zaqwas13 28.01.08, 10:25 mam pytanie czy ktoś na naszym osiedlu korzysta z tej usługi ,jaki jest transfer HSDPA czy tylko 3G Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubert1977 Re: internet iplus 29.01.08, 22:04 siema - ja mam modem iplusa model icon3G. normalnie w mieszkaniu ma 3G ale jak sobie dokupisz antenkę i wystawisz na parapet to jest HSDPA. Generalnie ja nie nazekam - chodzi dobrze, chociaż czasem zdarzają się dni, że pomyka wolniej. Generalnie jestem zadowolony a co Ty zrobisz to wybór należy od ciebie. pozdrawiam. Odpowiedz Link
scorp33 Re: internet iplus 10.02.08, 14:18 Witam, mam orange HSDPA 1,8Mbps. W mieszkaniu działa tak sobie - im blizej okna tym mocniejszy sygnał. Im mocniejszy sygnał tym lepszy transfer. Na zewnatrz mieszkania (balkon) działa OK. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rgolynski Re: internet iplus 13.02.08, 14:09 Hej Scorp33 Mam pytanko. Ile płacisz za orange HSDPA i czy to się bardziej opłaca niż internet z Supermedia. W którym bloku mieszkasz bo z zasięgiem orange to u mnie kiepsko tzn jest w kuchni ale w pokojach od lasu już kiepsko. Czy jest jakaś możliwość wyciągnięcia antenki? Bedę wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link
scorp33 Re: internet iplus 18.02.08, 16:09 Witam 60 PLN/m-c (ograniczenie do 0,5GB/m-c wysłanych i odebranych pakietów). Wszyskie moje informacje dotyczą się budynku G (niezależnie czy od strony północnej czy południowej). Można dokupić antenkę do karty (zastanawiam się nad zakupem, ale jeszcze nie mam żadnego doświadczenia). Wydaje mi się, że jeśli ustawię antenkę na balkonie to internet będzie hulał aż miło w każdym pokoju ) Osobiście nie zamieniłby już się na połączenie kablowe - teraz jestem niezależny od miejsca (Marki, W-wa, Szczecin etc.) i w każdej chwili mam dostęp do netu. Pozdrawiam Odpowiedz Link