Dodaj do ulubionych

Sprawy rowerowe 4.1

02.10.07, 16:16
Yo! Oddaj lampki! ;)
Znowu będę po nocy wracał na macanego. Wrrrr!
Obserwuj wątek
    • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 03.10.07, 09:13
      Przeca Yo nie czyta takich wątków :P trzeba na koma dryndnąć
      • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 03.10.07, 09:49
        gabryella napisała:

> Przeca Yo nie czyta takich wątków :P trzeba na koma dryndnąć

Nie czyta tych długich, a ten jest świeży. Zresztą numer mi się
        gdzieś zapodział :(
        • jacekglm Re: Sprawy rowerowe 4.1 03.10.07, 11:20
          a ja się pochwalę
          szukając jakichś fajnych okularów kupiłem sobie...fajną lampkę,którą będziecie
          mogli zobaczyć na niedzielnej wycieczce:D

okularów nadal szukam więc jeżeli ktoś coś wie dajcie znać
          • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 03.10.07, 11:45
            jacekglm napisał:

> okularów nadal szukam więc jeżeli ktoś coś wie dajcie znać

Ale jakiś konkretny model?
          • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 03.10.07, 11:46
            Ja szukam lampek, okularów, rękawiczek itp itd i jakoś nie trafiam :/
            • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 03.10.07, 11:53
              Polecam Ci lamkę taką, jak pożyczyłem Yo! Genialny włącznik i da się
              nawet na kask założyć, rękawiczki Chiba, bo łatwo się zdejmuje (mają
              takie gumki między palcami), a okulary z wymiennymi szkłami.
              • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 03.10.07, 12:00
                richo napisał:

> Polecam Ci lamkę taką, jak pożyczyłem Yo! Genialny włącznik i da się
                > nawet na kask założyć, rękawiczki Chiba, bo łatwo się zdejmuje (mają
                > takie gumki między palcami), a okulary z wymiennymi szkłami.
                >
                dobra a gdzie to można nabyć w jednym miejscu (najchętniej)
                • jacekglm Re: Sprawy rowerowe 4.1 03.10.07, 12:11
                  w Go Sporcie na Puławskiej raczej słaby wybór
                  oferta okularów szczątkowa,na rękawiczki nie patrzyłem
                  jedynie lampka mnie skusiła...

www.rower.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=1_42_690&products_id=8200
                • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 03.10.07, 18:08
                  gabryella napisała:

> dobra a gdzie to można nabyć w jednym miejscu (najchętniej)

Choćby w Plusie na Ursynowie.
                  • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 04.10.07, 08:56
                    >
                    > Choćby w Plusie na Ursynowie.
                    >
                    żebym jeszcze wiedziała gdzie to, ale chyba rowerem da radę ? :)
                    • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 04.10.07, 12:04
                      gabryella napisała:

> ... ale chyba rowerem da radę ? :)

A gdzie nie da rady? Wybieram się tam jakoś popołudniem. ~12 km.
                      Dziś rano w drodze do Smo trochę mi paluszki zmarzły, więc polecam
                      rękawiczki z całymi palcami. To był ciepły jesienny poranek, a nie
                      chłodny letni ;)
                      • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 04.10.07, 12:36
                        To może i ja się wybiorę bo rękawiczek żadnych nie mam w końcu, a można tam
                        kartą płacić? skąd i o której ruszasz?
                        • jacekglm Re: Sprawy rowerowe 4.1 04.10.07, 13:37
                          to i ja bym dołączył tyle że z centrum bym najchętniej dojechał
                          dajcie znać na koma "co i jak"...
                          • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 04.10.07, 13:56
                            łoka Richo wytłumaczy :P
                            • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 10:23
                              Jadę w plener dziś cykać foty - pogoda marzenie
                              • jacekglm Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 10:41
                                czekajno
                                ja też,ja też,ja też...

o 17 pod Gosirem??
                                • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 10:46
                                  eee szkoda mi pogody, daj znać na koma to spotkamy się przy domku z ostatniej
                                  burzy (jak romantycznie :P) bo ja już o 16 to będę śmigała, mam głód słońca -
                                  hmm chyba muszę jakiś wiersz napisać ;)
                                  • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 11:19
                                    Ejno! A ja?! Ok. 17 będę wracał z Wawy przez Kabaty. Można się
                                    podłączyć?
                                    • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 11:27
                                      To najpierw Wy się zdzwońcie a potem jeden dzwon do mnie :D
                                      • jacekglm Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 11:48
                                        ja do 16 w Wilanowie urzęduję a potem jadę na Piaseczno
                                        korci mnie Czersk i zachód słońca ale pewnie resztę ciężko będzie namówić...

ja to chyba jakiś samotny rajd uskutecznię...
                                        • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 11:57
                                          jacekglm napisał:

> ja to chyba jakiś samotny rajd uskutecznię...

Wychodzi na to, że dziś odbędą się trzy...
                                          • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 12:19
                                            richo napisał:

> jacekglm napisał:
                                            >
                                            > > ja to chyba jakiś samotny rajd uskutecznię...
                                            >
                                            > Wychodzi na to, że dziś odbędą się trzy...
                                            >

jak się namyślicie to jestem w okolicach, nie piszę Się na dłuższe rajdy bo
                                            jestem rekonwalescentka - uff :P
                                            • jacekglm Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 12:44
                                              > jak się namyślicie to jestem w okolicach, nie piszę Się na dłuższe rajdy bo
                                              > jestem rekonwalescentka - uff :P

to Ty może lepiej pojeździj wokół rynku w Piasecznie...
                                              • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 12:55
                                                jacekglm napisał:

> to Ty może lepiej pojeździj wokół rynku w Piasecznie...

Coś taki zgryźliwy? ;-)

To ja chyba sobie strzelę seteczkę na szosówce. Szkoda, że 'mówią mi
                                                Yo!' już nie jeździ ;-(
                                                Jakoś nam się lobby rozprasza... może do andrzejek dotrzyma?
                                                • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 16.10.07, 14:50
                                                  richo napisał:

> jacekglm napisał:
                                                  >
                                                  > > to Ty może lepiej pojeździj wokół rynku w Piasecznie...
                                                  >
                                                  > Coś taki zgryźliwy? ;-)

no właśnie, chociaż może to niezła myśl poblokować sobie blachosmrody ;)
                                                • schwinn1 Re: Sprawy rowerowe 4.1 30.10.07, 18:10
                                                  wrocilam, ale rzeczywiscie z rowerem kiepsko, moze w wydluzony weekend przejade
                                                  sie gdzies niedaleko ale ogolnie dawno nie jezdzilam i jeszcze oslablam troche
                                                  na urlopie choc mam nadzieje ze to oslabienie minelo ale o setkach to nie ma mowy!!!
                                                  ale forme odbuduje na pewno!
                                                  o andrzejkach pamietam ;-))) mam nargile!!
                                                  • jacekglm Re: Sprawy rowerowe 4.1 30.10.07, 20:57
                                                    > o andrzejkach pamietam ;-))) mam nargile!!

to ja w tej sprawie pomarudzę
                                                    akurat tak się złożyło że "ten piątek" wypada w ostatni piątek miesiąca a to jak powszechnie wiadomo dzień w którym odbywa się Warszawska Masa Krytyczna
                                                    myślę że jako "bracia w rowerowej wierze" zrozumiecie mnie i da się spotkańsko przełożyć na sobotę
                                                    wiem że to niezgodne z tradycją ale...
                                                    dodatkowo panna pracuje do 22 tego dnia ;(

zrozumcie...

dzienx
                                                    J.
                                                  • schwinn1 Re: Sprawy rowerowe 4.1 30.10.07, 22:19
                                                    dla mnie nie ma sprawy.. dostosuje sie..
                                                  • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 31.10.07, 12:32
                                                    schwinn1 napisała:

> dla mnie nie ma sprawy.. dostosuje sie..

Takoź.
                                                    A masz jakiś fajny tytoń?
                                                  • schwinn1 Re: Sprawy rowerowe 4.1 01.11.07, 19:06
                                                    mam jablkowy, jest niezly, ale mozesz sie czyms innym pochwalic
                                                  • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 05.11.07, 00:42
                                                    Moja shisha się poszła... Nieszczęśliwy wypadek. Mam jakiś miód i
                                                    kardamon, ale jabłka rządzą ;-)
                                                    Te andrzejki to dopiero za miesiąc? Kto to wytrzyma? Może mała próba
                                                    przed tem? :)
                                                  • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.1 05.11.07, 10:54
                                                    To jakieś dziwne zrządzenie losu przed andrzejkami ;) nie wiem o czym piszecie
                                                    ale z chęcią przetestuję :P
                                                  • richo Re: Sprawy rowerowe 4.11 26.11.07, 00:40
                                                    To tak gwoli przypomnienia. Czuję jakbym trzymał się tylko paznokciami
                                                    za próg.

Czy już wszyscy poszli spać?
                                                  • gabryella Re: Sprawy rowerowe 4.11 26.11.07, 10:31
                                                    richo napisał:

> To tak gwoli przypomnienia. Czuję jakbym trzymał się tylko paznokciami
                                                    > za próg.
                                                    >
                                                    > Czy już wszyscy poszli spać?
                                                    >
                                                    Joanna napisała sms, że napisze dziś info na maile gazetowe, także w razie
                                                    proszę potem o kontakt do mnie raczej na koma
    • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 29.10.07, 15:23
      Jakoś powiało chłodem...
      • woy Re: Sprawy rowerowe 4.1 29.10.07, 15:53
        ...do pernaka biegiem to się natychmiast cieplej zrobi :)
        w.
        • richo Re: Sprawy rowerowe 4.1 29.10.07, 20:01
          A weź!
          Pojechałem na przegląd gwarancyjny amorka to mi go spsuli i musiałem
          się wracać. Ale przynajmniej mili są tylko nie wiem, czy to lepiej,
          czy gorzej. Rzuciłbym mięskiem i miałbym spokój, a tak? Się borykam
          ;)

PSSSSSSSSSSSSSS. Nie wybierasz się może jakoś niebawem na północno-
          wschodnie rubieże? Mam pomysł na fajną wycieczkę i już nawet wiem
          skąd bym ją zaczął ;)
    • jacekglm Sobotka 31.10.07, 14:26
      Mistrzuniu

Żem wysłał mejla na pocztę gazetową ale że ostatnio działa jak by chciała a nie
      mogła to jeszcze tu napiszę...

Sobotka aktualna.Wpadłbym ze znajomymi rowerowymi ok.13
      Wstępnie ustawiam start z Piaseczna na 11 więc tak po 13 powinniśmy być.

Odpisz czy aktualne z Twojej strony.
      aha...jeszcze Gabryjelkę namawiałem więc też się dziewucho ogarnij i dawaj na
      rowera...

p.s.im bardziej extremalna pogoda będzie tym większe szanse że się pojawimy więc
      nie patrzaj za okno tylko gotuj się na gości...

z rowerowym pozdrowieniem
      Jacenty

p.s.dziś w drodze do fabryki żem ogarnął kapcia przy Laminie
      łapiduchy nie posprzątały szkieł po dzwonie jakimś i będę musiał znów łatać...a
      to już drugi flak w przeciągu tygodnia
      chyba pomyślę nad jakimiś pancerniejszymi oponami...
      • richo Re: Sobotka 31.10.07, 15:41
        jacekglm napisał:

> Wstępnie ustawiam start z Piaseczna na 11 więc tak po 13
        powinniśmy być.

OK. Może sam się przywlokę? ;-)

> Odpisz czy aktualne z Twojej strony.

Jak najbardziej.

> aha...jeszcze Gabryjelkę namawiałem więc też się dziewucho ogarnij
        i dawaj na rowera...

No właśnie. Jakaś cisza ostatnio.

> nie patrzaj za okno tylko gotuj się na gości...

To może bigosik?

> chyba pomyślę nad jakimiś pancerniejszymi oponami...

Schwalbe Marathon.
        Ja zaraz znikam i będę odcięty od netu, więc jakby co to info na tel
        proszę.

No i zaproszenie jest dla wszystkich.
        • gabryella Re: Sobotka 01.11.07, 15:01
          richo napisał:
          > jacekglm napisał:
          >
          > > Wstępnie ustawiam start z Piaseczna na 11 więc tak po 13
          > powinniśmy być.
          > > aha...jeszcze Gabryjelkę namawiałem więc też się dziewucho ogarnij
          > i dawaj na rowera...
          >
          > No właśnie. Jakaś cisza ostatnio.

chciałabym żem przypomnieć, że kilka postów niżej kazaliście mi bikiem po
          rondzie piaseczyńskim śmigać, po czym marudząc, że mam sobie sama bez Was
          okolice focić, bo żadnemu nie po drodze było.
          jednakże mając na uwadze przyjaźń rowerową z zaszłościami itepe itede postaram
          się dołączyć do szacownej wycieczki w sobotę a w piątek zakupię jakąś garderobę
          na chłody.

czuuwaj rowerowo

ps. przychylam się do prośby vel Jacentego w sprawie andrzejek, panna tyż bedzie?
          • richo Re: Sobotka 05.11.07, 00:37
            gabryella napisała:

> ...bo żadnemu nie po drodze było.

Ej! No! To kwestia czasu nie drogi. Czasu.

> czuuwaj rowerowo

Zmęczony byłem stokrotnie i Cię nie widziałem... jakoś. Wybacz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka