szukajaca71 01.08.12, 13:36 Szukam normalnego chłopaka w wieku 28-35lat chcącego się ustabilizować i założyć rodzinę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomhen85 Re: szukam męża 01.08.12, 17:19 Witaj. Jestem normalnym chłopakiem w wieku 27 lat, napisz więcej o sobie wergiliusz-publius@wp.pl Odpowiedz Link
szukajaca71 Re: szukam męża 02.08.12, 11:14 Hej miło że się odezwałeś. Jestem z woj. lubelskiego i szukam kogoś z tych stron. Nie wiem skąd ty jesteś?bo jeśli dzieli nas spora odległość to nie wiem czy jest szansa na realne spotkanie. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
tomhen85 Re: szukam męża 02.08.12, 19:18 Hello. Jestem ze śląska. Jak masz ochotę pogodać napisz na maila, podam Ci gg. Pozdrawiam Odpowiedz Link
szukajaca71 Re: szukam męża 03.08.12, 17:46 Witaj szkoda że jesteś z tak daleka:( Moglibyśmy popisać ale zastanawia mnie czy to ma sens gdyż pisanie przez gg czy meile nie doprowadzi do spotkania w realu i znajomość ugrzęźnie na gruncie wirtualnym ,gdyż dzieli nas spora odległość.Pozdrawiam Odpowiedz Link
slawusd Re: szukam męża 05.10.12, 22:18 szukajaca71 napisał(a): > Szukam normalnego chłopaka w wieku 28-35lat chcącego się ustabilizować i założy > ć rodzinę. Witaj szukająca71, ja jestem z woj. lubelskiego,też bardzo chcę mieć rodzinę. Podaj swojego e-maila,albo napisz na mojego, oto on: slawus75@wp.pl Pozdrawiam i dobrej nocy życzę. Odpowiedz Link
marcinrz7463 Re: szukam męża 10.10.12, 19:34 jestem z radomia mam 32 lata napisz marcinrz7463@o2.pl i skad dokladnie jestes to sie wybiore do ciebie Odpowiedz Link
missya Re: szukam męża 10.10.12, 22:38 Dziewczyny przepraszam ze tutaj, ale przygotowuję badanie na temat zakupu produktów spożywczych i roli reklamy oraz internetu w tej kwestii. Moja prośba: poświęćcie 3-4 minuty i wypełnijcie ankietę z zamkniętymi pytaniami: moje-ankiety.pl/respond-31422.html Odpowiedz Link
batonlol Re: szukam męża 25.10.12, 22:50 hey Mam na imię Marcin dasz mi swój numer tel?? Odpowiedz Link
wiech211 Re: szukam męża 11.11.12, 19:25 jestem normalnym facetem zainteresowalas mnie bardzo jesli nie masz nikogo to proszeodpisz na pewno odpisze pa Odpowiedz Link
tata-janusz Witam 05.12.12, 10:11 Witam Cię , bardzo krótko określiłaś czego chcesz..! Ale w tym jednym zdaniu , zawarłaś bardzo wiele , zarówno pytań jak i oczekiwań. Nie mam dostępu do kompa popołudniami , ale jeżeli masz ochotę porozmawiać i możesz , napisz do mnie sms : 0-791-604-822 tata-janusz z Warszawy Odpowiedz Link
polamoko23 Re: szukam męża 29.12.12, 00:17 CZesc mam 28lat jestem turkiem mieszkam obecnie w Niemczech szukam zony chcialbym miec za zone polke i mieszkac z nia w Niemczech czy odpowiadalaby Ci taka znajomosc??jak cos to pisz.Czekam i pozdrawiam:) Odpowiedz Link
nestuss Re: szukam męża 12.01.13, 22:16 Witaj :):) Nie wiem, czy Twoje ogłoszenie jest nadal aktualne ale jeśli tak to będzie mi miło gdy odpiszesz... Z miłą chęcią poznałbym Ciebie, co lubisz, czym się interesujesz, co jest ważne dla Ciebie.... I sądzę, że rozmowa przy kawie więcej nam powie niż pisanie maili... gdy widzisz oczy, gesty, uśmiech szybciej poznasz i ocenisz człowieka... Pozdrawiam serdecznie Marcin nestus@poczta.fm Odpowiedz Link
speedboat8 Re: szukam męża 14.12.13, 11:07 jak bedzie normalny to bedzie nudny w pozyciu !:) Szukaj takiego co ma zwariowane pomysly ! Bedzie przynajmniej ciekawie :) Odpowiedz Link
unihern Re: szukam męża 17.02.15, 08:31 Cześć , jak się masz? jestem Hernin z Latino -Hiszpanski. czytalem GAZETA .PL Nazywam się Hernin, jestem i profesorem z Matematyki i Fizyki Myślę, że przyjaźń i nie jest problemem wiek , kultury czy języka Ważne jest uczciwość i empatia. nie ma zona , nie ma dzieci. mam 1.79 cm Mieszkam warszawie , ale teraz jestem w Niemczech, ale Wracam do Polsce 22 lutego Szukam para do stałego związku albo nowych przyjaciół.. Jestem człowiekiem, bardzo wesoły,otwarte, optymistyczny,wykształcony,romantyczny, kochający, komunikatywny,uczciwy, , odpowiedzialny,inteligentny i tolerancyjny. Lubię studiowanie, czytanie, pisanie, gotowanie, sport, mówić o wszystkie kwestie, chodzić, poznania nowych kultur, języków, muzyki, tańca, przyrody, gór, podróży i innych działań, mam bardzo aktywny tryb życia Teraz rozumiem i uczą się języka polskiego , Jest to trudne, ale jestem bardzo optymistycznie :) Możemy się spotkać, aby omówić wszystkie problemy, pije kawę lub spacer gdzieś i tez do tance. znasz kluby do miasta ?ożemy iść potańczyć 27 albo 28 lutego pojadę do miasta . możemy być w kontakcie przez Facebooka, e-mail, skype lub telefonicznie. A może pewnego dnia możemy się spotkać Masz piekne foto. .Milego dnia i pozdrowienia Mam nadzieję, że odpowiedź dzięki Odpowiedz Link
deny4861 Re: szukam męża 28.03.15, 11:48 Szukasz męża ? Zajrzyj koniecznie tutaj : evondating.com/?aff_id=5 Odpowiedz Link
gelati Re: szukam męża 06.04.15, 15:12 Wpisz swoją odpowiedź Spier.dalaj z tym żałosnym spamem. Odpowiedz Link