julia.glazowska 08.08.05, 10:22 Witam mieszkańców czy ktoś z was już się może zameldował albo coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neuron8 Re: zameldowanie 09.08.05, 08:30 Zamledowac sie bedzies zmogla jak bedziesz miala akt notarialny Odpowiedz Link
accrual Re: zameldowanie 09.08.05, 21:56 No ja się zameldowałem bez aktu notarialnego Choć były problemy, bo - tak jak w przypadku gazowni - nie mieli w Urzędzie Miejskim nowych adresów osiedla na "Horowej" (a ja w protokole odbiorczym miełem starą numerację bloku - D1). Z tego co wiem kilka osób już się zameldowało. Odpowiedz Link
neuron8 Re: zameldowanie 09.08.05, 22:04 O to mnie kolega zaskoczył No to moze i ja sie juz zamelduje - bym czekal do katu, a wlasnie - nikt sie nie orienuje kiedy beda akty podpisywane? Odpowiedz Link
accrual Re: zameldowanie 09.08.05, 23:55 W piątek dzwoniłem do notariusza i dowiedziałem się, że... w tej sprawie mam się kontaktować z developerem, bo podobno jeszcze nie ustalili szczegółów - wg developera ceny. Ja myślę, że albo jeszcze notariusz nie otrzymał wszystkicvh dokumentów, albo... nie było odbioru budynku przez nadzór budowlany i mieszkamy troszkę na dziko ... W każdym razie ważne jest, że milennium ma nas zawiadomić, kiedy będzie można pukać do notariusza (dane z piątku) pozdr... Odpowiedz Link
agac1_21 Re: zameldowanie 10.08.05, 08:10 Czy możecie napisać, gdzie dokładnie sie udaliście, żeby uzyskać zameldowanie. Zależy mi przede wszystkim aby zameldować dziecko, ponieważ od wrzesnia zaczyna sie szkoła i wypadałoby aby mały nie miał problemów z dokumentami. Z góry dziekuję i pozdrawiam w chłodnawy poranek Agnieszka Odpowiedz Link
nadpliszkownik Re: zameldowanie 10.08.05, 09:02 Do urzędu miasta na ul. Piłsudskiego na 1 piętrze Odpowiedz Link
agac1_21 Re: zameldowanie 10.08.05, 10:28 Wielkie dzieki ))) Pozdrowionka cieplutkie Agnieszka Odpowiedz Link