aturowska 17.11.06, 08:22 Witam, jestem przyszłą mieszkanką osiedla z tąd moje pytanie: Czy ktoś z Was może mi coś powiedzieć o sprawności działania internetu i kogo wybrać do założenia Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madey26 Re: internet 20.11.06, 22:21 Mam pytanie do sąsiadów.Jak działa u Was internet z Supermedii? Ja od 3-tyg. jestem ,,szczęśliwym" posiadaczem tego internetu i już mam go dosyć!! Od jakigoś tygodnia czasami nie dziala mi wogóle, pozatym zrobił sie bardz powolny! Gdy zadzwoniłem do Supermedi powiedziano mi, że problem dotyczy całego osiedla a ja mam złożyć reklamacje, która ma być uwzględniona przy wystawieniu faktury.Czy macie podobne problemy? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
allure10 Re: internet 21.11.06, 09:01 witam, mam ten sam problem co ty "madey26". Internet chodzi bardzo wolno. Odpowiedz Link
maliziosa Re: internet 21.11.06, 12:36 Witam ja też dziś zgłosiłam awarię działania internetu, Panowie nie wiedzą ile czasu jeszcze to potrwa. Przerwy ok.2 godzinne + znaczne spowolnienie...czyli u mnie to samo.. (( ...mnie nie zadowala mniejsza fakrura, chociaż także o to wystąpie! ..chciałabym zeby prawidłowo działało....pozdrawiam Odpowiedz Link
madey26 Re: internet 21.11.06, 15:28 Dokładie tak! Mnie też to wcale nie cieszy , że Supermedia łaskawie obniży mi fakturę,no bo łaski nie robią skoro ich sieć działa do dup...!Tylko stasznie wskurza mnie to, że nie dostałem odpowidzi kiedy ten problem zniknie. Wkońcu podpisując z nami umowy zobowiazali się do czegoś nie??? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
maliziosa Re: internet 21.11.06, 16:13 dzwoniłam do Panów po raz drugi... i powiedzieli, że dziś ma problem zniknąć.Z moich obserwacji wynika, że już jest ok..(przynajmniej teraz i u mnie mam nadzieję, że u Was też..) pozdrawiam Odpowiedz Link
sztywniak1965 Re: internet 24.11.06, 10:25 Czy ktoś z szanownych forumowiczów pytał innych operatorów, czy chcieliby wejsc na nasze osiedle? Bo jeśli Supermedia blokuje dostęp innym, trzeba podać ją do sądu o stosowanie praktyk monopolistycznych i blokowanie konkurencji. Potencjalnie kolejna sprawa dla prawnika. Odpowiedz Link
artivii Re: internet 24.11.06, 13:03 Witam, nie, tu akurat chyba nie powinnismy miec uwag do TBS, poniewaz "pileczka" jest po stronie TP - podlaczenie naszego osiedla jest juz na etapie inwestycyjnym (to dobra wiadomosc), ale widzac, ze zima za rogiem - watpie, zeby byli w stanie podlaczyc nasze osiedle przed kwietniem 2007. pozdr., Odpowiedz Link
aturowska Re: internet 22.11.06, 07:58 A oprócz Supermedia z kogo można skorzystać do zlożenia internetu? Odpowiedz Link
maliziosa Re: internet 22.11.06, 10:40 chyba nikogo...Supermedia jak na razie monopol ale można wykupić kartę iPlusa ;- )) były jakieś dyskusje na temat tpsa aster i upc ale nie ma nic wiążącego....W sumie jak nie ma awarii to Supermedia jest ok...tylko jeszcze żeby pomyśleli o szybszym wprowadzeniu promocji...czyli tańszym abonamencie!!! )) pozdrawiam Odpowiedz Link