asiulka555 21.04.06, 14:06 Czy ktos moze cos wie na temat pobicia w poniedzialek wielkanocny mężczyzny, sprawcow bylo szesciu, bylo to po 23? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maykel1 Re: napad i pobicie 22.04.06, 00:31 www.glosszczecinski.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060420/MAIN/60420019&SearchID=7324231617638 co to sie dzieje w naszym miescie :| Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: napad i pobicie 22.04.06, 17:31 Dzięki maykel1, za wyczerpujący opis. I tylko chciało by się powiedzieć "strzeż się tych miejsc" ale jak tu się strzec kiedy to jedna z głównych ulic, Piłsudskiego. A na dokładkę "Najmłodszy napastnik ma 10 lat". To straszne, prawie około północy diesięcioletnie dziecko uczy się bandyckiego fachu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: napad i pobicie 24.04.06, 08:58 to co opisali w glosie to byla tylko namiastka, skandal ze nikt w Policach sie tym nie zainteresowal, mamy w miescie bandytów!!! Nasza kablówka podala tylko jedno zdanie na ten temat. Ale za to TVN sie zainteresowalo, moze ktos pokaze tych zwyrodnialców. Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: napad i pobicie 24.04.06, 10:06 asiulka555 napisała: > skandal ze nikt w Policach sie tym nie zainteresowal, > mamy w miescie bandytów!!! Nasza kablówka podala tylko > jedno zdanie na ten temat. Ale za to TVN sie zainteresowalo, > tych zwyrodnialców. moze ktos pokaze Zgadzam się, nikogo z lokalnych notabli to nie interesuje, wystarczy tylko wspomnieć słynną wycieczkę b. starosty do Brukseli. I gdyby TVN tego nie pokazała, to rozeszło by się jak to się mówi "po kościach". Kolejny raz, Police NEGATYWNIE zasłynęły w Polsce, nasze miasto będzie teraz właśnie kojarzone z takimi zachowaniami. > mamy w mieście bandytów!!! To już jest fakt, wystarczy wspomnieć o notorycznie OKRADANYCH naszych piwnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka_161 Re: napad i pobicie 26.04.06, 12:20 Ja chodzę z dwoma chłopakami do klasy, którzy się do tego przyczynili ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: napad i pobicie 27.04.06, 08:02 Przyczynili czyli skopali. I jak tacy moga normalnie chodzic do szkoly i w ogole po ulicach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka_161 Re: napad i pobicie 28.04.06, 15:34 Nie wiem jak mogą chcodzić tak normalnie ale to już nie ich pierwsza sprawa ;/ w Uwadze na Tvn będa o nich mówili nawet ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: napad i pobicie 08.05.06, 13:29 Niestety pobity to moja bliska rodzina, wiec tym bardziej mnie to bulwesuje, nie widzieliscie go w jakim byl stanie wczesniej, reportaz byl krecony tydzien po. Czlowiek czuje sie bezradny, ale my tak tego nie zostawimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś