mac60i 25.01.10, 21:40 Odwiedzam czasem nowy serwis razem50plus.pl i zadaję pytanie, czy seniorzy randkują w internecie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 01:40 Skoro Cię to aż tak interesuje , to ja Ci odpowiem tak.....randkowanie w internecie, to namiastka czegoś fajnego w realu. Tak wiec ja nie randkuje. Natomiast sympatyzuje z wieloma ludźmi za ich wpisy, podejście do życia, humor czy wiedzę. Mam bliską koleżanke, która randkuje na właściwych portalach, ale w sumie ciągle się rozczarowuje. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 05:29 Przenigdy. To by mi dopiero chrust na głowie rozpaliła żona . Ale czytam... a nawet szukam , kogoś Ale ten ktoś się tak ukrył że znaleźć nie mogę, kurcze pieczone E tam, z wiarą dziecka niektórzy wierzą w portale a życie swoje i tak zrobi . Ciekawe że kobiety są podstawą tych portali .... Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 10:44 ooo.. ja mam spore doświadczenie.... miałam kilka razy profil na sympatii, na gazecie, na o2 .. onegdaj... rozczarowałam się, zauważyłam, że mężczyźni szukają tam w zasadzie mówiąc bez ogródek - tylko seksu (i nie ukrywają tego).. czasami zdarzy im się wypadek przy pracy i się zakochują.. znam pary po-randkowe, całkiem udane... ślubne... a kobiety na ogół szukają związków i czasem, w ramach tych już wymienionych wypadków przy pracy, zahaczają się o przelotny seks. Oczywiście mogą zdarzyć się wyjątki i na to liczyłam. Jeden gość napisał mi kiedyś, że jako 50 tka nie mam szans, że będą pisać do mnie tylko żonaci znudzeni gamonie albo niewyżyci chłoptasie w wieku moich dzieci, którzy szukają czegokolwiek, byle bzyknąć, trochę chyba tak jest .. bo faceci w naszym wieku na ogół pobudzają się uczuciowo przy kobietach min 10 lat młodszych.. a nas tylko bzykają dla rozrywki.... cóż, wyglądam na sporo młodszą, skasowałam tamten profil i zaczęłam podawać wiek 10 lat niżej ... wtedy się zaczęli odzywać właśnie 50-latkowie, ale nie trafiłam na moje szczęście i poczułam zmęczenie. Ilość żonatych wypierdków, co maja na profilu napisane w punkcie związki - powiem później albo separacja, i wysyłających buziaczki, bo nie umieją trzech zdań sklecić mnie po prostu zniechęciła.... i dałam sobie spokój zrozumiałam ... nie o to chodzi żeby szukać, a o to żeby żyć Odpowiedz Link
anoagata Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 14:21 Misiu i masz rację,nic nie straciłaś.Ja ucząc się drogą dedukcji na kompie wpadłam na *czat*.Najgorsze było to,ze taki chłop nie pyta cię ile masz lat lub jak wyglądasz ale czy jesteś sama w pokoju?? Coś podobnego!!!! Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 14:24 a jak zaczyna rozmowę od pytania jakie masz wymiary i jak wyglądasz to jest fajnie i normalne? dla mnie nie.... Odpowiedz Link
bona0601 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 16:47 Nie wchodziłam , jak dotąd na portale randkowe , bo nie ma takiej potrzeby. Ale po Waszych doświadczeniach , to i z ciekawości już nie będę próbować. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 18:23 Z ciekawości, to ja wiem, zawsze można bono pogadać, czemu nie ...ale po tym gadać czy przed tym gadac ??? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 18:21 metr/metr/metr I kto mnie pobije ??? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 18:18 Naprawdę anoagato??????Naprawdę ??? ale czy jesteś sama w pokoju?? Odpowiedz Link
anoagata Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 18:40 O matko ale mię rozśmieszyłeś!!!Już teraz to ja mogę powiedzieć,że akurat jestem sama,bo druga moja część,często bywa w kotłowni i dba o ciepełko,ale tamtym razem nie było mi do śmiechu,tak myslałam co to jego obchodzi,chce przyjść duchem czy co....jaka ja byłam głupia!!!. Odpowiedz Link
super222 Re: Czy randkujemy w internecie 26.01.10, 20:06 Anno???? Czy zastanowiłaś się nad wejściem na NK? A jeżeli przyjdzie i to...nie duchem? Pozdrowienia. Odpowiedz Link