drzejms-buond 18.02.08, 17:40 w ostatnim Cojestgrane chwalili ale to okrrrrrrrrrutnie chwalili, jak nigdy. restorante ODJAZD, na kolejce wąskiej może to i dobre, ja tam sie nie znam, ale w życiu DRUGI RAZ za naleśnika ze szpinakiem 18 zł nie dam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazgarzew Re: Odjazd w Gazecie 18.02.08, 19:57 Jako że robię w branży gastro powiem Ci na czym polega to Pewnego dnia przychodzi sobie pan pismak* do knajpki,wszystko jest odpicowane,personel akurat tak dobrany żeby szkaradna pani Jadzia miała wolne.Dostaje w ramach promocji resteuracji full wypas obiad i wszystko jest cacy.Oczywiście ponarzekać dla zasady też musi. A potem rodzą się z tego takie pochwały *w to miejsce można także wstawić "wizytacja sanepidu" Pozdrawiam gastronomicznie p.s.do panów z prasy lokalnej Was w/w przykład nie dotyczy więc Wam pozstaje tylko "chińczyk" na przeciwko Straży co kurnikiem nazwaliście lub placek z Dominium z dowozem do redakcyji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Odjazd w Gazecie 19.02.08, 00:44 Jazgarzew, bo znajomości to trzeba umieć i musić mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
hors24 Re: Odjazd w Gazecie 19.02.08, 09:16 jazgarzew, czy wobec tego knajpki posiadają podwójne menu? jedno dla kowalskiego, który przyjdzie na naleśniki i płaci 18zeta, a drugie dla pana redaktora gdzie cena powiedzmy jest lekko zaniżona? Odpowiedz Link Zgłoś
ek1111 Re: Odjazd w Gazecie 19.02.08, 09:40 O ile wiem, to Odjazd należy do odjazdowego człowieka, nb powszechnie znanego, i dziwiłabym się, gdyby naleśniki kosztowały u niego jak w barze mlecznym. Nazwisko zobowiązuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Odjazd w Gazecie 19.02.08, 10:14 Ooo to to, drogo niestety, mnie klimacik nie odpowiada za bardzo, ale tatar mają zawsze świeży i smaczny, a przy barku można prowadzić konferencje "biznesowe" (hehe) do późnej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Odjazd w Gazecie 19.02.08, 11:41 mnie tam nazwisko nie interesuje NALEŚNIK powinien być NALEŚNIK a cena adekwatna do wartości knajpka fajna ale naleśnik i tak mi nie smakował! Odpowiedz Link Zgłoś
macdeer Re: Odjazd w Gazecie 19.02.08, 12:15 Malkontenctwo, do jakiej wartości powinna być wg. Ciebie adekwatna ta cena? Do wartości energetycznej, wystroju wnętrza czy może obsługi? Nie wnikam kto jest właścicielem i prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to. Miejsce na poziomie, chyba pierwsze w Piasecznie, kuchnia dobra, obsługa miła. A że są jakieś małe niedociągnięcia, np. brak ciemnego piwa (oj przydałby się Guinness to tego menu) to trudno. Na razie nr 1 w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Odjazd w Gazecie 24.02.08, 10:09 Prawda jest taka że do posiedzenia sobie na luzaka przy piwie to odjazd się nie nadaje ale jesli chciałabym spędzić gdzies romantyczna kolację czy też zorganizowac przyjęcie z jakiejś okazji to Odjazd jest jedynym miejscem nadającym sie w naszej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Odjazd w Gazecie 25.02.08, 16:03 To prawda. miejscówka jest świetna żałuję tylko,że nie na moją kieszeń! Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Odjazd w Gazecie 25.02.08, 16:31 drzejms-buond napisał: > żałuję tylko,że nie na moją kieszeń! I jeszcze każą płacić przed czasem, ale do drzwi Cię odprowadzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Odjazd w Gazecie 25.02.08, 16:54 to ważna informacja,w razie jakby rachunek powalił z nóg ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Odjazd w Gazecie 25.02.08, 17:08 Nie powalił. Tacy mili są z natury ;))) Odpowiedz Link Zgłoś