jan_tarara 12.12.06, 19:45 I jak, zdąrzył już ktoś sprawdzić jakość usług w nowo otwartym salonie fryzjerskim? Jest już tam solarium? Jak ceny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jajoke Re: FRYZJER 13.12.06, 13:56 hej, ja juz bylam, jestem zadowolona. ceny wydaja mi sie bardzo przystepne. ZA mycie z czesaniem zaplacilam 25 zl. Z tego co wiem balejaz kosztuje 100-120 zl. Solarium tez juz jest. Stojace. Minuta kosztuje 1 zl Pozdrawiam Odpowiedz Link
julia.glazowska Re: FRYZJER 13.12.06, 15:48 ja też byłam farbowałam włosy jednym kolorem - 80zł jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
szamot1973 Re: FRYZJER 13.12.06, 20:05 Ja też byłam za bajelage na długich włosach, ścięcie i modelowane zapłaciłam 150 złotych i jestem bardzo zadowolona!!! Polecam. Odpowiedz Link
betina99 Re: FRYZJER 14.12.06, 10:54 ja byłam wczoraj zrobić balejaż, jestem zadowolona z usługi.Z solarium maja tam na razie problem bo korki siadają jak działaja suszarki,lapmy i solar,ale od przyszłego tygodnia maja miec podobno drugą linie elektryczna i bedzie juz ok. Na marginesie,to spokojnie osoby spoza osiedla sobie wchodza do salonu,mysle ze ochrona powinna te osoby spisywać przynajmniej bo to nasze "zamkniete" osiedle to dostepne jest dla kazdego kto powie "do sklepu lub fryzjera"... pozdrawiam Odpowiedz Link
chexa Re: FRYZJER 14.12.06, 12:02 ja również polecam ten zaklad. wczoraj robiłam pasemka+czesanie+podcinanie; zapłaciłam 80 zł i jestem zachwycona swoim wyglądem a serio - bardzo miłe fryzjerki, fajnie wyposażony zakład, sporo nowości kosmetycznych, tylko radzę ubrać się ciepło bo na razie mają tam raczej chłodno i jeszcze nie opanowały sztuki regulowania wody podczas mycia włosów - jej temperatura zmienia się tam dość nieoczekiwanie ale i tak będę tam chodzić Odpowiedz Link
maliziosa Re: FRYZJER 14.12.06, 12:43 bardzo miłe babki tam pracują!!! Pani Marzenka farbowała mi włosy i bardzo ładnie podcięła...no i dobrała odcień farby, z którego jestem zadowolona...polecam....oby tylko cen nie podnieśli )) Odpowiedz Link
auszra Re: FRYZJER 15.12.06, 15:17 Ja również skorzystałam z usług fryzjerskich i polecam. Miło, niedrogo i nawet całkiem dobrze strzyże Pani Marzenka. Odpowiedz Link
akg06 Re: FRYZJER 16.12.06, 16:52 Solarium niestety jest na razie bezużyteczne przez te korki, gdyż gdy są włączone światła, suszarki nie można z niego kożystać. Odpowiedz Link
ania_dawid Re: FRYZJER 18.12.06, 11:24 Męski fryzjer - ok Solarium - bardzo mocno opala - lampy sa nowe i mocne, radzę iść na krócej niz 10 min. Odpowiedz Link
justynawis1 Re: FRYZJER 27.02.07, 19:45 ja tez korzystalam z naszego fryzjera juz kilka razy, ceny ok, a z fryzury tez jestem zadowolona Odpowiedz Link
barbarka64 Re: FRYZJER 11.02.07, 21:18 Bardzo chętnie skorzystałabym z usług fryzjera a córka z solarium, ale widzę że nie chcecie obcych u siebie.Szanowni Panśtwo nie możecie się zamykać na osiedlu jak w fortecy.Na początku byłam zadowolona że tylu ludzi do nas przybędzie (miasta)zauważyłam że są to wartościowi ludzie, ale skoro jest takie nastawienie do tych spoza , trochę mi przykro przecież osiedle strzeżone nie musi być przecież fortecą.Państwo przecież również korzystacie z naszych sklepów i nikt z nas was nie wyganie.Mieszkacm tu od urodzenia i widzę kto jest nowym mieszkańcem.Pozdrawiam i życzę abyście się Państwo zasymilowali z tak zwanymi starymi mieszkańcami Marek. Odpowiedz Link
assett Re: FRYZJER 15.02.07, 14:10 to kiedy mozemy wpaść do pani na grila??? Pozdrawiam Odpowiedz Link
3wa8 Re: FRYZJER 21.08.07, 19:50 Fryzjer super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super obsługa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
4fun2u Re: FRYZJER 27.12.07, 19:57 Może i super ale jak dla mnie 4 godzinna wizyta u fryzjera to za dużo. Normalnie zajmuje mi to ok. 50-60 min (odrosty + lekkie strzyżenie) natomiast tu wizyta ciągnie się i ciągnie się w nieskończoność. Najpierw mimo, że jest sie umówionym, trzeba poczekać, potem mycie głowy i czekanie... albo dla zwłoki nakładają maseczkę i nadal czekasz.... Nie kwestionuje końcowej roboty chodź ja już tam nie wrócę, mimo wszytko życzę powodzenia i wielu klientów no i może... szybszej roboty!! Odpowiedz Link
zbynek997 Re: FRYZJER 04.01.08, 08:52 Może zamiast włosów masz drut kolczasty? Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
lol-a75 Re: FRYZJER 08.01.08, 22:02 jak sie ma kłaki to trzeba dużo czasu spędzić u fryzjera. Widać że pani pierwszy raz była u fryzjera. ja tam będę chodzić bo jest tanio , dobrze , szybko i mili ludzie tam pracują!!! Odpowiedz Link
karczmarz68 Re: FRYZJER 08.01.08, 22:47 Lolunia75 musisz uważać bo wtórując sataniście zbynkowi997 możesz narazić się całej HG i zostać skazana na spalenie na stosie przy piaskownicy w najbliższy piątek 13-tego!!! Odpowiedz Link