radow_praca 03.11.07, 12:54 Może ktoś wie gdzie najbliżej Piaseczna można opchnąć kilkadziesiąt butelek najróżniejszych? Będe wdzięczny za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kpt5 Re: [Szukam] Skup butelek 05.11.07, 09:04 Widziałem automaty do skupu butelek w Auchan i Almie. Nie wiem czy istnieją jeszcze skupy surowców wtórnych. Metale są skupowane, ale papier i szkło chyba już bardzo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
radow_praca Re: [Szukam] Skup butelek 05.11.07, 09:21 Dokładnie. A że chodzi o wieksza ilość tego sprzetu automaty odpadają ze względów logistycznych. Wolałbym raz podjechac autem i wypakowąc wszystko. Poza tym. Nie wiem na ile to jest prawda bo nie dopytywałem sie szczegółów ale jezeli chodzi o automat w Auchan to ponoć można było butelki wymienic tylko na kwit do wydania w samym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
kpt5 Re: [Szukam] Skup butelek 05.11.07, 09:40 Nie wiem, być może tak jest. Ale z drugiej strony "na bezrybiu ..." Lepszy taki kupon na zakupy, niż skład butelek w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: [Szukam] Skup butelek 05.11.07, 18:12 Wiem, że papier i makulature skupują w Piasecznie. Uliczka równoległa do drogi Armi Krajowej zaraz za skrzyżowaniem z Chyliczkowską. Co prawda cena niewielka ale lepiej podjechać i dostać pare złotych niż wywalić w worku gdzieś przy drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: [Szukam] Skup butelek 07.11.07, 10:44 radow_praca napisał: > jezeli chodzi o automat w Auchan to ponoć można było > butelki wymienic tylko na kwit do wydania w samym sklepie Zgadza się. Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
pateryzanka Re: [Szukam] Skup butelek 05.08.13, 09:29 reaktywuje pytanie;) gdzie obecnie można sprzedać butelki? ps. czy automat w auchan nadal funkcjonuje? czy trzeba mieć paragon (bo wiem, ze w almie trzeba mieć dowod wcześniejszego zakupu..) Odpowiedz Link Zgłoś