Dodaj do ulubionych

Geodetow..... litosci!!!!

IP: 213.17.164.* 22.01.02, 09:37
Czy jest w jeszcze ktos oprocz mnie, kto narzeka na brak chodnika wzdluz ulicy
geodetow w mysiadle, czy tylko ja??? chodnik sie konczy zaraz za wjazdem do
auchan... kto powinien zrobic go dalej? wlasciciele posesji czy gmina?
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Geodetow..... litosci!!!! 22.01.02, 09:49
      Otóż aby zrobić chodnik należy wykupić pas ziemi od jej właścicieli. Zresztą
      cała Geodetów jest do przebudowy.
      • Gość: Ann Re: Geodetow..... litosci!!!! IP: 213.17.164.* 22.01.02, 09:58
        To ubita ziemia wzdluz jezdni nie nalezy do gminy? ubita poki sie na niej woda
        nie znajdzie - vide deszcz lub topniejacy snieg
        • sloggi Re: Geodetow..... litosci!!!! 22.01.02, 10:45
          I w tym cały problem, że władze gminy nie wykupiły do dziś dnia pasa ziemi pod
          chodnik - a jak mówi stare przysłowie " śpiewać darmo boli gardło".
          • Gość: Ann Re: Geodetow..... litosci!!!! IP: 213.17.164.* 22.01.02, 11:23
            czyli moj protest na nic:((((((((((
            • sloggi Re: Geodetow..... litosci!!!! 22.01.02, 11:56
              Niestety.
              • Gość: Ja Re: Geodetow..... litosci!!!! IP: *.gazeta.pl 30.01.02, 20:37
                Ann...Jak będziesz szła Geodetów bez chodnika a ja będę przejeżdzał to
                pomachaj - podwiozę Cię.
                • ann.k Re: Geodetow..... litosci!!!! 31.01.02, 09:10
                  Ja, chodze, codziennie i to dwa razy; ale jakos nie zauwazylam, zeby ktos
                  chcial mnie podwozic:(((((
                  • Gość: dana Re: Geodetow..... litosci!!!! IP: 192.168.1.* 13.03.02, 13:47
                    a nie korzystacie z roj busa?
                    bo ja dlugi okres lazilam .... no a teraz znudzili mi sie
                    • Gość: ann.k Re: Geodetow..... litosci!!!! IP: 192.168.0.* 14.03.02, 09:45
                      pracuje jeszcze przed zakretem, wiec gdzie ja se tym rojbusem dojade? :(((
                      musze isc na nozkach od pulawskiej
                      • Gość: dana Re: Geodetow..... litosci!!!! IP: 192.168.1.* 14.03.02, 12:16
                        faktycznie....
                        ja łazilam az do wilanowskiej i jeszcze dalej.... wiec bylo troche tego...
                        mieszkam teraz na Julianowie. tam sytuacja ma sie jeszcze goprzej.... brak chodnika a jezdnia jest tak waska, ze
                        trzeba w tym blocie isc..... ide i klne.......
                        buduja oseidla itp a nikt nie pomysli o pieszych... a kierowcy jeszcze Cie ztrabia na maxa
                        pozdrawiam
                        • Gość: ann.k Re: Geodetow..... litosci!!!! IP: 192.168.0.* 18.03.02, 16:57
                          no wlasnie... a ja klne jak posuwam w jasnych spodniach typu dzwony po blocie i
                          juz mysle ktory proszek wybiore do prania.... dobrze, ze nie mam daleko, ale
                          wystarczajaco, zeby w mokry dzien popsioczyc
    • ann.k Re: Geodetow..... HURRRRA 03.09.02, 17:10
      zrobili chodnik, zrobili :))))
      • jeremy.white geodetów 07.09.02, 10:47
        Pewnie na geodetów zamieszkał jakiś "wpływowy" człowiek
        ktoremu sie to nie podobalo. Cieszmy sie, radujmy sie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka