dani_33 18.07.07, 08:53 Kontynuując wątki sportowo-rekreacyjne: ktoś z piaseczynian grywa w snookera? A może chciałby, interesuje się, ale brak mu motywacji? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Snooker 18.07.07, 08:58 osobiście nie gram, ale chętnie kibicuję. Byłeś/aś na Torwarze w czerwcu? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Snooker 18.07.07, 09:23 moja relacja na forum Snooker :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16824&w=64368897&a=64384598 Odpowiedz Link Zgłoś
kradam Re: Snooker 18.07.07, 10:04 Ja uwielbiam oglądać te pokazy precyzji. Może dlatego, ze po schwyceniu kija moja prawa ręka staje się jakby lewa. Torwar oglądałem w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Snooker 18.07.07, 11:35 polecam wizytę w jakimś klubie w czasie turnieju :))) to jest zupełnie inna para kaloszy niż oglądanie w tiwi. miło popatrzeć na transmisję z Wysp, ale turnieje na żywo mają specyficzną atmosferę. skupienie zawodników ma inny wymiar, gdy widzisz ich z odległości paru metrów, a nie paru tysięcy metrów. plus dodatki okolicznościowe - na przykład na stole toczy się gra, a za plecami zawodników przemyka kelnerka z talerzem pierogów albo szklankami po piwie :))) toż to lepsze niż golas latający dokoła stołu. no i wcześniej czy później wszystkie twarze stają się znajome, miło takiemu np. Jewcie pod muszką powiedzieć "cześć". Odpowiedz Link Zgłoś
kradam Re: Snooker 18.07.07, 15:16 > wszystkie twarze stają się znajome, miło takiemu np. Jewcie pod muszką > powiedzieć "cześć". Masz znajomości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Snooker 18.07.07, 17:03 wystarczy dzielnie kibicować :))) w październiku będzie czterogwiazdkowy turniej w W-wie, zauważam przy okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Snooker 18.07.07, 17:11 misiania napisała: > ...zauważam przy okazji :) Znana jest lista uczestników? Będzie Ronnie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Snooker 18.07.07, 17:26 nene, to nie mainturowy turniej, tylko polski czterogwiazdkowy. dopiero gdzieś na wiosnę się zapowiada turniej z gośćmi z najwyższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Snooker 18.07.07, 17:27 a przy okazji cieplej się na sercu robi, że na forum piaseczyńskim snooker nie jest pojęciem nieznanym :) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Snooker 18.07.07, 17:37 Właściwie to się nie znam, ale Ronnie... przykuwa uwagę. Pewnie jakby wbijał gwoździe byłoby podobnie ;) "Wygląda to śmiesznie łatwo" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek19792 Re: Snooker 18.07.07, 11:43 dani_33 napisał: > Kontynuując wątki sportowo-rekreacyjne: ktoś z piaseczynian grywa w snookera? Pograłbym, ale w Piasecznie chyba nie ma gdzie pograć? Odpowiedz Link Zgłoś
dani_33 Re: Snooker 18.07.07, 11:45 maciek19792 napisał: > Pograłbym, ale w Piasecznie chyba nie ma gdzie pograć? No w Piasecznie niestety nie. Najbliżej jest Akademia Snookera na Mokotowie, na Jadźwingów w pobliżu Rzymowskiego (zaraz za zjazdem estakadą z Puławskiej). Całkiem fajny klub. Odpowiedz Link Zgłoś