jedynyhorka 27.11.12, 17:03 Witajcie, czy powstanie siłowni fitness klubu, dietetyka i klubu mamy ma sens na naszym osiedlu? Napiszcie co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mati9957 Re: SIŁOWNIA I FITNESS NA OSIEDLU? 27.11.12, 20:25 mnie by odpowiadał raczej klub taty Odpowiedz Link
jedynyhorka Re: SIŁOWNIA I FITNESS NA OSIEDLU? 28.11.12, 10:08 Klub mamy lub taty lub rodzica-oczywiscie! Odpowiedz Link
spoko_loko Re: SIŁOWNIA I FITNESS NA OSIEDLU? 28.11.12, 16:19 moim zdaniem siłka i fitness bardzo by się przydały na osiedlu! Odpowiedz Link
scorp.kb Re: SIŁOWNIA I FITNESS NA OSIEDLU? 29.11.12, 10:42 wg mnie wszystkie wymienione udogodnienia przydałyby się mieszkańcom osiedla. Jednakże, mając do wyboru jedno z wielu oraz oceniając który przybytek najwięcej korzyści może przynieść społeczeństwu (m. in. mieszkańcom osiedla) myślę, że najlepszym wyborem byłby KLUB DLA DZIECI I MŁODZIEŻY. Taki klub nie tylko miałby być przechowalnią dla dzieciaków ale powinien pełnić rolę wychowawczą (uczyć dzieci poprawnych zachowań w społeczeństwie, organizował zajęcia poznawcze, uczulał na niepoprawne zjawiska w świecie etc.). Być może klub prowadziłby dodatkowe zajęcia dydaktyczne np. "młody technik", "przygoda z przyrodą" etc. Odpowiedz Link
domariusza Re: SIŁOWNIA I FITNESS NA OSIEDLU? 29.11.12, 18:58 Ja pisałbym się na obydwie możliwości Odpowiedz Link