Dodaj do ulubionych

Swięta i forum

18.12.10, 18:33
Święta tuż, tuż...proponuję więc niech każdy na forum przyniesie z sobą odrobinę ciepła, życzliwości i może poczujemy ich atmosferę nawet w tym wirtualnym świecie.
Przecież jesteśmy tu i chcemy być, prawda?
Obserwuj wątek
    • natla Re: Swięta i forum 18.12.10, 18:52
      Tak kiedyś bywało.......hmmmmm, może się uda.

To ja już Wam życzę udanych, ciepłych, rodzinnych Świąt i bogatego albo choć sprytnego Aniołkabig_grin
      • misia007 Re: Swięta i forum 18.12.10, 19:47
        Czemu ma się nie udać, przecież polnaro ma rację, chcemy tu być i jesteśmy.Nawzajem udanych,szczęśliwych Świąt ...mrs admin!!!
        • polnaro Re: Swięta i forum 18.12.10, 20:15
          Pięknie, pięknie. Życzeń nigdy za dużo, obiecajcie, że w przyszłym tygodniu jeszcze raz je tu powtórzycie....., nie ma tak lekkosmile .
          Natla, żyje przeszłościąbig_grin ?. Heeej, adminko kochana 'my som tukej'. Panta rei.

-----
          • xy.5 Re: Swięta i forum 18.12.10, 21:13
            Zdrowych i spokojnych świąt życzę.
          • natla Re: Swięta i forum 18.12.10, 22:01
            Masz Polnarko rację. Tak mnie dziś szczególnie naszło i nawet podejrzewam dlaczego wink
            Wy som sam i to najważniejsze.
            A najbardziej mnie cieszy, że macie te same powiedzonka co ja, a to siem rzadko zdarza.
            • filip505 Re: Swięta i forum 18.12.10, 23:42
              .....ale mnie wprawiliscie w zaklopotanie,
              ja was wszystkich kocham kazdego codziennego
              dnia,to co mam zrobic na swieta????????.
              • eurytka Re: Swięta i forum 18.12.10, 23:49
                Jak komputer wolny, siadam i gadam a właściwie pisze w ten internet,
                niech tam słowo leci do Was het...smile
                Takie czasysmile są już nawet wirtualne Wigilie na skype i takie tam,
                ale ja sie w to nie bawię.
            • sagittarius954 Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 18.12.10, 23:50
              Już wam chciałem kartki słać na święta ,ale pomyślałem sobie że jak mnie lenistwo ogarnie to ani jednaj nie wyslę a tu mogę w prostych życzeniach pokłonić się wam wszystkim big_grin

Dlatego na ręce Natli jako tego prowodyra wszystkich poczynań smile życzę wam spokojnych , ciepłych , radosnych, rodzinnych , kochających ,rozmarzonych,wiernych,połyskujących samymi dobrymi uczynkami,żeby w waszych głowach dla każdego znalazło się miejsce , serca niech topią lód nie tylko na tym forum , gwiazdy prowadzą was w szczęściu , zdrowie dopisuje nie tylko wam, waszym męzom , partnerom , żonom, kochającym kobietom ,dzieciom wnukom i kazdemu członkowi rodziny a cisza wypełniająca w ten szczególny wieczór niechaj zatrze wszelkie troski Pastuszkowie niech wam grają , pieski kotki niechaj was się słuchają i ....WSZYSTKIEGO NASŁODSZEGO big_grinbig_grin
              • filip505 Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 19.12.10, 02:19
                .....sagi,wzruszylem sie,to wspaniale zyczenia,dzieki,
                ale zdaje mi sie ze swieta za tydzien,no i tego lodu
                mi nie top ,z ta wiernoscia tez nie przesadzaj,czasami
                trudno pogodzic z radoscia,
                ale dzieki.
                ......ty jeszcze czy juz nie spisz?????
                • wrzosowapolana Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 19.12.10, 07:10
                  A ja życzę Wam, żeby wigilijne Dzięciątko (bo to ono u nas rozdaje prezenty) sprawiło, by Wasze marzenia się spełniły. A poza tym, to już tylko? aż? zdrowia, bo to chyba dla wszystkich najważniejsze.
                  • misia007 Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 19.12.10, 10:15
                    No i proszę jaka przyjemna atmosfera zapanowała.Musimy ja podtrzymywać i pielęgnować bo do Świąt jeszcze trochę ,potem za moment Nowy Rok , no i jeszcze na dokładkę na nowo trzej królowie w dzień świąteczny przybędą.Oj,poświętujemy!!!!
                    • voxave Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 19.12.10, 19:45
                      wszystkim forumowiczom zyczę zdrowia,pomyślności radości i spełnienia marzeń w nadchodzącym roku
                      • trevistas Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 19.12.10, 23:54
                        Wszystkim Forumowiczom - Wszystkiego Najlepszego z Okazji Swiat...smile)
    • came_lia Re: Swięta i forum 20.12.10, 08:19
      .. jeszcze trochę czasu zostało ,gdybym nie zdążyła to życzę również wszystkim
      Zdrowych pogodnych świąt.Przedewszystkim miłej atmosfery na forum.
      • filip505 Re: Swięta i forum 22.12.10, 20:58
        ......zycze Wam wszystkim spelnienia mazen,nie
        wszystkich ocywiscie bo sporo nam zycia zostalo,
        zero stresow,samych radosci,paniom dodatkowo
        terenowek,panom tirenowek,i czego tam jeszcze
        sobie wymarzycie,amen.
        • polnaro Re: Swięta i forum 22.12.10, 21:21
          Filipie, to wszystko na te dwa świąteczne dni?
          ----
          • natla Re: Swięta i forum 22.12.10, 22:24
            Ciekawe, ile tirenówek w te 2 -3 dni zaliczą.
            Ja mam szanse na 2 terenówki.
            • polnaro Re: Czas na życzenia 23.12.10, 08:48
              Niech duch Świąt Bożego Narodzenia i tę przestrzeń wypełni spokojem i ciepłem.
              Życzę Wam zdrowych i szczęśliwych, pełnych miłości i radości Świąt.
              Niech w dostatku wszelakim nie zagubi się biały opłatek i przesłanie, które z sobą przynosi,
              bo to co najważniejsze niepozorne jest i kruche.
              • anoagata Re: Czas na życzenia 23.12.10, 13:12
                https://www.gify.kgb.pl/gify/mikolaj/mik03.gif Wszystkim forumowiczom i każdemu z osobna,życzę szczęścia i zdrowia w nadchodzących Świętach Bożego Narodzenia,po świętach w w całym nadchodzącym Nowym Roku.
                • euro-walonki Re: Czas na życzenia 23.12.10, 14:09
                  Niech te wyjątkowe dni będą dla Wasz wszystkich spokojne i radosne, niech upłyną w cieplej, rodzinnej atmosferze i przyniosą zasłużony odpoczynek.

https://img369.imageshack.us/img369/2342/natalegif05us6.gif
                  • izis52 Re: Czas na życzenia 24.12.10, 08:24
                    http://i51.tinypic.com/qxne3s.jpg

Magicznych, ciepłych od miłości, przyjaźni, wielkoduszności, życzliwości Świąt Bożego Narodzenia wszystkim wspaniałym PIĘCDZIESIĘCIOLATKOM z tego forum
                    - życzy z pod Wawelu taka jedna Iza.

• natla Dla niezdowolonych z życia...... 24.12.10, 08:28
                    Moja kuzynka jechała sobie z córką samochodem przez centrum Krakowa, cos zaczęło śmierdzieć i zanim sie zorientowały, auto zaczęło się palić. Cudem zdążyły wyskoczyć. Auto spaliło sie doszczętnie, przy akompaniamencie 3 wybuchów. Spaliło sie wraz ze sporą gotówką na chwilę odłożoną do schowka.
                    Piszę o tym dlatego, że może przeczytają to osoby załamane z powodu przygotowań do świąt.
                    Co to, wobec takiej straty. Tak więc Wesołych Świąt, z karpiem czy też bez niego smile

• izis52 Re: Dla niezdowolonych z życia...... 24.12.10, 08:58
                      Szczerze współczuję kuzynce i tobie Natlu. Nie mamy akurat powodu do szczególnej radości w te święta, bo w grudniu odeszła bardzo bliska nam osoba, ale będziemy się starać, aby dla dzieci i wnuków (no i trochę dla nas) - było tradycyjnie ciepło.
                      • eurytka Re: Dla niezdowolonych z życia...... 24.12.10, 09:09
                        Niech nie tylko w tę jedną noc,
                        Anioł Stróż nad nami ma moc.
                        Niech również w kolejne dni,
                        życie piękne nie tylko się śni.
                        Niech przez cały 2011 rok
                        rzuca na nas piękny urok.

p.s.Serdecznie współczuję,
                        jak to mówią, a ja się powtarzam,
                        że przypadki chodzą po ludziach a nie po drzewach.
                        • wiga2008 Re: Czas na życzenia 24.12.10, 10:15
                          Kochani, życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt,
                          wypełnionych szczęściem, miłością i przyjaznym uśmiechem. smile
                          • misia007 Re: Czas na życzenia 24.12.10, 13:06
                            Ode mnie również najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich forumowiczów.Mam Was w miłej pamięci zatrzymanych i podczas dzielenia się opłatkiem przywołam to wspomnienie, żeby życzenia na bank dotarły .
    • pierogi_z_jagodami Re: Swięta i forum 24.12.10, 12:10
      Ciekawe, czy teraz się wczyta prawidłowo moje ciepłe dla was (na podglądzie działa pięknie).
      https://1.1.1.4/bmi/emotikona.pl/emotikony/pic/kiss.gif

• pierogi_z_jagodami Re: Swięta i forum 24.12.10, 12:14
        https://twojauroda.blox.pl/resource/usta_w_serduszko.jpg
        • pierogi_z_jagodami Re: Swięta i forum 24.12.10, 12:15
          Znaczy to, że gify realizują się tylko w podglądzie, co za oszukańcze i - oczywiście - ciepłe miejsce. smile
          • polnaro Re: Swięta i forum 24.12.10, 13:13
            Współczuję. Dobrze, że im nic się nie stało.

--
            • filip505 Re: Swięta i forum 27.12.10, 05:04
              ....pierogi,to chyba od jagod masz takie
              ponetne usta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka