schwinn1 24.09.08, 15:57 czy ktoś się leczy/leczył, albo ktoś znajomy u dr Kowalczyka z Centrum Zdrowia (może jeszcze skadś)? to lekarz rodzinny.. jaka jest opinia? to dobry lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzzaw Re: dr Kowalczyk 24.09.08, 18:24 ZALETA: Dr. Kowalczyk jako lekarz jest OK, WADA: przyjmuje tylko rano(za jednym wyjątkiem w tygodniu). I jak chcesz np. zaświadczenie o braku przeciwskazań, itp - to wtedy recepcja przekierowywuje na innych lekarzy. Ale inni też są OK. Czyli w zasadzie ogólnie jest w porządku poza brakiem parkingu przy Centrum Zdrowia (ten po drugiej stronie jest dla tamtejszego bloku). pzdr., Odpowiedz Link Zgłoś
nadiativoli Re: dr Kowalczyk 26.09.08, 19:31 A czy jest tam jakiś sensowny pediatra? A jeżeli nie tam to gdzie w Piasecznie? Bo Bonder mnie wykończy psychicznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: dr Kowalczyk 27.09.08, 20:44 wydaje mi sie ze Kowalczyk jest pediatrą, bo była babeczka z dzieckiem u niego, ale nie wiem czy jest ok ;-) nadiativoli napisała: > A czy jest tam jakiś sensowny pediatra? A jeżeli nie tam to gdzie w > Piasecznie? Bo Bonder mnie wykończy psychicznie.... Odpowiedz Link Zgłoś