Dodaj do ulubionych

fachowcy od płytek

12.08.05, 09:20
Czy może ktoś polecić dobrego i nie drogiego (czy to możliwe?) fachowca od
układania płytek (glazura i teraktota)? I może jakiś namiary???
M.
Obserwuj wątek
    • kjajszczak Re: fachowcy od płytek 12.08.05, 09:30
      najlepiej dwoch. ja rowniez potrzebuje
      • agac1_21 Re: fachowcy od płytek 12.08.05, 09:56
        smile))))))))))
        To i trzech, ja tylko do ułożenia terakty na balkonie smile))
        Agnieszka
        • ania_dawid Re: fachowcy od płytek 12.08.05, 10:32
          no raczej 4..ja równiez potrzebuje kogos kto ułozy mi ładnie gresik na tarasie..
          Dawid
          • ania_dawid Re: fachowcy od płytek 01.09.05, 11:06
            Czy ktos moze nam polecic fachowca który połozy nam ładnie gres na tarsie????
            Jaki jest wogóle koszt układania od m2? - czy ktos sie orientuje???
            • domariusza Re: fachowcy od płytek 01.09.05, 20:49
              Ja płaciłem 38zł/m gresu i 32 zł/m glazury, ale wiem że przepłaciłem. Dodatkowe
              opłaty za dekory, montaż/demontaż urządzeń (40+80). Listwa,cokół ok. 10 zł za
              mert bieżący. Poza tym sam z ojcem na tarasie położyłem gres i lepiej wyszło niż
              "fachowcowi".
              Została mi jeszcze łazienka - chyba też poradzę sobie razem z ojcem.
              • andrzejek66 Re: fachowcy od płytek 06.09.05, 19:38
                Super fachowiec od płytek i malowania, poza tym pracuje na naszym osiedlu - pewny i sprawdzony, bardzo uczciwy.
                Tel. 608 134 104.
    • k.remik Re: fachowcy od płytek 07.09.05, 20:09
      jest taki tandem
      chlopaki są solidne u mnie robili i u innych
      mają przystępne ceny i robią uczciwie
      tel. 0608134104
      pan Wiesiek
      pozdrawiam Remik
      • agac1_21 Re: fachowcy od płytek 08.09.05, 07:58
        Cześć!!

Chciałam sie wypowiedzieć co do podanych fachowców. Ja również dostałam telefon
        do Pana Wiesława. Pozwoliłam sobie zadzwonić i sie umówić.Koleżanka go bardzo
        zachwalała. Wiedziałam, że zapłaciła 200 zł za balkon 4,2 m. W zasadzie to nie
        jest tanio ponieważ cena rynkowa wynosi 35 zł. Ale pomyślałam sobie co tam. I
        sie umówiliśmy. Byłam święcie przekonana, że cena będzie taka sama bo i balkon
        jest taki sam, Ale pod koniec naszej rozmowy okazało sie, że stawka poszła w
        górę bo Pan W. mi określił koszt na 300 zł. Przypuszczam, że powodem było duże
        zainteresowanie. ;-( nie wiem, ale to jest 100% więcej niż na mieście.....

Pozdrawiam serdecznie
        Agnieszka

P.S. Znalazłam osobę która ułoży mi terakotę za 160 zl. W związku, że do pracy
        ma przyjść w niedzielę, więc jak sie sprawdzi to napisze do niej telefon.
        • ania_dawid Re: fachowcy od płytek 08.09.05, 10:55
          jesli sie sprawdzi to bardzo prosimy o kontakt smile
        • k.remik Re: fachowcy od płytek 08.09.05, 18:58
          Ponieważ podałem kontakt do tego fachowca, to czuję się zobowiązany obronić go,
          gdyż położył mi płytki szybko i dokładnie oprócz tego poprawił to i owo
          gratisowo. Poza tym każdy może sobie sam wybrać, jak nie pasuje to nie. Jeszcze
          się taki nie urodził coby wszystkim dogodził. Wydaje mi się, że fachowiec miał
          istotny powód żeby podać taką cenę. nie wnikam jaki smile poza tym albo robimy
          dobrze i solidnie, albo tanio i byle jak.
          • agac1_21 Re: fachowcy od płytek 09.09.05, 16:58
            smile))))))))))

Ależ ja wcale nie powiedziałam, że jest nie solidny, wręcz napisałam, że go
            osoby polecały, co świadczy o dokładności. I całkowicie sie z w tym przypadku
            Toba zgadzam. wink

Ale uważam, że nie wolno krzywdzić osób przypisując im karteczke z
            napisem "tanio i byle jak", ponieważ nie zawsze drogo oznacza solidnie i
            dokładnie. Za przykład można podać program na TVN "Remonty" (chyba tak sie on
            nazywa), w którym to przedstawiają prace niektórych "kompetetnych Fachowców
            przez duże "F" wink)), którzy odwalają fuszerki biorąc.
            Druga strona przykładu, również mi sie nasuwa. To obecny "mój" stolarz, który
            robił mi kuchnię i szafy. Mimo tego, że wziął podał niezbyt wysoką kwote
            wykonał szafki bardzo dokładnie. Przypuszczam, że niska cena wynika z innych
            uwarunkowań np. tańszy dostęp do materiałów i dodatków... Ale to jest tylko
            moje zdanie, którego również będę bronić wink)))

Pozdrawiam serdecznie życząc miłego weekendu
            Agnieszka
    • horowianin Re: fachowcy od płytek 11.09.05, 15:58
      Witam wszystkich sąsiadów i przyszłych mieszkańców HG.

Jeżeli ktoś ma do zrobienia jakieś prace wykończeniowe mieszkanka (glazura,
      terakota, gres, malowanie, hydraulika) to podajemy namiary do dobrego fachowca.
      tel. (22)4975829, kom. 505574932 Artur Kaleta.
      U nas robił łazienkę i jeszcze czekają nas zmiany w kuchni, po wykończeniu
      łazienki jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest solidny i dokładny, a przy tym nie
      drogi.
      Asia i Marcin (E34).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka