bas56 02.07.05, 18:40 W związku z oficjalną informacją, którą TBS Millenium zamieściło na stronie internetowej naszego osiedla - sąsiedzi z I etapu sprężajmy się i od poniedziałku podpisujmy umowy z gazownią. Szczegóły na stonie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donleon Re: UMOWY Z GAZOWNIĄ 4 - 8.07. 2005 02.07.05, 20:24 Czy ktoś się orientuje jakie dokumenty trzeba zabrać ze sobą? Czy umowa kupna mieszkania wystarczy? A może trzeba najpierw jakieś zaświadczenie z Millenium? Czy można z marszu do nich się udać, czy trzeba się umawiać? Jakie opłaty trzeba uiścić na miejscu przy podpisywaniu tej umowy? Odpowiedz Link
neuron8 Re: UMOWY Z GAZOWNIĄ 4 - 8.07. 2005 02.07.05, 20:57 Z Millenium mają dzwonic do mieszkanców. Do nas juz downili- dizs w sobote i tak: Adres i telfony masz podane na naszej stronie www.horowa.pl a dokummenty to dowód osobisty 1 osby co bedzie na akcie notarialnym, adres do korespondencji i 180 zł na opłaty. I to wszytko, tam w gazoni mają juz widziec co i jak... A potem informacja zwrotna do Millenium co by przyspieszyc procedurę Pozdrawiam PS a odbiór od budynku C1 - tyle z informacji telfonicznych. Co do czynszu jeszcze nic nie wadomo. Odpowiedz Link
agajakc1 Re: UMOWY Z GAZOWNIĄ 4 - 8.07. 2005 03.07.05, 13:05 Ale gdzie będziemy podpisywać te umowy w Wołominie czy na Kasprzaka??? Dzwoniła do nas kobietka z administracji i powiedziała, żeby zadzwonić pomiędzuy 18-20 w sobotę. jak dzwoniłam do niej to nie odbierała telefonu a później miala wyłączony. To jak w takim razie mam przyspieszyć podpisanie umowy, jak nie mam informacji gdzie i kiedy to załatwić. Pozdrawaim Agata Odpowiedz Link
neuron8 Re: UMOWY Z GAZOWNIĄ 4 - 8.07. 2005 03.07.05, 13:32 Ani w Wołomnie ani na Kasprzaka Adres, telfon a nawet mapke dojazdu do gazowni masz tu: www.horowa.pl/ <-kliknij A dokumenty jakie ci są potrzbne to (jak pisałem wczesniej): - dowód osobisty - adres do korespondencji - opłta 180 zł Termin - jak najszybciej miedzy 4 a 8 lipca. i to wszytko w gazoni podobno mają dalej wiedziec co i jak. Jak podpiszez umowe, zeby przyspieszyc odbiory, przedzwoń do tej Pani Wioli lub do komendy. I to wszystko. Zakładaja liczniki (z gazowni) i odbieramy mieszknia - tak to zrozumiałem Do podpisania umowy wystarczy 1 osoba co bedze na późniejsym akcie notarialnym. Czy trzba wczesniej w gazoni sie umawiac czy jak to juz nie wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
agajakc1 Re: UMOWY Z GAZOWNIĄ 4 - 8.07. 2005 03.07.05, 13:50 bardzo dziękuję pozdrawaim agata Odpowiedz Link