wadera5 25.09.09, 13:03 Jak słuchałam kiedyś tej i innych piosenek wydawały mi się weselsze i piękniejsze www.youtube.com/watch?v=dRxjpcJMYCw&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Kiedyś 25.09.09, 13:08 bo nie były tak osłyszane jak dzisiaj . Płyta się zdziera i piosenka w uchu . Jeśli zapamiętałaś tamte chwile z młodości dosyć wyraźnie to i piosenka wydaje się mieć tą samą barwę . Łatwiej wrócić , przypomnieć sobie tamten nastrój i z powrotem go w sobie odzyskać. Odpowiedz Link
bona0601 Re: Kiedyś 25.09.09, 16:35 Masz rację,ze dawniej te same piosenki odbierało się zupełnie inaczej. One są dalej ładne , ale za serce ujmują inaczej. Zresztą nie tylko piosenki , ale np. książki , miejsca i wiele innych rzeczy , nie powiem nawet jakich. Odpowiedz Link
misia007 Re: Kiedyś 25.09.09, 17:20 Dzieciństwo, młodość to 'były piękne dni" zresztą może je we wspomnieniach trochę idealizujemy a piosenki, książki, przyjaciół z tamtych dni odbieramy z sentymentem i radością. Odpowiedz Link
graga211 Re: Kiedyś 25.09.09, 17:25 A ja poprosiłam wnuka o płytę z przebojami z lat 50 i 60. No i mam, i często sobie słucham, i kiedy jest mi źle lub kiedy jestem mocno zmęczona, przenoszę się w czasie i robi mi się dobrze. Tytuł tej płyty "SAME STAROCIE" I chichram cichutko, bo kto wtedy - dawno, dawno temu - tak by pomyślał? Odpowiedz Link
wadera5 Re: Kiedyś 25.09.09, 19:50 A ja powiem,seks też już taki trochę wypalony!Chociaż przysłowie mówi,że w starym piecu diabeł pali! Odpowiedz Link
ls48 Re: Kiedyś 25.09.09, 23:15 Ale się rozmarzylam. Uwielbiam takie klimaty. DZIEKUJE Odpowiedz Link