wikipatulska Re: AAA AUTO 07.02.20, 16:48 Polecam. Bardzo miła obsługa która zasługuje na najwyższą ocenę. Dzięki doradztwu profesjonalnej obsługi nie kupiłam dziadostwa tylko bardzo dobry, zadbany samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
leonpawlowski Re: AAA AUTO 10.02.20, 18:00 i ja przyłączam się do pozytywnych komentarzy. u mnie tez wszystko było bez jakichkolwiek problemów a samochód śmiga aż miło patrzeć już ponad rok czasu Odpowiedz Link Zgłoś
remigiusz91 Re: AAA AUTO 11.02.20, 17:05 Ceny jak dla mnie całkiem w porządku, w innych komisach takie samo auto jak ja kupiłem było naprawdę sporo droższe także tutaj jest całkiem spoko Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamikos Re: AAA AUTO 12.02.20, 18:28 Kupiłam sobie w AAA Fiata 500 i po prostu zakochałam się w tym samochodzie!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro 2020 Re: AAA AUTO IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.20, 13:55 Kupilem tam autko, cena byla w ogloszeniu 5000zł. Po przyjeździe do Piaseczna okazuje sie że cena wynosi 6499zł (w internecie cały czas figuruje 5000zł) Podczas jazdy próbnej poinformowano nas że do ceny należy doliczyć "opłate salonową" w kwocie 1299zł Paranoja, szukają głupków. Auto zrobione na sztuke, dobrze umyte, wypolerowane i nic więcej. Na pierwszy rzut oka widac sporo mankamentów np. zacinająca sie roleta dachu, rozerwane siedzenie kierowcy, brak podłokietnika, brak dwóch siedzeń, niesprawne grzanie siedzeń, niedziałająca nawigacja. tłumaczą sie że oni nie wiedzą dlaczego cena jest zawyżona, nikt nic nie wie, czeski film. Zdecydowanie nie polecam !!!!!! Jest sporo bardziej uczciwych komisów niż AAA Auto. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronaaaa1 Re: AAA AUTO 18.02.20, 21:44 byłem u nich pierwszy raz ale jestem pod wrażeniem. obsługa klienta pierwsza klasa, ogromny wybór samochodów, wszystko i wszyscy chodzą jak w zegarku, naprawdę profesjonalna firma która szanuje i przede wszystkim DBA o klienta. Brawo. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelll Re: AAA AUTO 19.02.20, 17:41 Ostatnio zadzwonili do mnie z ofertą odkupienia mojego samochodu. Cenę przez telefon zaproponowali bardzo atrakcyjną więc zgodziłem się przyjechać do nich do oddziału i byłem ciekawy czy nie zmienią ceny jak przyjadę na miejsce ale na szczęście zapłacili dokładnie tyle ile ustaliliśmy przez telefon. polecam. fajny, uczciwy i profesjonalny skup Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka_lpw Re: AAA AUTO 20.02.20, 12:19 długo szukałam dobrego samochodu żeby kupić. W końcu pojechałam razem z mężem do AAA i tam bez problemu znalazłam idealne auto dla siebie. Duży wybór, dobre ceny, miła obsługa. Wszystko załatwione szybko i sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
janek912 Re: AAA AUTO 20.02.20, 19:34 w aaa miesiac temu sprzedałem swój samochód. o dziwo zaproponowali bardzo dobrą cenę, byłem w szoku że skup może tyle zapłacic Odpowiedz Link Zgłoś
mikiilechowicz Re: AAA AUTO 21.02.20, 15:11 Polecam. Jakieś 4 miesiące temu kupiłem u nich Hondę Accord. Samochód z pełnym wyposażeniem, z małym przebiegiem i bardzo zadbany, w środku skórzana tapicerka także prezentuje się bardzo dobrze. Samochód wziąłem w leasing ale na bardzo korzystnych warunkach także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik_12 Re: AAA AUTO 22.02.20, 18:42 super. jak dla mnie naprawdę super. można znaleźć u nich prawdziwe cudeńka :) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek15 Re: AAA AUTO 24.02.20, 12:16 Bardzo profesjonalna obsługa i podejście do Klienta. Widać że znają się na rzeczy i wiedzą jak szanować klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
krystek30_0 Re: AAA AUTO 24.02.20, 18:53 Nie wiem jak inni ale ja osobiście jestem zadowolony z tego komisu. Kupiłem u nich juz dwa samochody, ostatnio nie tak dawno kupiłem Mazdę 3 i samochód jest jak nowy, przebieg niewielki także prawie jak z salonu!! Wcześniej nie chciałem kupować samochodów w komisie ale teraz jak widzę jak działają w AAA to naprawdę nie zmienię już tego komisu na żaden inny!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszd10 Re: AAA AUTO 25.02.20, 18:52 nie mam żadnych wątpliwości co do uczciwości tego skupu. Zadzwonili do mnie sami i zaproponowali że odkupią mój samochód i że zapłacą taką kwotę jak jest w ogłoszeniu. Pojechałem do nich od razu na drugi dzień bo na co miałem czekać... tym bardziej że do tego czasu nikt oprócz nich nie odezwał się do mnie w sprawie samochodu także pojechałem do AAA i rzeczywiście zapłacili dokładnie tyle ile zaproponowali!! Byłem w szoku. Dzięki nim szybko i bez problemów sprzedałem swoje auto i nie czekałem aż w końcu znajdzie się jakiś klient. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkuklewicz Re: AAA AUTO 26.02.20, 18:58 Brawo! Brawo za obsługę i podejście do Klienta! Nie kazali na siebie nic czekać także jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
marlena34 Re: AAA AUTO 28.02.20, 13:52 Jestem bardzo zadowolona bo udało mi się naprawdę mega szybko sprzedać swój stary samochód i to za dobre pieniądze i do tego od razu kupiłam nowe auto :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinad1989 Re: AAA AUTO 02.03.20, 18:18 Kupiłam w AAA Audi A3. Samochód niedrogi ale za o bardzo wygodny i ekonomiczny. Właśnie czegoś takiego szukałam Odpowiedz Link Zgłoś
hubertwojtas Re: AAA AUTO 03.03.20, 17:40 Mimo że nie kupiłem u nich samochodu to i tak z czystym sumieniem mogę wystawić im pozytywny komentarz. To co mi się podoba najbardziej w AAA to zdecydowanie profesjonalna obsługa i fachowe podejście do Klienta. Normalnie brawo! Inne komisy powinny się tego uczyć od Was :) Polecam raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
milenawalkowicz Re: AAA AUTO 03.03.20, 19:22 Ja chciałabym podziękować Panu który mnie obsługiwał za to że idealnie doradził mi w sprawie auta. Ja chciałam kupić sobie Polo IV ale Pan pokazał mi Toyotę Yaris i powiedział że jest w dużo lepszym stanie i dużo zgrabniejsza dla kobiety. I miał 100 % rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan00 Re: AAA AUTO 04.03.20, 15:59 Ceny jak dla mnie w porządku, samochód kupiłem miesiąc temu i nie powiem o nich złego słowa. Auto w bardzo dobrym stanie i co najważniejsze... z niewielkim przebiegiem a właśnie na tym najbardziej mi zależało. Myślę, że kolejny samochód też kupię u nich Odpowiedz Link Zgłoś
antekdolipski Re: AAA AUTO 04.03.20, 21:29 Super, jak dla mnie wszystko ok, uczciwy komis, ludzie w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_21 Re: AAA AUTO 05.03.20, 14:14 Słuchajcie sprzedałem im w poniedziałek samochód. Szczerze to nigdy bym się nie spodziewał że tak szybko można sprzedać auto. Cała transakcja trwała maksymalnie 40 minut. Super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
martynapajak Re: AAA AUTO 05.03.20, 17:09 Ja akurat szukałam samochodu takiego do 20 tysięcy. Niestety póki co nie mogłam sobie pozwolić na droższe tak więc pozostało mi tylko takie kupić :D na szczęście dość szybko znalazłam samochód w komisie AAA. Nawet udało mi się dość sporo wynegocjować ceny, pan pomógł mi załatwianiu wszystkich formalności także naprawdę jestem mile zaskoczona i zadowolona. Komisowi i obsłudze daję najwyższą ocenę Odpowiedz Link Zgłoś
michalowskitomek Re: AAA AUTO 06.03.20, 16:31 Pewne samochody, a jak ktoś ma jakieś wątpliwości to zawsze może podjechać na stację diagnostyczną i wszystko sprawdzić. polecam Odpowiedz Link Zgłoś