go74 03.08.07, 19:44 Jestem już wysoko w ciąży i szukam manicurzystki, która przyjedzie do mnie do domu i wykona usługę, bo mi już jest zbyt cięzko. Z góry dziękuję. M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.wycech Re: manicure w domu szukam 06.08.07, 10:43 Witam! Napisalam do Pani maila, takze prosze sprawdzic poczte :) Odpowiedz Link Zgłoś
go74 Re: manicure w domu szukam 06.08.07, 20:52 Niestety nie mam nic w skrzynce. Proszę o meila na adres m.plaszewska@autograf.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
hardingtestonline Re: manicure w domu szukam 08.04.14, 10:20 Witam serdecznie, dla każdego, kto poszukuje profesjonalistki z wiztą domową, z czystym sercem polecam Panią Agatę. Manicure u klienta w domu. Takiej osoby jeszcze nie spotkałam nigdy w życiu. Nie tylko super zabieg, ale osobowość nieprzeciętna. Bardzo otwarta i sympatyczna, a to też jest bardzo ważne. Poza tym nie mówię już o doskonałej organizacji, dokładności i szybkości wykonywania zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodz Re: manicure w domu szukam 08.04.14, 15:35 Manicure Pedicure Piaseczno - Mobilna Stylistka Paznokci Odpowiedz Link Zgłoś