Dodaj do ulubionych

warsztat samochodowy

10.07.12, 22:26
Witam sąsiadów!
chciałem zapytać czy ktoś może polecić jakiś tani, ale dobry warsztat samochodowy w Markach, ew. w okolicy. Widziałem jakąś reklamę warsztatu przy pętli autobusowej 805, koło przedszkola, ale nie wiem czy warto tam podjechać?
z góry dziękuję za pomoc!
Obserwuj wątek
    • gazeta.horowa Re: warsztat samochodowy 11.07.12, 11:54
      plus.google.com/115986656499402911929/about?gl=pl&hl=pl
      MECHANIK SERVICE PIOTR WIERZBICKI
      UL. MOSTOWA 19
      05-200 Czarna Gm. Wołomin
      woj. mazowieckie

tel. kom: 601243988

sprawdzony człowiek, dokładny i uczciwy. Godny polecenia.
      • kamy-k30 Re: warsztat samochodowy 11.07.12, 18:19
        Zdecydowanie polecam warsztat przy pętli. Pan Piotr jest dobrym fachowcem i ma bardzo przystępne ceny. Oprócz mechaniki zajmuje się również blacharstwem samochodowym. Ostatnio jest nieźle zapracowany, ale zachęcam do podjechania, a na pewno się dogadacie.
        • pluszak2008 Re: warsztat samochodowy 15.07.12, 22:53
          dzięki za podpowiedźsmile
          . Nie mam tam żadnego rozeznania, stąd jeśli twierdzisz, że gość jest ok to podjadę, w sumie to parę metrówsmile
    • maxi_k Re: warsztat samochodowy 08.01.13, 12:51
      Najbliżej naszego osiedla to polecano mi warsztat na ul. Sowińskiego, tj. jadąc z naszego Osiedla po lewej stronie trzeba mieć stadion "Orlika" (przy stawach) i za stawami skręcamy w prawo i to jest ul. Sowińskiego. Tam po lewej stronie zaraz jak zaczynają się zabudowania jest taki warsztat i świeci się szyld BP.
      Sam nie robiłem tam auta, bo usterkę w swoim aucie w końcu sam usunąłem, ale polecał mi go mój znajomy, który robi tam swoje auto i jest z tego mechanika bardzo zadowolony.
    • horowyprzemek Re: warsztat samochodowy 13.01.13, 02:26
      Polecam Sobczak serwis na ulicy legionowej w markach. całkiem mila obsluga i jak dotąd sie nie zawiodlem. Cenowo tez nie zdzieraja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka