmieni - jak pojemniki były to i tak cały czas były zapchane - jeszcze ani razu nie zdażyło mi się żeby można było cokolwiek tam upchać. Wycieczka zazwyczaj kończyła się powrotem do domu z tym co chciałem wyrzucić. Ale z tego co widziałem niektórym wyluzowanym okolicznym mieszkańcom absolutnie nie przeszkadzało że pojemniki są zapchane - kładli naokoło wory ze śmieciami. Widok i smród nieciekawy, między innymi dlatego że nie do wszystkich dotarł przekaz słowny umieszczony na tych pojemnikach (szkło, papier etc.) i układali naokoło wszystko co się dało. Odpowiedz Link Zgłoś
bella7777 Re: Wzieli pojemniki recyclingowe (Golkow) 14.08.06, 16:50 Z Żabieńca też zabrali. Odpowiedz Link Zgłoś
alex2002 Re: Wzieli pojemniki recyclingowe (Golkow) 14.08.06, 17:03 może gmina ma jakiś tajny plan jeśli chodzi o ekologie he he Odpowiedz Link Zgłoś
kania_marcin Re: Wzieli pojemniki recyclingowe (Golkow) 14.08.06, 21:08 Ale jaja, spokojnie w tej sprawie przygotuję pismo do Urzędu Gminy w Piasecznie, pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zalesie5 Po interwencji Słowika - problem znika! 14.08.06, 23:14 agromek napisał: > I co teraz ? Gdzie z tym jezdzic ? ktos wie ? Napisz do niego, bo podobno wszystkim odpisuje: www.slowik.k9.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kania_marcin Pismo złożone :)) 16.08.06, 11:50 Pismo w wiadomej sprawie złożone, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: Pismo złożone :)) 11.09.06, 14:58 kania_marcin napisał: > Pismo w wiadomej sprawie złożone, pozdrawiam Jakies wieści ? Jakaś odpowiedź ? Bo pojemników jak nie było tak nie ma. Trzeba sąsiadom podrzucać :-) A. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Pismo złożone :)) 11.09.06, 15:07 Są całkiem niedaleko :) Jakaś taka ziołowa nazwa ulicy, jadąc w kierunku Zalesia D. skręt z ul.Północnej w lewo. w. Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: Pismo złożone :)) 12.09.06, 10:13 woy napisał: > Są całkiem niedaleko :) > Jakaś taka ziołowa nazwa ulicy, jadąc w kierunku Zalesia D. skręt z > ul.Północnej w lewo. > w. A może byś sie dookreślił co ? A. Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: Pismo złożone :)) 06.10.06, 15:13 kania_marcin napisał: > Pismo w wiadomej sprawie złożone, pozdrawiam NOico? Odpowiedz Link Zgłoś
tehen bo.. 12.09.06, 11:31 każdy kto ma dom powinien mieć podpisaną umowę na wywóz śmieci a nie "podrzucać" sąsiadom swoje brudy.. Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: bo.. 13.09.06, 09:46 tehen napisał: > każdy kto ma dom powinien mieć podpisaną umowę na wywóz śmieci a nie "podrzucać > " > sąsiadom swoje brudy.. To po co stoja w miescie pojemniki ? I dlaczego te co staly juz nie stoja ? Ja mam podpisana umowe na smieci. Ten watek nie jest o smieciach a o recyclingu. radze czytac dokladniej. A. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: bo.. 13.09.06, 10:43 W Gołkowie pojemniki utrzymały się jeszcze na ul. Lubczykowej :) Tylko jak są pełne prosimy o nie pozostawianie segregowanych śmieciuszków obok pojemnika, nie mówiąc o podrzucaniu nie posegregowanych śmieci. Bałagan spowodowany takim podrzucaniem był zapewne powodem zniknięcia większości okolicznych pojemników. A czemu straż miejska nie sprawdza umów na odbiór śmieci??? w. Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: bo.. 15.09.06, 12:08 woy napisał: > W Gołkowie pojemniki utrzymały się jeszcze na ul. Lubczykowej :) Tylko jak są > pełne prosimy o nie pozostawianie segregowanych śmieciuszków obok pojemnika, > nie mówiąc o podrzucaniu nie posegregowanych śmieci. Bałagan spowodowany takim > podrzucaniem był zapewne powodem zniknięcia większości okolicznych pojemników. > > A czemu straż miejska nie sprawdza umów na odbiór śmieci??? > > w. Tej Ty do mnie piszesz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kania_marcin Odpowiedż z Urzędu Miasta i Gminy Piaseczno 06.10.06, 16:29 Pojemniki zostały zabrane na żądanie Sołtysów i mieszkańców okolicznych posesji, dodatkowo w związku z wprowadzeniem Regulaminu Utrzymania Czystości zostały wprowadzone zmiany dotyczce odbioru posegregowanych odpadów. Formy komunalne będą je odbierać od właścicieli posesji z którymi mają zawarte umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna775 Re: Odpowiedż z Urzędu Miasta i Gminy Piaseczno 12.10.06, 08:33 ? ale że jak? że osobno? że osobno płatne? jak mi przyjedzie smieciarka to i tak rabnie to do jednego pojemnika i an wysypisko. Kurde no, to ja dzieciaka uczę ekologii, zawalony mam gabinet pudłami na papier i plastik, a tu takie szopki. Plastiki zaczełam już wywozic do warszawy jak jade do logopedy to pakuję, ale ostatnio tez totalnie zapchane. Nie ma to jak zachęcić lud do segregacji :| Odpowiedz Link Zgłoś