marian_xx 12.08.05, 09:20 Czy może ktoś polecić dobrego i nie drogiego (czy to możliwe?) fachowca od układania płytek (glazura i teraktota)? I może jakiś namiary??? M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kjajszczak Re: fachowcy od płytek 12.08.05, 09:30 najlepiej dwoch. ja rowniez potrzebuje Odpowiedz Link
agac1_21 Re: fachowcy od płytek 12.08.05, 09:56 )))))))))) To i trzech, ja tylko do ułożenia terakty na balkonie )) Agnieszka Odpowiedz Link
ania_dawid Re: fachowcy od płytek 12.08.05, 10:32 no raczej 4..ja równiez potrzebuje kogos kto ułozy mi ładnie gresik na tarasie.. Dawid Odpowiedz Link
ania_dawid Re: fachowcy od płytek 01.09.05, 11:06 Czy ktos moze nam polecic fachowca który połozy nam ładnie gres na tarsie???? Jaki jest wogóle koszt układania od m2? - czy ktos sie orientuje??? Odpowiedz Link
domariusza Re: fachowcy od płytek 01.09.05, 20:49 Ja płaciłem 38zł/m gresu i 32 zł/m glazury, ale wiem że przepłaciłem. Dodatkowe opłaty za dekory, montaż/demontaż urządzeń (40+80). Listwa,cokół ok. 10 zł za mert bieżący. Poza tym sam z ojcem na tarasie położyłem gres i lepiej wyszło niż "fachowcowi". Została mi jeszcze łazienka - chyba też poradzę sobie razem z ojcem. Odpowiedz Link
andrzejek66 Re: fachowcy od płytek 06.09.05, 19:38 Super fachowiec od płytek i malowania, poza tym pracuje na naszym osiedlu - pewny i sprawdzony, bardzo uczciwy. Tel. 608 134 104. Odpowiedz Link
k.remik Re: fachowcy od płytek 07.09.05, 20:09 jest taki tandem chlopaki są solidne u mnie robili i u innych mają przystępne ceny i robią uczciwie tel. 0608134104 pan Wiesiek pozdrawiam Remik Odpowiedz Link
agac1_21 Re: fachowcy od płytek 08.09.05, 07:58 Cześć!! Chciałam sie wypowiedzieć co do podanych fachowców. Ja również dostałam telefon do Pana Wiesława. Pozwoliłam sobie zadzwonić i sie umówić.Koleżanka go bardzo zachwalała. Wiedziałam, że zapłaciła 200 zł za balkon 4,2 m. W zasadzie to nie jest tanio ponieważ cena rynkowa wynosi 35 zł. Ale pomyślałam sobie co tam. I sie umówiliśmy. Byłam święcie przekonana, że cena będzie taka sama bo i balkon jest taki sam, Ale pod koniec naszej rozmowy okazało sie, że stawka poszła w górę bo Pan W. mi określił koszt na 300 zł. Przypuszczam, że powodem było duże zainteresowanie. ;-( nie wiem, ale to jest 100% więcej niż na mieście..... Pozdrawiam serdecznie Agnieszka P.S. Znalazłam osobę która ułoży mi terakotę za 160 zl. W związku, że do pracy ma przyjść w niedzielę, więc jak sie sprawdzi to napisze do niej telefon. Odpowiedz Link
ania_dawid Re: fachowcy od płytek 08.09.05, 10:55 jesli sie sprawdzi to bardzo prosimy o kontakt Odpowiedz Link
k.remik Re: fachowcy od płytek 08.09.05, 18:58 Ponieważ podałem kontakt do tego fachowca, to czuję się zobowiązany obronić go, gdyż położył mi płytki szybko i dokładnie oprócz tego poprawił to i owo gratisowo. Poza tym każdy może sobie sam wybrać, jak nie pasuje to nie. Jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził. Wydaje mi się, że fachowiec miał istotny powód żeby podać taką cenę. nie wnikam jaki poza tym albo robimy dobrze i solidnie, albo tanio i byle jak. Odpowiedz Link
agac1_21 Re: fachowcy od płytek 09.09.05, 16:58 )))))))))) Ależ ja wcale nie powiedziałam, że jest nie solidny, wręcz napisałam, że go osoby polecały, co świadczy o dokładności. I całkowicie sie z w tym przypadku Toba zgadzam. Ale uważam, że nie wolno krzywdzić osób przypisując im karteczke z napisem "tanio i byle jak", ponieważ nie zawsze drogo oznacza solidnie i dokładnie. Za przykład można podać program na TVN "Remonty" (chyba tak sie on nazywa), w którym to przedstawiają prace niektórych "kompetetnych Fachowców przez duże "F" )), którzy odwalają fuszerki biorąc. Druga strona przykładu, również mi sie nasuwa. To obecny "mój" stolarz, który robił mi kuchnię i szafy. Mimo tego, że wziął podał niezbyt wysoką kwote wykonał szafki bardzo dokładnie. Przypuszczam, że niska cena wynika z innych uwarunkowań np. tańszy dostęp do materiałów i dodatków... Ale to jest tylko moje zdanie, którego również będę bronić ))) Pozdrawiam serdecznie życząc miłego weekendu Agnieszka Odpowiedz Link
horowianin Re: fachowcy od płytek 11.09.05, 15:58 Witam wszystkich sąsiadów i przyszłych mieszkańców HG. Jeżeli ktoś ma do zrobienia jakieś prace wykończeniowe mieszkanka (glazura, terakota, gres, malowanie, hydraulika) to podajemy namiary do dobrego fachowca. tel. (22)4975829, kom. 505574932 Artur Kaleta. U nas robił łazienkę i jeszcze czekają nas zmiany w kuchni, po wykończeniu łazienki jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest solidny i dokładny, a przy tym nie drogi. Asia i Marcin (E34). Odpowiedz Link