iwona.woz 27.04.07, 20:58 proszę o polecenie dobrego weterynarza w Piasecznie.Pozdr.IW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martace Re: weterynarz potrzebny 28.04.07, 13:07 Polecam weterynarza w P-nie ul.Kosodrzewiny. Znajduje sie na tylach Auchan, wjazd od ul.Geodetów. Bedzie szyld ALMA-WET i wjazd do osiedla ze szlabanem-to tam :) POlecam- lecze tam od lat swoje zwierzeta na wszelkie przypadlosci, i naprawde ten Weterynarz jest Wielki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: weterynarz potrzebny 28.04.07, 15:36 ja mieszkam bardzo blisko tego weterynarza na Kosodrzewiny i wszyscy psiarze z mojej okolicy go omijają. W nagłych sprawach typu pogryzienie można tam pojsc, ale chorego pieska lepiej jednak zabrac do warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: weterynarz potrzebny 28.04.07, 16:46 przychodnia na Powstańców Warszawy, koło kwiaciarni. www.zwierzak.isf.pl/ nasz kocur jest bardzo zadowolony. na miejscu robia analizy i badania. maja sprzet do przeprowadzania zabiegów. bardzo dobrzy fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
martace Re: weterynarz potrzebny 28.04.07, 22:56 Ja tez mieszkam kolo niego :) i z tego co wiem, wszyscy obok mnie ktorzy maja zwierzaki chodza tylko do niego :) Ale jasne- moze zalezy co potrzeba. Ja oprocz standardowych (szczepien,pogryzien) leczylam psa u Tego Wet na serce i stawy i w tych sprawach jestem zadowolona w 100%, bo psiaki byly naprawde w ciezkim stanie! A w tych samych sprawach bylam np w Klinice Malych Zwierzat na SGGW, i z przykroscia musze przyznac,ze ich nastawienie bylo tak negatywne, ze...juz sie u nich nie pojawilam 2 raz. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lipcowa_mama_2007 Re: weterynarz potrzebny 30.04.07, 00:07 Pani Iwona Piechowska Piaseczno ul. Szkolna. REWELACJA! Moje kocury są pod opieką pani doktor od 5 lat. Nigdy nie naciąga na pieniądze, uczciwa i kochająca zwierzęta profesjonalistka. Radzę się umawiać wyłącznie do dr Piechowskiej, nie do pana który również tam pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
biju20 Re: weterynarz potrzebny 30.04.07, 12:37 ja polecam weterynarza w chylicach. Jest tam też szpital dla zwierząt. Teraz leczę tam swojego kota i cenię uprzejmość oraz troskliwość w tej klinice. Słyszałam tez że ten za auchan jest dobry. Z całą pewnością nie polecam ,,tego kogoś'' z kilińskiego bo na miano weterynarza on nie zasługuje. Jakieś dwa tygodnie temu mój kot wrócił do domu z całym pokrwawionym pyskiem. miał tak spuchnięty nos że nie mógł oddychać. Ten jakże wierzący lekarz miał dyżur nocny (w końcu całodobowa ta klinika podobno jest) ale nie chciał przyjechać. miałam zdychającego kota na rękach a jemu się dupska ruszyć nie chciało bo była 12 w nocy. Już kiedyś obiecałam sobie że nigdy więcej tam nie pójdę, ale niestety nie mam samochodu a on był najbliżej. Kiedyś zaniosłam do niego znalezionego małego kotka. Był bardzo odwodniony i zjadany od środka przez robaki. Ten podał mu witaminki. Kot zdychał przez całą noc i zdechł rano gdy niosłam go do innego weterynarza. wczoraj widziałm go na ulicy z 7 tych jego tresowanych dzieci. chciałam do niego podejść i wykrzyczeć mu co z niego za lekarz -ale co by to dało? nic. więc się powstrzymałam. pozdrawiam i życzę zdrowia waszym zwierzakom Odpowiedz Link Zgłoś