Dodaj do ulubionych

wkurzona.........

08.04.06, 17:46
tydzien temu jakis kretyn otworzyl furtke na mojej posejsi (najbardziej
podejrzany jest sasiad ktory nie nawidzil mojego psa) i w taki o to sposob
stracilam nalepszego przyjaciela czlowieka - moje pieska, z ktorym jestem
bardzo emocjonalnie zwiazana bo mam go juz 15 lat. Wprawdzie od tego
zdarzenia miną juz tydzien to ciagle wierze ze sie znajdzie.Ciezko mi jednak
niesamowicie. Nie mam dowodu na to ze to sasiad ale jestem wsciekla na niego.
Nie wiem co mam robic....:-( jestem rozgoryczona...
Obserwuj wątek
    • nacja5 Re: wkurzona......... 16.04.06, 13:34
      A może furtka sama si otworzyła pezez wiatr? Jeśli podejrzewasz sąsiada,i jeśli
      on to zrobił to jest jakims kretynem,bo skoro wy sie nie lubicie to dlaczego
      naraża zwierzątko na głód i cierpienie. Opisz ego pisinke,może ktos zobaczy i
      go przygarnie dla ciebie. I napisz czy jest groźny. Wariat ten sąsiad.
    • saruniaa Re: wkurzona......... 17.04.06, 21:15
      szukaj go!
    • milaosobka1 Re: wkurzona......... 18.04.06, 21:25
      pieska szukalam dzien w dzien mja juz 2 tygodnie ale go nie ma , jest malutki,
      przypomina troche liska choc nie jest rudy tylko brazowy, na zewnatrz zupelnie
      nie grozny, a sasiad jest idiota!! wypuscil go dlatego ze przez kilka dni moj
      pies wyl w nocy do suki,wiadomo okres rozrodczy ale zawsze gora 2 tygodnie i to
      mijalo jakos co roku tak bylo i nagle teraz sasiad przez jego wycie nie mogl
      spac, jest handlarzem rano przed 6 jezdzi po towar i otworzyl furtke zeby juz
      nie wyl...... Napewno to sasiad, jest bardzo zlosliwy, kiedys posadzilismy
      sobie drzewko przed plotem i mu przeszkadzalo wiec podlewal je jakims ohydztwem
      az uschlo, i co tu zrobic z takim sasiadem???????????????????????
      • nacja5 Re: wkurzona......... 25.04.06, 21:11
        o Boshe! Co za oszołom. Ja nie wiem,napewno bym mu nieźle dała popalic tym
        samym,ale to do niczego nie prowadzi tylko do dalszej wojny. ale jeśli on
        będzie taki bezkarny to pozwoli sobie na co chce. Nie wiadomo co zrobić.
      • raar2 Re: wkurzona......... 25.04.06, 21:13
        a moze by tak jakas kamerke dysketna zainstalowac i podpatrzec co ten sasaid
        porabia - przypomnialo mi to krazacy w neci film o babciach ktore wynajely
        stancje studentowi - byla by pewnie neizla checa
    • milaosobka1 Re: wkurzona......... 26.04.06, 15:19
      pomyslalam ze zalatwie sobie psa typ-mordercy i zobacze co wtedy zrobi ten moj
      skretynialy sasiad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka