Dodaj do ulubionych

Wyjechałem

28.06.06, 17:23
wyjechałem do w-wy i chciałem sie czegoś dowiedzieć ciekawego o Łukowie
chodziłem tam do technikum w alejach ale tu u was nuda
Obserwuj wątek
    • kinkaa Re: Wyjechałem 29.06.06, 22:23
      Tak strasznie to nudno u nas nie jest tylko widzę że to forum naszej mieści
      trochę podupada ( chyba co niektórzy zrobili sobie tutaj kącik ogłoszeniowy).
      Ciekawe kiedy wyjechałeś z Łukowa, pewnie nie miałeś okazji widzieć tej
      wspaniałej fontanny, ani odnowionego "punktu" tj. Plac Wolności i Solidarności
      (super nazwa, ciekawę kto to wymyslił). I w ogóle jest cool, coraz częściej
      przybywa do nas cyrk lub wesołe miasteczko. Nie trać czasu, wracaj do Łukowa!!
      • grzegorzlosp Re: Wyjechałem 29.06.06, 23:17
        miłe zaproszenie ale fontannę widziałem przejazdem a w "punkcie" dosyć często
        spotykałem się ze znajomymi
        tak naprawdę jestem spoza Łukowa ale chodziłem tam 5 lat do technikum w alejach
        i mieścina bardzo mi się podoba ale za mało w niej "ruchu młodych ludzi"
        pozdrawiam
        czekam na efekty
      • electro4 Re: Wyjechałem 16.10.06, 20:57
        gdzie mieszkałeś?
    • bobo1355 Re: Wyjechałem 29.11.06, 01:33
      mlodych nie szukaj w lukowie tylko w raichu,londyn ikochaj jak irlandie.w lukowie zostali inwalidzi ,matki z dzieckiem ,emeryci,niewykwalifikowani,ici ktozy maja uklady oraz malolaty.
      • micmacwawa Re: Wyjechałem 03.12.06, 18:07
        A ja wracam po 5 latach w Lublinie i 8 w Wa-wie
        • wiarus8 Re: Wyjechałem 08.01.07, 08:49
          Znam osobe co wrocila na stale do Lukowa, po 7 latach mieszkania w Kanadzie (
          Toronto) ,twierdzi ze Lukow zmienil sie duzo na +
    • guzik131 Re: Wyjechałem 14.01.07, 14:29
      Łuków się zmienił i to bardzo jestem tam czasem przejazdem władze chyba się
      nowe narodziły kiedys w okolicach meskałam trzymajcie tak dlej pozdrowienia z
      Warszawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka