kaska123 17.04.05, 16:12 Jak uwazacie,czy wiazac sie z facetem, ktory jest po prostu skąpy? Kocham go, ale... Nie wiem jakie byloby zycie z kims takim. Kwiatka od niego nawet nie dostalam nigdy,jestesmy razem prawie rok. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazia31 Re: Skąpy facet 18.04.05, 07:39 a moze poprostu oszczędny..... a moze wyraża swoją miłość w inny sposób, wynosząc śmieci, dbając o dom itp sposobami jasnymi wyłącznie dla facetów. Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Skąpy facet 13.10.05, 14:49 nigdy w życiu ze skąpiradłem. Ja z takim byłam przez 2 lata przed ślubem,ale nie docierało to do mnie jak wiele innych jego wads,bo szaleńczo byłam zakochana. Wpadliśmy na jego życzenie,wzieliśmy ślub,po którym pojechaliśmy na 4 dni nad morze,za co chciał ode mnie zwrot pieniędzy. Obiecał mi poród rodzinny,ale poieniądze na niego przeznaczone wydał na swoje hobby,później było co raz gorzej,a najbardziej ekstremalny przykład:byłam w ciąży i nie dawał mi pieniędzy na jedzenie (nie mogłam pracować,ciąża była zagrożona),przez całe małżeństwo nigdzie mnie nie zaprosił,nawet na 1. rocznicę.Po 2 latach się rozwiedliśmy,nie chciał płacić na dziecko alimentów,sam żyje w luksusie,bo SKĄPIEC = EGOISTA. Odpowiedz Link
rencle Re: Skąpy facet 28.12.05, 18:00 Tylko nie badz głupia nie wychodż za skapca ,on cie chyba nie kocha na 100 skoro tak skąpi. Odpowiedz Link
tetelinka Re: Skąpy facet 06.04.06, 22:18 boshe moj facet czasem tez przejawia takie zachowanie jak go wyleczyc hehe o ile sie da Odpowiedz Link