Dodaj do ulubionych

CM puławska - polećcie internistę i ginekologa

15.11.06, 09:35
Myśle o wykupieniu abonamentu w CM i mam kilka pytań.

czy możecie polecić dobrego internistę i ginekologa w CM PUłwska ?
czy jesteście zadowoloni z abonamentu w CM ?
czy są problemy z wizytami domowymi np. w weekendy ?

Czytałam wątki wczęsniejsze, ale chciałabym usłyszeć co aktualnie w trawie
piszczy.
Obserwuj wątek
    • eragon3 Re: CM puławska - polećcie internistę i ginekolog 15.11.06, 10:02
      Z ginekologow polecam dr Strusinska i dr Ize Zilkowska-Seta. U internisty
      korzystalam z wizyty u dr Katarzyny Paszkiewicz i dr Lidii Walickiej. Polecam
      obydwie.
    • ggieniaa Re: CM puławska - polećcie internistę i ginekolog 15.11.06, 22:11
      Z ginekologów polecam dr Setę i dr Melaniuk (jest gin-endokrynologiem), a z
      internistów nie lubię Grybowskiej-Białek, ale za to jestem zadowolona z
      Szymańskiej i Paszkiewicz. Abonament w CMP jest ok, choć widać, że czasem ilość
      pacjentów ich przerasta i system siada, a do rejestracji jest długaśna kolejka.
      Co do wizyt domowych, to w zeszłym roku miałam abonament z wizytami domowymi
      (teraz już taki zlikwidowali), ale jak kilka razy potrzebowałam wizyty w nocy,
      albo w dniu wolnym, to żaden z nr tel podanych w umowie nie odpowiadał i
      musieliśmy jechać z dzieckiem do szpitala do Warszawy. Generalnie, mam teraz nr
      tel do pediatrów i jak potrzebuję pomocy w dniu wolnym, to dzwonię i płacę im
      osobno za wizytę domową (wychodzi i tak taniej, bo w CMP wizyta domowa kosztuje
      120 zł; ze zniżką abonamentową niecałe 100, a prywatna wizyta domowa lekarza
      CMP wezwanego bezpośrednio wychodzi mniej). Jak zwykle są plusy i minusy. Ale
      na pewno lepiej tu niż w państwowej tzw służbie zdrowia. Przynajmniej dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka