eelee 21.07.08, 12:42 Moze wiecie ktoś chciałbym wypożyczyc samochód na ślub; konkretnie chodzi mi o: terenowe audi lub volvo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocna_m_arka Re: wynajem samochodu na ślub 10.07.09, 00:36 i co wynajęłaś? gdzie znalazłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
eelee Re: wynajem samochodu na ślub 10.07.09, 07:56 nie nikt jak widać się nie odezwał :/ mamy jechać samochodem kolegi chociaż wolałabym innym Odpowiedz Link Zgłoś
first-woman Re: wynajem samochodu na ślub 10.07.09, 10:39 U nas na miejscu napewno nie znajdziesz.W Warszawie jest wypozyczalnia ekskluzywnych aut także do ślubu.Wejdz na www.unlimited-cars.pl Znalazłam także coś takiego www.terenowy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sierraole Re: wynajem samochodu na ślub 11.07.09, 11:14 Widziałam,że ostatnio obok Lidla po parkingu jeżdziły limuzyny do ślubu.Był tam m.in.CUDOWNY Rolls Royce!Tylko nie mam pojecia jak złapać na niego namiar.Może ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
first-woman Re: wynajem samochodu na ślub 11.07.09, 15:11 Polecam strony - www.SlubnyPojazd.pl,www.samochody- weselne.pl,www.wesele.pl.A w Siedlcach ul.Mieszka 20 tel.606-798-514. Odpowiedz Link Zgłoś
eelee Re: wynajem samochodu na ślub 13.07.09, 08:03 niestety nic nie ma z tego co bym chciała ale dziękuję za info jak dla mnie 1000zł za wynajem to za dużo wolałabym od jakiejś osoby prywatnej taki samochód wypożyczyć ale nawet nie wiem czy ktoś w Łukowie ma taki samochód Odpowiedz Link Zgłoś