Dodaj do ulubionych

Czy randkujemy w internecie

25.01.10, 21:40
Odwiedzam czasem nowy serwis razem50plus.pl i zadaję pytanie, czy
seniorzy randkują w internecie??
Obserwuj wątek
    • natla Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 01:40
      Skoro Cię to aż tak interesuje wink, to ja Ci odpowiem
      tak.....randkowanie w internecie, to namiastka czegoś fajnego w
      realu. Tak wiec ja nie randkuje. Natomiast sympatyzuje z wieloma
      ludźmi za ich wpisy, podejście do życia, humor czy wiedzę.
      Mam bliską koleżanke, która randkuje na właściwych portalach, ale w
      sumie ciągle się rozczarowuje.
      • sagittarius954 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 05:29
        Przenigdy.
        To by mi dopiero chrust na głowie rozpaliła żona .
        Ale czytam... a nawet szukam , kogoś big_grinbig_grinbig_grin Ale ten ktoś się tak ukrył że
        znaleźć nie mogę, kurcze pieczone big_grinbig_grinbig_grin E tam, z wiarą dziecka niektórzy wierzą
        w portale a życie swoje i tak zrobi .smile
        Ciekawe że kobiety są podstawą tych portali ....
        • skrzydlate Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 10:44
          ooo.. ja mam spore doświadczenie.... miałam kilka razy profil na sympatii, na gazecie, na o2 .. onegdaj... rozczarowałam się, zauważyłam, że mężczyźni szukają tam w zasadzie mówiąc bez ogródek - tylko seksu (i nie ukrywają tego).. czasami zdarzy im się wypadek przy pracy i się zakochują.. znam pary po-randkowe, całkiem udane... ślubne... a kobiety na ogół szukają związków i czasem, w ramach tych już wymienionych wypadków przy pracy, zahaczają się o przelotny seks. Oczywiście mogą zdarzyć się wyjątki i na to liczyłam.

Jeden gość napisał mi kiedyś, że jako 50 tka nie mam szans, że będą pisać do mnie tylko żonaci znudzeni gamonie albo niewyżyci chłoptasie w wieku moich dzieci, którzy szukają czegokolwiek, byle bzyknąć, trochę chyba tak jest .. bo faceci w naszym wieku na ogół pobudzają się uczuciowo przy kobietach min 10 lat młodszych.. a nas tylko bzykają dla rozrywki.... cóż, wyglądam na sporo młodszą, skasowałam tamten profil i zaczęłam podawać wiek 10 lat niżej ... wtedy się zaczęli odzywać właśnie 50-latkowie, ale nie trafiłam na moje szczęście i poczułam zmęczenie. Ilość żonatych wypierdków, co maja na profilu napisane w punkcie związki - powiem później albo separacja, i wysyłających buziaczki, bo nie umieją trzech zdań sklecić mnie po prostu zniechęciła.... i dałam sobie spokój big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

zrozumiałam ... nie o to chodzi żeby szukać, a o to żeby żyć
          • misia007 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 12:00
            Nawet tam nie wchodzę !!!!
            • anoagata Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 14:21
              Misiu i masz rację,nic nie straciłaś.Ja ucząc się drogą dedukcji na kompie
              wpadłam na *czat*.Najgorsze było to,ze taki chłop nie pyta cię ile masz lat lub
              jak wyglądasz ale czy jesteś sama w pokoju?? Coś podobnego!!!!
              • skrzydlate Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 14:24
                a jak zaczyna rozmowę od pytania jakie masz wymiary i jak wyglądasz to jest
                fajnie i normalne? dla mnie nie....
                • bona0601 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 16:47
                  Nie wchodziłam , jak dotąd na portale randkowe , bo nie ma takiej potrzeby. Ale
                  po Waszych doświadczeniach , to i z ciekawości już nie będę próbować.
                  • sagittarius954 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 18:23
                    Z ciekawości, to ja wiem, zawsze można bono pogadać, czemu nie ...ale po tym
                    gadać czy przed tym gadac ???big_grinbig_grinbig_grin
                • sagittarius954 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 18:21
                  metr/metr/metr
                  I kto mnie pobije ??? big_grinbig_grinbig_grin
              • sagittarius954 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 18:18
                Naprawdę anoagato??????Naprawdę ???big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

ale czy jesteś sama w pokoju??
                • anoagata Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 18:40
                  O matko ale mię rozśmieszyłeś!!!Już teraz to ja mogę powiedzieć,że akurat jestem
                  sama,bo druga moja część,często bywa w kotłowni i dba o ciepełko,ale tamtym
                  razem nie było mi do śmiechu,tak myslałam co to jego obchodzi,chce przyjść
                  duchem czy co....jaka ja byłam głupia!!!.
                  • super222 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 20:06
                    Anno????
                    Czy zastanowiłaś się nad wejściem
                    na NK? A jeżeli przyjdzie i to...nie duchem?
                    Pozdrowienia.https://emoty.blox.pl/resource/dsv.gif
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka