mamalgosia 16.01.12, 09:28 Skąd masz plastikowe oczka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenaki Re: irenaki 16.01.12, 11:45 To czarne koraliki ale oczka mozna kupić np tu hobbycentrum.pl/oczka,173,163.html Odpowiedz Link
mamalgosia Re: irenaki 16.01.12, 13:34 Te przyklejane oczka mi się nie podobają (są także u nas w pasmanterii), ale za pomysł z koralikami dziękuję Odpowiedz Link
slotna Re: irenaki 17.01.12, 21:58 Ja kupuje zwykle oczka na ebay, a ostatnio zamowilam tutaj: www.suncatchereyes.net/ Jeszcze do mnie nie dotarly, ale juz ponoc wyslane, nie moge sie doczekac Odpowiedz Link
mamalgosia Re: irenaki 18.01.12, 09:40 Rzeczywiście ciekawe. Ale w Polsce nie ma szans Odpowiedz Link
slotna Re: irenaki 18.01.12, 12:06 > Rzeczywiście ciekawe. Ale w Polsce nie ma szans ??? Co to znaczy "nie ma szans", przeciez to sie kupuje wysylkowo, wszystko jedno, gdzie mieszkasz. Suncatchers Eyes jest w USA i wysylaja wszedzie, link do ebaya podalam do wersji brytyjskiej - niektorzy sprzedawcy faktycznie wysylaja tylko do UK, ale wielu ma zaznaczone "Europe" albo "worldwide". Odpowiedz Link
mamalgosia Re: irenaki 19.01.12, 09:21 Chciałabym kupić w Polsce, za granicą nie potrafię. Zresztą przypuszczam, że z przesyłką byłyby dla mnie za drogie. Ale bardzo ładne Odpowiedz Link
igajos Re: irenaki 19.01.12, 10:19 ja robię oczka z czarnych koralików, albo szydełkiem z włóczki. Ale wygooglałam takie www.kreatywnyswiat.pl/pl/c/Oczy-Nosy/253/3 swiatpasji.pl/sklep/oczka_i_nosy-k437-0-3-.html www.creativehobby.pl/techniki-zdobienia-lalkarstwo-oczy-i-nosy-o_c_82_1.html Sklepów nie znam Odpowiedz Link
mamalgosia Re: irenaki 19.01.12, 10:52 o, no to ja ryzykuję i kupię kilka na próbę w tym pierwszym zalinkowanym Odpowiedz Link
slotna Re: irenaki 23.01.12, 12:50 > Chciałabym kupić w Polsce, za granicą nie potrafię. Zresztą przypuszczam, że z > przesyłką byłyby dla mnie za drogie. > Ale bardzo ładne To nie jest zadna wielka filozofia, moge pomoc w razie czego. Te z podlinkowanego sklepu faktycznie sa drogie (chociaz przesylka kosztowala zaledwie 2.35$), ale one sa recznie malowane. Dzisiaj je wlasnie dostalam i jestem zachwycona Natomiast na ebayu masz wielopaki, ktore sa po prostu tanie. W ogole polecam ebay do takich rzeczy. Kupilam np. zestaw 30 pieknych kordonkow dobrej jakosci za 17 euro juz z wysylka, zestaw 12 szydelek za bodajze 5 euro - identyczne szydelko jak z zestawu, jedna sztuke, sprzedano mi w Warszawie za... 4 zlote. Akryl w motkach 200g po 1.50 euro sztuka tez sie trafia itp. itd. Odpowiedz Link