Dodaj do ulubionych

Czas poszukać sali do wynajęcia na siatkówkę...

27.05.08, 07:29
Jak skład na środę?
w.
Obserwuj wątek
    • jacekglm Re: Czas poszukać sali do wynajęcia na siatkówkę. 27.05.08, 08:58
      A jeszcze na hali czy już gierzycie na powsińskich piaskach?

Ja wczorajrozmawiałem z chłopakami i jak tylko ruszą rozgrywki w Powsinie to dołączamy
    • agniecha_77 Re: Czas poszukać sali do wynajęcia na siatkówkę. 27.05.08, 08:58
      mam nadzieję, że ja będę
      p.s. widzę, że od słów do czynów no i mamy nowy wątek :-)
      • woy Re: Czas poszukać sali do wynajęcia na siatkówkę. 27.05.08, 09:33
        Jeszcze w hali szlifujemy ścinki z drugiej linii, podwójną krótką, sześciopak
        tyski. W Powsinie wystawimy mocny skład.
        Szkoła zdaje się do końca czerwca użycza sali.
        w
        • tata_polak 28.05.2008 27.05.08, 09:43
          Się melduję się w środę! Nie wiem jeszcze czy samotny czy ze wsparciem...
          • len_y Re: 28.05.2008 27.05.08, 18:04
            tata_polak napisał:

> Się melduję się w środę! Nie wiem jeszcze czy samotny czy ze wsparciem...

Ciebie Paweł najwięcej słychać na forum a najmniej widać na boisku:)
            Ja będę na pewno. Trzeba doszlifować tą przesuniętą krótką i atak z drugiej linii:D
            • tata_polak Re: 28.05.2008 28.05.08, 08:26
              już dobrze, dobrze, dzisiaj będę :D
              • woy Re: 28.05.2008 28.05.08, 09:14
                A jak myślicie jest gdzieś bliżej boisko ( okolice Piaseczna ale nie Powsin) by
                w plenerze zagrać? Piasek lub trawa.

w.
                • agniecha_77 Re: 28.05.2008 28.05.08, 12:41
                  też jestem za czymś bliżej, choc niestety nic takiego nie wpadło mi
                  w oko.
                  pozdrawiam
                  • woy Re: 28.05.2008 29.05.08, 09:15
                    Drimtim górą :) mimo fatalnych dwóch setów na wstępie.

Boisko jest w Nowej Woli, piasek, teren ogrodzony ale dostępny. Nieco daleko. W
                    mojej okolicy niestety widać tylko nędzne słupy i klepisko, kiedyś może było to
                    boisko.
                    • agniecha_77 Re: 28.05.2008 29.05.08, 12:30
                      Mam pytanie, chyba głownie do Pawła, ale kto wie.
                      Gdzie kupowałeś fotelik rowerowy + kask itp dla swojej mniejszej?
                      Masz może jakiś sklep godny polecenia?
                      Wczoraj zapomniałam spytać a Dzień Dziecka tuż tuż (...choć nie wiem
                      czy to nie bardziej prezent na dzien matki, ktora w koncu bedzie
                      mogla powrocic do pasji dwukółka...)
                      dzieki
                      pozdrawiam
                      • tata_polak krzesełko na rower/kask 29.05.08, 12:38
                        Owszem posiadam takowe. Natomiast nabyłem drogą kupna 6 lat temu, przy pierwszej
                        potworzycy o urodzie anioła. Jestem zadowolony, kask pasuje na młodszą a
                        siodełko w formie.

Jeśli chodzi o kask, to na rynku jest tego zatrzęsienie... Ciężko coś wskazać
                        konkretnie. Przy foteliku również. Tu musisz jednak zwrócić uwagę na: mocowanie
                        do roweru, chodzi o proste i wygodne użytkowanie, uwaga również na siedzisko,
                        pasy dla dziecka, osłony na nóżki.... Rynek pełen, tylko sięgać do portfela i
                        wydawać, wydawać...

Pewnie nie pomogłem, ale jak widać, próbowałem :D
                        • agniecha_77 Re: krzesełko na rower/kask 29.05.08, 12:48
                          tak czy inaczej dzięki :-)
                          myslalam, że może jest jakis sklep ideał: wejdę, kupię i wrócę do
                          siebie ale widzę, że chyba nie uniknę wycieczek po sklepach brrr
                          • len_y Re: krzesełko na rower/kask 29.05.08, 15:04
                            Aga będą transmitowane mistrzostwa na euro sporcie:) Potrzeba jest tylko wygodna
                            kanapa, jakiś zimny napój, wskazany lekko procentowy no i szalik
                            • agniecha_77 Re: krzesełko na rower/kask 29.05.08, 15:17
                              super, dzięki za info
                              kanapę mam, szalik sie znajdzie, no a napoje procentowe mam zawsze
                              (mleko 3,2 %...)
                              • tata_polak 4.06.2008 03.06.08, 09:52
                                Będę ale się spóźnię...
                                • woy Re: 4.06.2008 03.06.08, 19:57
                                  Będę.
                                  • agniecha_77 Re: 4.06.2008 03.06.08, 20:11
                                    też będę.i Maciej ode mnie z pracy też się dziś zapowiadał, że
                                    będzie. do zobaczenia
                                    • kibic66 kibicujemy siatkówce. 04.06.08, 09:43
                                      pzdr
                                      • len_y Re: kibicujemy siatkówce. 04.06.08, 15:40
                                        Ja będę, brat może też. Rozumiem że drimtim:) będzie po jednej stronie siatki grał:D
                                        • agniecha_77 Re: kibicujemy siatkówce. 04.06.08, 15:56
                                          mam takową nadzieję, w każdym badz razie ja strony dobrowolnie nie
                                          zmieniam, chyba że Prezeska zarządzi inaczej :-)
                                          ale mam nadzieje, że raczej wybierą opcję "odegrania się" niż
                                          uciekania sie do mieszania w składzie.... (hihi na ambicję ich biorę)

• tata_polak 4.06.2008 04.06.08, 16:43
                                            Nie zmarnujcie wszystkich sił na początku, beze mnie... mam sprawę z tych
                                            "społecznych" do załatwienia, ale kostium i trampki już w aucie, i lekko się
                                            spóźniając będę...
                                            • woy Re: 4.06.2008 04.06.08, 17:12
                                              spok, tradycyjnie pierwsze dwa sety oddamy bez walki.
                                              • woy Re: 4.06.2008 05.06.08, 14:10
                                                Nieco rozjechał był się scenariusz wczorajszej ligi mistrzów. Kto inny oddał dwa
                                                pierwsze sety :)
                                                Czytam co to takiego podwójna krótka. Najpierw teoria.

pozdrawiam
                                                w.
                                                • agniecha_77 Re: 4.06.2008 05.06.08, 23:00
                                                  Cos się obawiam, że za tydzień to my oddamy wszystkie sety jak
                                                  będziesz zdradzał na forum naszą nową taktykę ... ;-)
                                                  Choc znajac zycie to pewnie nasza praktyka "wyprzedzi" teorie... i
                                                  rozegraniem zaskoczymy przeciwnika (i siebie samych tez :-)
                            • agniecha_77 euro 06.06.08, 18:29
                              Macku, ni ma meczow na eurosporcie :-((((
                              Jutro Czesi graja a ja bez TV. Cholibka. Myslisz, ze troche zelastwa
                              na dachu wystarczy? Zakupilam juz napoje proc.(tym razem
                              odtluszczone...), mam skarb kibica aby calej czeskiej druzyny
                              nauczyc sie na pamiec a tu klops...
                              • len_y Re: euro 07.06.08, 11:44
                                agniecha_77 napisała:

> Macku, ni ma meczow na eurosporcie :-((((
                                > Jutro Czesi graja a ja bez TV. Cholibka. Myslisz, ze troche zelastwa
                                > na dachu wystarczy? Zakupilam juz napoje proc.(tym razem
                                > odtluszczone...), mam skarb kibica aby calej czeskiej druzyny
                                > nauczyc sie na pamiec a tu klops...

Na zwykłym Polsacie:
                                niedziela
                                17.50 Austria - Chorwacja (nasza grupa)
                                20.35 studio sport i mecz Polska (do boju Polska:) - Niemcy

poniedziałek
                                17.50 Francja - Rumunia
                                20.35 Holandia - Włochy

wtorek
                                17.50 Hiszpania - Rosja
                                20.35 Gracja - Szwecja

środa
                                17.50 Czechy - Portugalia
                                20.35 Szwajcaria - Turcja

czwartek
                                17.50 Chorwacja - Niemcy
                                20.35 Austria - Polska

piątek
                                17.50 Włochy - Rumunia
                                20.35 Holandia - Francja

sobota
                                17.50 Szwecja - Hiszpania
                                20.35 Grecja - Rosja

Te mecze będą w POLSACIE zwykłym.

Zwykła antena powinna wystarczyć. Zorientuj się szybko czy jeszcze są:)
                                A Czechom to i ja kibicuję:)

• agniecha_77 Re: euro 07.06.08, 13:59
                                  dzieki za wyczerpujaca odpowiedz :-)
                                  zakupilam gazetki i mam wszystkie tabelki, wiec wszystko wiem (poza
                                  tym co sie stalo z nedvedem... mialam dwuletnia przerwe w zyciorysie
                                  i mam spore braki)
                                  Aha zapomniales jeszcze o dzisiejszym meczu Czechow.
                                  Srodowego chyba jednak nie obejrze, bo srodowy wieczor to mam inne
                                  priorytety :-)
                                  ps. antene zakupilam. auchan gora ;-)
                                  pozdrawiam
                            • agniecha_77 dla Agi 06.06.08, 18:32
                              Aga, mam dla Ciebie fajna oferte pracy. Wysle Ci za chwile na poczte
                              gazetowa. Mysle, ze cos dla kogos z glowa na karku i pozytywna
                              energia, czyli dla Ciebie :-) Jakbys chciala wiecej szczegolow niz
                              jest w ogloszeniu to dzwon lub pisz.
                              Pozdrawiam
                              • tata_polak 11.06.2008 11.06.08, 12:34
                                Gramy!
                                • woy Re: 11.06.2008 11.06.08, 12:37
                                  Gramy ale i grają portugały w tym czasie. Dylematy, dylematy, jadę w drodze na
                                  siatkę koło KinoKlubu, kusi.
                                  • agniecha_77 Re: 11.06.2008 11.06.08, 12:51
                                    no wiesz...
                                    proponuje: pierwsza polowa w domku a potem i tak juz nic nie
                                    pomozesz bo bedzie dla czechow 3:0 hi
                                    • len_y Re: 11.06.2008 11.06.08, 15:24
                                      hehe agniecha jest bardzo optymistycznie nastawiona:) ja sądzę że 1;0 tak
                                      skromnie ale wystarczy:)
                                      • woy Re: 11.06.2008 11.06.08, 15:41
                                        Eee portugały żadnej bramy by nie strzelili? Jestem za sąsiadami ale obawiam się
                                        o wynik.

M&M (Maciek i Michał) potwierdzili obecność na siatce.
                                      • agniecha_77 Re: 11.06.2008 11.06.08, 16:11
                                        hmm, jak typowałam 1:0 dla naszych z Niemcami to nikt za optymistkę
                                        mnie nie brał, a jak Czesi 3:0 to niby przesada hmmm

I jak dla mnie Macku 1:0 tez moze byc, choc z drugiej strony kto by
                                        sie spodziewal, ze poludniowcy dostana 3 od pomaranczowych?
                                        Innymi slowy wszystko przed nami, lub przed nimi, bo my to dzis
                                        gramy :-)))
                                        ps. przychodzcie wszyscy, beda cukierki :-)

• agniesia454 18 czerwca ostani raz na sali :( 13.06.08, 21:22
      nooo Kochani !!!!
      nieuchronnie zbiza sie koniec roku roku szkolnego a co za tym idzie koniec
      naszych zajec na sali :(

myslam ze gramy do konca czerwca no ale okazalo sie inaczej :(

mam nadzieje ze na ten ostani NAJWAZNIEJSZY mecz o MIATRZOSTWO stawia sie wszyscy :)

musimy ustalic co robimy dalej, gdzie gramy i kiedy doklanie i co najwaznejsze
      musimy USTALIC SKłAD reprezentacyjny naszej druzyny.

Zglosil sie do mnie amatroska druzyna i zaproponowala NAM spotkanie ,
      sparnig !!!

TAK, TAK !!!
      mam nadzieje ze podejmiemy wyzwanie i sprawdziwym swoje mozliwosc, ktore tak
      przez ten ostni rok ciezko szlifowalismy :)

wiecej informacji z kim dokladnie kiedy gdzie i o ktorej gramy podam w najblizym
      czasie :)

SZYKUJCIE SIE !!!! :)

• tata_polak Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 17.06.08, 11:07
        Hmm zachorzałem i nie będzie mnie :( prześlij mi na gadu ile dopłacam i gdzie ;)
        • woy Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 17.06.08, 11:11
          Jak Ciebie nie będzie płacisz 1 200 zł. Za osłabienie drimtimu.
          Rychłego powrotu do zdrowia życzę
          ----
          w.
          • tata_polak Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 17.06.08, 12:16
            Kurczę, to muszę się szybciej kurować :)))) postaram się...
      • richo Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 17.06.08, 11:39
        A publika przewidziana? Chciałbym w końcu zobaczyć tę podwójną krótką
        ;)
        • len_y Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 17.06.08, 13:12
          richo napisał:

> A publika przewidziana? Chciałbym w końcu zobaczyć tę podwójną krótką
          > ;)
          >

Zapraszamy, trybuna w postaci ławki, kozła i materacy, może pomieścić minimum 12
          osób:)
          • woy Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 17.06.08, 13:19
            A w lipcowe czwartki w Powsinie będzie podwójna krótka na piasku, tam trybuna
            jest i okoliczności przyrody sprzyjające by zagrać w sześciopaka znaczy sześć
            setów o mistrzostwo.
            • len_y Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 18.06.08, 13:04
              Kto obecny dzisiaj?
              ja będę:)
              • agniecha_77 Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 18.06.08, 14:53
                ja tez powinnam być
                • tata_polak Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 18.06.08, 15:19
                  angina dzisiaj ze mną wygrała :(
                  • woy Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 18.06.08, 17:54
                    będę.
                    • agniecha_77 Re: 18 czerwca ostani raz na sali :( 18.06.08, 23:01
                      no i po sezonie... az zal
                      ale za to ksiezyc nam ladnie przyswiecal przy powrotach
    • alfa.alfa Re: Czas poszukać sali do wynajęcia na siatkówkę. 18.06.08, 23:08
      woy napisał:

> Jak skład na środę?
      > w.

W normalnym ustroju to raczej sale treningowe szukają klientów. Ale nie pod
      rządami PO!
      • woy Re: Czas poszukać sali do wynajęcia na siatkówkę. 19.06.08, 08:50
        Księżyc rzeczywiście niespotykany, mocno pomarańczowy.
        A polityka precz od siatkówki.
        • agniecha_77 Re: Czas poszukać sali do wynajęcia na siatkówkę. 19.06.08, 08:54
          no wlasnie ten kolor, skad taki?
          zawsze byl bialy hmm
          koniec sezonu i ksiezyc nagla zpomaranczowial (u mnie byl zolty)
          • tata_polak re 19.06.08, 08:58
            A ja żałuję że nie mogłem być z Wami :( nędza na chorobie, powiadam nędza. Do
            zobaczyska.

ps. A może do Gassów wieczorem w sobotę na Noc Kupały ściągniecie? info dokładne
            parę wątków niżej.
            • agniecha_77 Re: re 19.06.08, 09:05
              kto wie, moze sie i wpadnie
              a rozumiem ze dla dzieciaczkow (malych) cos sie znajdzie fajnego?
              • woy Re: re 19.06.08, 09:22
                Wtenczas będę już gdzieści w Bieszczadach. Skąd ta nazwa Gassy taka nie nasza?
      • jazgarzew Re: Czas poszukać sali do wynajęcia na siatkówkę. 19.06.08, 09:26
        To gdzie masz te sale które w świetle jupiterów obiecali wybudować "bracia
        mniejsi" z tą całą zakłamaną pisowską ekipą?
        • tata_polak Re: Czas poszukać sali do wynajęcia na siatkówkę. 19.06.08, 11:04
          Ludzie odpierwiastkujcie się od naszego wątku siatkowego z polityką...

ps. Gassy to z niemieckiego lub węgierskiego, od osadników ale odszukam w
          źródłach i dam znać :)
          • tata_polak Re: Czas poszukać sali do wynajęcia na siatkówkę. 19.06.08, 15:03
            agniecha_77 napisała:

> kto wie, moze sie i wpadnie
            > a rozumiem ze dla dzieciaczkow (malych) cos sie znajdzie fajnego?

Powtórzę program z wątku:

ATRAKCJE IMPREZY
            - WESOŁE MIASTECZKO DLA DZIECI ( urządzenia do zabawy)- wstęp wolny już od
            godziny 16.00
            - TURNIEJ RYCERSKI - w godz.18.00 - 19.00
            - KONKURS WICIA WIANKÓW - z nagrodami
            - POKAZ SZTUCZNYCH OGNI- o godz.22
            - BUFET I PIWO
            - DO TAŃCA PRZYGRYWAĆ BĘDZIE ZESPÓŁ "DOBRANI" od godz.17.00
            - ORAZ INNE NIESPODZIANKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka