natla 04.04.10, 15:05 ......wczoraj mi bił i dziś też. No i znów przeżycie inne. Pogoda w sam raz na spacery. Zabraliśmy kije i w Jurę. Wiatr, słońce zza chmur i kursgalopkiem po obżarstwie śniadaniowym. Cudnie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polnaro Re: Dzwon Zygmunta....... 05.04.10, 15:20 Och, Kraków na Święta....wspaniale. Nawet jeśli na Brackiej pada deszcz, nic to. Odpowiedz Link
eurytka Re: Dzwon Zygmunta....... 05.04.10, 16:01 W tym roku, słyszałam jedynie dzwony tylko swego kościoła, a dość blisko mam i słychać mocno. jakoś Zygmunt mi umknął. Za to zniczy znowu mnóstwo wzdłuż Alei Jana Pawła widziałam. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzwon Zygmunta....... 06.04.10, 17:58 Dzwon Zygmunta bije tylko w wyjątkowych sytuacjach , może więc lepiej niech sobie pomilczy . I przy wejściu do katedry proszę delikatnie stąpać coby, nic co tam wisi nad, nie opadło . I w zasadzie to tyle, co bym miał na temat Krakowa . Ale zazdroszczę Ci natlo tak strasznie, że aż na twarzy zajadów dostaję , jak to robisz że podróżujesz w dodatku z kaflem w umyśle ? Odpowiedz Link