tamaryszek44 10.03.10, 18:15 Rany.....opanujcie się trochę. Nie piszcie tyle, bo nie wiadomo komu i na co odpowiadać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyrcyr Re: Ale tu tłok. 10.03.10, 19:49 Pani Tamaryszku , pozwoli pani, że w tym tłoku stanę zaraz za panią , jak lokomotywa ruszy będę mógł się pani uczepić Odpowiedz Link
banitka51 Re: Ale tu tłok. 10.03.10, 20:36 gdzie już dwoje ludzi obawa się budzi czy na trzecią się zmieszczę czy też ciżba zatrzeszczy bo gdzie dwóch to już ruch Odpowiedz Link
cyrcyr Re: Ale tu tłok. 10.03.10, 20:52 W tym wieku ruszać za dużo się nie będziemy Jedynie posunąć zawsze możemy A że męczenników dzis dzień od rana Dlatego i panią tutaj przepuszczę i Do środeczka pomalutku wpuszczę Ewentualnie przy nagłym szarpnięciu Panią wpół obejmę a tą z przodu panią Jeszcze za szaliczek chwycę i do się przyciągnę Słodkie to będzie lądowanie Moje miłe panie Odpowiedz Link
bret.2 Re: Ale tu tłok. 11.03.10, 00:18 Ktoś tu hołduje zasadzie:"Starość nie młodość,musi się wyszumieć Bo żeby szumieć,trzeba mieć!i umieć!" No i pewnie na stare lata - na "młode" -Lata. Odpowiedz Link
polnaro Re: Ale tu tłok. 11.03.10, 10:28 Ja sobie ślizgiem miejsce zdobędę; a, że jeszcze nie całkiem przytomna jestem wszystkich tu widzę potrójnie i tylko dziwne, że nastrój jakowyś nowy? Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Ale tu tłok. 11.03.10, 12:08 >pan wie że ja nie lubię tłoku gdy on jest to trzymam się na boku nie dlatego abym bała się konkurencji pan przecie wie że nie brakuje mi prezencji< Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Ale tu tłok. 11.03.10, 14:34 Ja go widziałam na forum regionalnym i myślałam że mieszka w mojej miejscowości. Ale jak bywa wszędzie to i zewsząd może być. Odpowiedz Link