frozenman 04.03.10, 10:44 Są w tym kraju jeszcze jakieś porządne? Ja: 33/188, Brunet Atrakcyjny, przystojny, niezależny, niebiedny. Warszawa frozenman@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deodyma Re: Dziewicy na żonę szukam ! 04.03.10, 10:54 masz 33 lata i oczywiscie jestes prawiczkiem:D Odpowiedz Link
frozenman Re: Dziewicy na żonę szukam ! 04.03.10, 11:06 deodyma napisała: > masz 33 lata i oczywiscie jestes prawiczkiem:D Ja akurat nie jestem, ale z braku czasu i z powodu skupienia się na robieniu kariery zawodowej przebieg mam w tym względzie mały. Mam za to taki kaprys za żonę prawiczkę pojąć. Wszystko w zasadzie oprócz niej już mam. Odpowiedz Link
deodyma Re: Dziewicy na żonę szukam ! 04.03.10, 12:07 kurcze... tylko co poczniesz, jak dziewicy zapragnie sie mezczyzny rownie czystego, jak ona:D niedobrze. Odpowiedz Link
herbatkaa Re: Dziewicy na żonę szukam ! 06.03.10, 23:19 a dlaczego ma byc dziewica ? to chyba by musiała miec 18 lat a juz młodsze maja to za soba ja akurat z tych co maja mało doswiadczenia w tej kwestii Odpowiedz Link
ariadna2222 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 04.03.10, 13:56 "Są w tym kraju jeszcze jakieś porządne?" według Ciebie tylko dziewice są porządne? ps. za stary jesteś na dziewice chyba że po rekonstrukcji :P Odpowiedz Link
frozenman Re: Dziewicy na żonę szukam ! 07.03.10, 21:23 ariadna2222 napisała: > za stary jesteś na dziewice chyba że po rekonstrukcji :P A do jakiego wieku można szukać dziewicy? Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 07.03.10, 22:06 frozenman napisał: > ariadna2222 napisała: > > > za stary jesteś na dziewice chyba że po rekonstrukcji :P > > > A do jakiego wieku można szukać dziewicy? Do końca XX można było szukać dziewicy. Spóźniłeś się o dekadę.:P Odpowiedz Link
1rape1 Kobiety po wielu,facetach ,jej jak to zle wygląda 11.03.10, 11:16 Jak to brzmi ,tak bee:( Kobieta po wielu facetach Mają psychikę popierdoloną ,tzn narzucają się ,na litość biorą ,nie chcą chodzić tylko prą na seks i w transakcji wiązanej prą na szybki ślub. Odpowiedz Link
niepolak_w_polsce Dziewicy? Czyli odpady mojego szukania. 04.03.10, 15:15 Ciekawe. Ty szukasz tego, czego ja wyrzucam i uciekam gdzie pieprz roznie. Ciagle niestety trafie na dziewice. Ostatnio w ciagu 3 tygodnie na sympatii, trafilem na 4-5. I mowimy o kobiety po 26 lat, wiec czysta patologia... Na czym polega twoja chec na dziewice? Jestes impotentem i bojes sie ze doswiadczona kobieta odkrywa to? Nie masz pojecie ze kobieta ktora zaczyna seks pozno, jest i bedzie do bani w seksie? Chyba jestes prawiczek. Tylko prawiczek nie wie takie banalnosci... Odpowiedz Link
1rape1 Ja mam dosyć kobiet doswiadczonych w seksie 11.03.10, 10:59 Oooo potąd. Pindy jedne ,doświadczone,potem boja się na miasto wyjść,aby byłego (któregoś z rzędu) nie spotkać. Jeżeli lubisz wytrenowane ,to oddaj koledze potrenować ;) Odpowiedz Link
frusto Re: Dziewicy? Czyli odpady mojego szukania. 11.03.10, 11:15 niepolak_w_polsce napisał: > Ciekawe. Ty szukasz tego, czego ja wyrzucam i uciekam gdzie pieprz roznie. A szukasz partnerki do łóżka, czy do życia? Seks jest ważnym składnikiem pożycia małżeńskiego, ale nie jedynym. Można być z kimś mimo, że seks się nie układa. Trudno wytrzymać z kimś w związku, w którym jedyne co się układa to seks. > Nie masz pojecie ze kobieta ktora zaczyna seks pozno, jest i bedzie do bani w > seksie? Nie. Nie będzie. Będzie za to więcej radości z wspólnego odkrywania tej dziedziny życia. Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 07.03.10, 13:08 Frozen, matkojedyna, nie spodziewałam się.:D;) Odpowiedz Link
frozenman Re: Dziewicy na żonę szukam ! 07.03.10, 21:22 menk.a napisała: > Frozen, matkojedyna, nie spodziewałam się.:D;) A co? Szuka sobie nie wolno? Przecież są takie! Wiem o tym. I matki, zwłaszcza jedynej do tego nie mieszaj, bo to jest wyjątkowa zawsze dziewica ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 07.03.10, 22:05 Ale dziewicy szukasz? Dziewicy? No bój się, no.. :D Weź powiedz, że żartujesz.:D Odpowiedz Link
frozenman Re: Dziewicy na żonę szukam ! 07.03.10, 23:29 menk.a napisała: > Ale dziewicy szukasz? Dziewicy? No bój się, no.. :D > Weź powiedz, że żartujesz.:D Menka daj spokój już z tym sarkazmem. Zapewniam Cię, że są takie na świecie! Świadczy o tym moja skrzynka mailowa, więc nie jesteś wszystkowiedząca, jak widzisz. Gdybym szukał dziewicy z dzieckiem wtedy mogłabyś mnie posądzić o żart ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 08.03.10, 08:21 Za to na pewno mam poczucie humoru.;) A co do tematu... 33-latek szukający dziewicy. Z całą powagą tej niecodziennej w moich (wszystkowidzących) oczach, nie obawiasz się późniejszych kłopotów? Nie obawiasz się jej naturalnej ciekawości 'jak to by było z kimś innym?';) No ale skoro Twoja skrzynka pęka w szwach, to życzę rychłych dzwonów kościelnych czy tam marszu Mendelsona w usc.;) Odpowiedz Link
frozenman Re: Dziewicy na żonę szukam ! 08.03.10, 11:19 menk.a napisała: > Za to na pewno mam poczucie humoru.;) > > A co do tematu... 33-latek szukający dziewicy. Z całą powagą tej niecodziennej > w > moich (wszystkowidzących) oczach, nie obawiasz się późniejszych kłopotów? Nie > obawiasz się jej naturalnej ciekawości 'jak to by było z kimś innym?';) > > No ale skoro Twoja skrzynka pęka w szwach, to życzę rychłych dzwonów kościelnyc > h > czy tam marszu Mendelsona w usc.;) Przecież wiem, że masz doskonałe poczucie humoru, ale przyznasz, że sarkastyczna też czasem potrafisz być. Jeśli Cię to interesuje, to maili przyszło znacznie powyżej moich oczekiwań, ale skrzynka jeszcze nie pęka, nie. Aż tak dobrze to nie jest. Przyznam, że zmartwiłaś mnie tą "naturalną ciekawością". W tym miejscu chyba nie żartowałaś wcale. Ja nawet nie pomyślałem o tym, bo widzisz dotąd nie miałem aż tak dużego doświadczenia w relacjach z kobietami i przyznam, że nie znam ich wcale. Wierzyłem dotąd w miłość i wierność oraz w to, że dotąd potrafiła taka jednak powstrzymać się od innej "naturalnej ciekawości". Naiwne, czyż nie? Myślisz, że to jest reguła? Niemniej jednak dziękuję za życzenia, a i Tobie życzę dziś wszystkiego co najpiękniejsze i spełnienia tych niepublikowanych na forum marzeń. Pojedziesz pewnie znów po mnie niemiłosiernie, ale dziś szczególnie Ci wolno. Zresztą Twoje posty zawsze bardziej mnie bawiły, niźli złościły ;) P.S. Wolę Ave Maryja w plenerze ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 08.03.10, 12:00 Marsza powinno być (taki przypis redakcji:P) Sarkazm, kpina, ironia i złośliwość nie są mi obce. racja. Racja. A w temacie... miłość i wierność wcale nie muszą iść w parze z błoną dziewiczą. 33-letni facet powinien to wiedzieć.:P Odpowiedz Link
tehuana Re: Dziewicy na żonę szukam ! 08.03.10, 00:11 A Ty juz wszystkie dostepne puszczalskie przeleciales i szukasz odmiany? Naprawde-porzadnosc czlowieka nie jest uzalezniona od czystosci seksualnej. Poszukaj dziewicy na katolickich stronach matrymonialnych. Bo tu Cie wysmieja. Odpowiedz Link
frozenman Re: Dziewicy na żonę szukam ! 08.03.10, 11:24 tehuana napisała: > A Ty juz wszystkie dostepne puszczalskie przeleciales i szukasz > odmiany? Naprawde-porzadnosc czlowieka nie jest uzalezniona od > czystosci seksualnej. > Poszukaj dziewicy na katolickich stronach matrymonialnych. Bo tu Cie > wysmieja. Nie, nie wszystkie i nie wstydzę się tego. Przecież wiem, że "porządność człowieka" nie jest uzależniona od czystości seksualnej. Ale uważam, że może być jej pewną miarą. Już mnie tu wyśmiano :( I nadal żyję :) Chyba nie muszę szukać szczęścia na jakichś specjalnych portalach skoro 95% populacji w tym kraju to Katolicy ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 08.03.10, 12:24 Frozen, ale bzdury piszesz. Aż zęby bolą.;D Odpowiedz Link
frusto Re: Dziewicy na żonę szukam ! 08.03.10, 14:02 menk.a napisała: > Frozen, ale bzdury piszesz. Aż zęby bolą.;D Menk.a, jak pani zechce się ponabijać, to może pani ze mnie. W życiu miałem tylko jedną kobietę, mam zamiar jej być wierny do końca życia. Była dziewicą, i wg jej zapewnień ja również jestem jej jedynym. I jakoś ani ja, ani ona nie mamy chyba tej "naturalnej ciekawości" Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 08.03.10, 18:58 I świetnie. Jednak nie każ mi wyjątków nazywać regułą.;) Odpowiedz Link
1rape1 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 11:04 menk.a napisała: > I świetnie. Jednak nie każ mi wyjątków nazywać regułą.;) Mój brat tez jest ze spokojną kobietą ,już z 6 lat po ślubie. Wziął ślub mając ponad 36 lat i nie miał bab na kopy ,szukał dziewicy żeby nie musieć potem licznika wyrównywać . Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 15:55 menk.a napisała: > A ty z kim wziąłeś ślub?;) jak to z kim? z zawsze-dziewicą :D Odpowiedz Link
1rape1 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 18:58 menk.a napisała: > Hahahahahahah :D Jestem na razie bez ślubny Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 19:08 1rape1 napisał: > menk.a napisała: > > > Hahahahahahah :D > > Jestem na razie bez ślubny to może sie załapię... Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 19:21 W kolejce się ustaw. Jesteś na forum męża szukam, więc takich z parciem na obrączkę tu jest więcej.:P Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 12.03.10, 08:20 Oj Menka, ale drugiej takiej jak ja to nigdzie nie znajdą. I nie wymagam dziewictwa ani doktoryzowania się :P Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 12.03.10, 10:34 To czego wymagasz?? Może kasy albo wyglądu Adonisa? Albo żeby naleśniki odwracał w powietrzu i potrafił tańczyć? Przyznaj się głośno.:P Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 12.03.10, 11:40 menk.a napisała: > To czego wymagasz?? Może kasy albo wyglądu Adonisa? Albo żeby naleśniki odwraca > ł > w powietrzu i potrafił tańczyć? Przyznaj się głośno.:P jedynyum moim wymogiem jest żeby miał dużeeeeego kotecka :P Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 12.03.10, 12:10 A co? Z wiekiem wzrok się pogarsza?:P Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 12.03.10, 12:19 jeżeli to mozna nazwać wzrokiem ;) lubie kudłate zwierzatka :P Odpowiedz Link
frozenman Mam wielki problem ! 09.03.10, 12:38 Niestety nie mogę odpowiedzieć sympatycznej pani na adres z Onet-u, gdyż serwer Onet stanowczo odrzuca moje maile z gmaila traktując je jako spam. Podaj proszę inny adres jeśli takowy posiadasz. pozdrawiam frozenman Odpowiedz Link
cursemyname Re: Mam wielki problem ! 09.03.10, 18:37 frozenman napisał: > Niestety nie mogę odpowiedzieć sympatycznej pani na adres z Onet-u, gdyż serwer > Onet stanowczo odrzuca moje maile z gmaila traktując je jako spam. > > Podaj proszę inny adres jeśli takowy posiadasz. > A co więcej o tej pani? Czy tylko jedna napisała do ciebie z poczty onet? Będzie wiedziała,że chodzi właśnie o nią. > > > > > Odpowiedz Link
frozenman Re: Mam wielki problem ! 09.03.10, 20:45 cursemyname napisała: > > A co więcej o tej pani? Czy tylko jedna napisała do ciebie z poczty onet? > Będzie wiedziała,że chodzi właśnie o nią. ------------------------------- Co więcej o tej pani? Jest to bardzo miła, młoda kobieta doskonale wiedząca czego chce od życia. Odpowiedziało mi wiele pań, ale tylko ta jedna użyła adresu ze serwera Onet. Zresztą już się odnalazła :) Pozdrawiam ciekawskiego ;) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 15:45 a czy liczy sie to, że dziewictwo straciła z byłym mężem i przez ostatnie 4 lata małżeństwa nie było bara-bara i błona zapewne odrosła? ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 15:52 Niech chociaż pajęczyny wyprzątnie.;P Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 15:54 menk.a napisała: > Niech chociaż pajęczyny wyprzątnie.;P Wacławem? :P posiadam pod kolor sypialni.... sliwkowy :P Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 15:58 po cichu sie przyznam, że od Pytona ostatnio dostałam :P Odpowiedz Link
menk.a Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 18:03 Mnie to żaden takiego prezentu nie uczynił.:P Odpowiedz Link
frozenman Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 15:58 mamba30 napisała: > a czy liczy sie to, że dziewictwo straciła z byłym mężem i przez > ostatnie 4 lata małżeństwa nie było bara-bara i błona zapewne > odrosła? ;) Hm... 4 lata to trochę mało na odrost. Nie uważasz? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7647311,Odcial_jej_glowe__bo_nie_chciala_miec_dzieci.html Co prawda pojęcia nie mam czy błona w ogóle odrasta, ale słyszałem, że po niedotlenieniu mózgu już uratować się nie da :( forum.gazeta.pl/forum/w,23659,108518682,108556240,Re_A_po_co_.html Też pozdrawiam serdecznie ;) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dziewicy na żonę szukam ! 11.03.10, 18:21 frozenman napisał: > Hm... 4 lata to trochę mało na odrost. Nie uważasz? > kury z chowu wolnego ponoć rosną szybciej, ja wybiegana dosyć jestem, więc kto wie :D > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7647311,Odcial_jej_glowe__bo_nie_chciala_miec_dzieci.html Masakra jakaś, ale dla mnie to oni obydwoje mieli nierówno pod sufitem :( > Co prawda pojęcia nie mam czy błona w ogóle odrasta, ale słyszałem, że po niedo > tlenieniu mózgu już uratować się nie da :( > Kurcze, co ty z tym niedotlenieniem mózgu? Juz dzisiaj nie po raz pierwszy pijesz z tym do mnie, a ja nie wiem, o co chodzi :( Chyba po blond farbę muszę iść do kiosku... > Też pozdrawiam serdecznie ;) > :) Odpowiedz Link