Gość: Olivia IP: 193.178.168.* 24.05.02, 16:47 Czy sa jacys Polacy w Chile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Chile 24.05.02, 17:02 Gość portalu: Olivia napisał(a): > Czy sa jacys Polacy w Chile? ja tak sie podlacze do tego watku...czy moze ktos zna dobry przpis na chili! bo mam duzy garnek i polska kielbase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: Chili IP: 193.178.168.* 24.05.02, 17:28 jot-23 napisał(a): > Gość portalu: Olivia napisał(a): > > > Czy sa jacys Polacy w Chile? > > ja tak sie podlacze do tego watku...czy moze ktos zna dobry przpis na chili! bo > > mam duzy garnek i polska kielbase. Polecam ci strone: www.mniammniam.pl lub dzial na wyborczej : "kuchnia ze wszystkich stron swiata" czy jakos tak. Pozdrawiam, Olivia Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Chili 24.05.02, 17:37 Gość portalu: Olivia napisał(a): > jot-23 napisał(a): > > > Gość portalu: Olivia napisał(a): > > > > > Czy sa jacys Polacy w Chile? > > > > ja tak sie podlacze do tego watku...czy moze ktos zna dobry przpis na chil > i! bo > > > > mam duzy garnek i polska kielbase. > > Polecam ci strone: www.mniammniam.pl lub dzial na wyborczej : "kuchnia ze > wszystkich stron swiata" czy jakos tak. > Pozdrawiam, > Olivia pojde sprawdzic... ostatnio zrobilem sam, bez przepisu, haha... skladniki na wyczucie... troche sie rozgotowalo, i konsystencja przypominalo "soylent green" , ale bylo smaczne! wiec jestem dobrej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Chile IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 24.05.02, 20:39 zapomniales dodac TOWARZYSZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: Chile IP: 193.178.168.* 24.05.02, 17:25 Heya! Mialam na mysli zwyklych smiertelnikow. Takich zwyklych ludzi polskiego pochodzenia, ktorzy mieszkaja w Chile. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Chile 24.05.02, 23:53 Domeyko,Romeyko,Cowalsky,Malinowsky,zwykli ludzie i jeszcze kilku w ksiazce telefonicznej Santiago. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: Chile IP: 193.178.168.* 27.05.02, 08:58 cornio napisał(a): > > Domeyko,Romeyko,Cowalsky,Malinowsky,zwykli ludzie i jeszcze kilku w ksiazce > telefonicznej Santiago. Dobra wiec ide kupic ksiazke telefoniczna z Chile. Bo inaczej sobie z nikim z Chile nie pogadam. Pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś