grzegorzlosp 28.06.06, 17:23 wyjechałem do w-wy i chciałem sie czegoś dowiedzieć ciekawego o Łukowie chodziłem tam do technikum w alejach ale tu u was nuda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinkaa Re: Wyjechałem 29.06.06, 22:23 Tak strasznie to nudno u nas nie jest tylko widzę że to forum naszej mieści trochę podupada ( chyba co niektórzy zrobili sobie tutaj kącik ogłoszeniowy). Ciekawe kiedy wyjechałeś z Łukowa, pewnie nie miałeś okazji widzieć tej wspaniałej fontanny, ani odnowionego "punktu" tj. Plac Wolności i Solidarności (super nazwa, ciekawę kto to wymyslił). I w ogóle jest cool, coraz częściej przybywa do nas cyrk lub wesołe miasteczko. Nie trać czasu, wracaj do Łukowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlosp Re: Wyjechałem 29.06.06, 23:17 miłe zaproszenie ale fontannę widziałem przejazdem a w "punkcie" dosyć często spotykałem się ze znajomymi tak naprawdę jestem spoza Łukowa ale chodziłem tam 5 lat do technikum w alejach i mieścina bardzo mi się podoba ale za mało w niej "ruchu młodych ludzi" pozdrawiam czekam na efekty Odpowiedz Link Zgłoś
bobo1355 Re: Wyjechałem 29.11.06, 01:33 mlodych nie szukaj w lukowie tylko w raichu,londyn ikochaj jak irlandie.w lukowie zostali inwalidzi ,matki z dzieckiem ,emeryci,niewykwalifikowani,ici ktozy maja uklady oraz malolaty. Odpowiedz Link Zgłoś
micmacwawa Re: Wyjechałem 03.12.06, 18:07 A ja wracam po 5 latach w Lublinie i 8 w Wa-wie Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus8 Re: Wyjechałem 08.01.07, 08:49 Znam osobe co wrocila na stale do Lukowa, po 7 latach mieszkania w Kanadzie ( Toronto) ,twierdzi ze Lukow zmienil sie duzo na + Odpowiedz Link Zgłoś
guzik131 Re: Wyjechałem 14.01.07, 14:29 Łuków się zmienił i to bardzo jestem tam czasem przejazdem władze chyba się nowe narodziły kiedys w okolicach meskałam trzymajcie tak dlej pozdrowienia z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś