polnaro 18.12.10, 18:33 Święta tuż, tuż...proponuję więc niech każdy na forum przyniesie z sobą odrobinę ciepła, życzliwości i może poczujemy ich atmosferę nawet w tym wirtualnym świecie. Przecież jesteśmy tu i chcemy być, prawda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Swięta i forum 18.12.10, 18:52 Tak kiedyś bywało.......hmmmmm, może się uda. To ja już Wam życzę udanych, ciepłych, rodzinnych Świąt i bogatego albo choć sprytnego Aniołka Odpowiedz Link
misia007 Re: Swięta i forum 18.12.10, 19:47 Czemu ma się nie udać, przecież polnaro ma rację, chcemy tu być i jesteśmy.Nawzajem udanych,szczęśliwych Świąt ...mrs admin!!! Odpowiedz Link
polnaro Re: Swięta i forum 18.12.10, 20:15 Pięknie, pięknie. Życzeń nigdy za dużo, obiecajcie, że w przyszłym tygodniu jeszcze raz je tu powtórzycie....., nie ma tak lekko . Natla, żyje przeszłością ?. Heeej, adminko kochana 'my som tukej'. Panta rei. ----- Odpowiedz Link
natla Re: Swięta i forum 18.12.10, 22:01 Masz Polnarko rację. Tak mnie dziś szczególnie naszło i nawet podejrzewam dlaczego Wy som sam i to najważniejsze. A najbardziej mnie cieszy, że macie te same powiedzonka co ja, a to siem rzadko zdarza. Odpowiedz Link
filip505 Re: Swięta i forum 18.12.10, 23:42 .....ale mnie wprawiliscie w zaklopotanie, ja was wszystkich kocham kazdego codziennego dnia,to co mam zrobic na swieta????????. Odpowiedz Link
eurytka Re: Swięta i forum 18.12.10, 23:49 Jak komputer wolny, siadam i gadam a właściwie pisze w ten internet, niech tam słowo leci do Was het... Takie czasy są już nawet wirtualne Wigilie na skype i takie tam, ale ja sie w to nie bawię. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 18.12.10, 23:50 Już wam chciałem kartki słać na święta ,ale pomyślałem sobie że jak mnie lenistwo ogarnie to ani jednaj nie wyslę a tu mogę w prostych życzeniach pokłonić się wam wszystkim Dlatego na ręce Natli jako tego prowodyra wszystkich poczynań życzę wam spokojnych , ciepłych , radosnych, rodzinnych , kochających ,rozmarzonych,wiernych,połyskujących samymi dobrymi uczynkami,żeby w waszych głowach dla każdego znalazło się miejsce , serca niech topią lód nie tylko na tym forum , gwiazdy prowadzą was w szczęściu , zdrowie dopisuje nie tylko wam, waszym męzom , partnerom , żonom, kochającym kobietom ,dzieciom wnukom i kazdemu członkowi rodziny a cisza wypełniająca w ten szczególny wieczór niechaj zatrze wszelkie troski Pastuszkowie niech wam grają , pieski kotki niechaj was się słuchają i ....WSZYSTKIEGO NASŁODSZEGO Odpowiedz Link
filip505 Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 19.12.10, 02:19 .....sagi,wzruszylem sie,to wspaniale zyczenia,dzieki, ale zdaje mi sie ze swieta za tydzien,no i tego lodu mi nie top ,z ta wiernoscia tez nie przesadzaj,czasami trudno pogodzic z radoscia, ale dzieki. ......ty jeszcze czy juz nie spisz????? Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 19.12.10, 07:10 A ja życzę Wam, żeby wigilijne Dzięciątko (bo to ono u nas rozdaje prezenty) sprawiło, by Wasze marzenia się spełniły. A poza tym, to już tylko? aż? zdrowia, bo to chyba dla wszystkich najważniejsze. Odpowiedz Link
misia007 Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 19.12.10, 10:15 No i proszę jaka przyjemna atmosfera zapanowała.Musimy ja podtrzymywać i pielęgnować bo do Świąt jeszcze trochę ,potem za moment Nowy Rok , no i jeszcze na dokładkę na nowo trzej królowie w dzień świąteczny przybędą.Oj,poświętujemy!!!! Odpowiedz Link
voxave Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 19.12.10, 19:45 wszystkim forumowiczom zyczę zdrowia,pomyślności radości i spełnienia marzeń w nadchodzącym roku Odpowiedz Link
trevistas Re: Swięta i forum - czyli życzenia :) 19.12.10, 23:54 Wszystkim Forumowiczom - Wszystkiego Najlepszego z Okazji Swiat...) Odpowiedz Link
came_lia Re: Swięta i forum 20.12.10, 08:19 .. jeszcze trochę czasu zostało ,gdybym nie zdążyła to życzę również wszystkim Zdrowych pogodnych świąt.Przedewszystkim miłej atmosfery na forum. Odpowiedz Link
filip505 Re: Swięta i forum 22.12.10, 20:58 ......zycze Wam wszystkim spelnienia mazen,nie wszystkich ocywiscie bo sporo nam zycia zostalo, zero stresow,samych radosci,paniom dodatkowo terenowek,panom tirenowek,i czego tam jeszcze sobie wymarzycie,amen. Odpowiedz Link
polnaro Re: Swięta i forum 22.12.10, 21:21 Filipie, to wszystko na te dwa świąteczne dni? ---- Odpowiedz Link
natla Re: Swięta i forum 22.12.10, 22:24 Ciekawe, ile tirenówek w te 2 -3 dni zaliczą. Ja mam szanse na 2 terenówki. Odpowiedz Link
polnaro Re: Czas na życzenia 23.12.10, 08:48 Niech duch Świąt Bożego Narodzenia i tę przestrzeń wypełni spokojem i ciepłem. Życzę Wam zdrowych i szczęśliwych, pełnych miłości i radości Świąt. Niech w dostatku wszelakim nie zagubi się biały opłatek i przesłanie, które z sobą przynosi, bo to co najważniejsze niepozorne jest i kruche. Odpowiedz Link
anoagata Re: Czas na życzenia 23.12.10, 13:12 Wszystkim forumowiczom i każdemu z osobna,życzę szczęścia i zdrowia w nadchodzących Świętach Bożego Narodzenia,po świętach w w całym nadchodzącym Nowym Roku. Odpowiedz Link
euro-walonki Re: Czas na życzenia 23.12.10, 14:09 Niech te wyjątkowe dni będą dla Wasz wszystkich spokojne i radosne, niech upłyną w cieplej, rodzinnej atmosferze i przyniosą zasłużony odpoczynek. Odpowiedz Link
izis52 Re: Czas na życzenia 24.12.10, 08:24 Magicznych, ciepłych od miłości, przyjaźni, wielkoduszności, życzliwości Świąt Bożego Narodzenia wszystkim wspaniałym PIĘCDZIESIĘCIOLATKOM z tego forum - życzy z pod Wawelu taka jedna Iza. Odpowiedz Link
natla Dla niezdowolonych z życia...... 24.12.10, 08:28 Moja kuzynka jechała sobie z córką samochodem przez centrum Krakowa, cos zaczęło śmierdzieć i zanim sie zorientowały, auto zaczęło się palić. Cudem zdążyły wyskoczyć. Auto spaliło sie doszczętnie, przy akompaniamencie 3 wybuchów. Spaliło sie wraz ze sporą gotówką na chwilę odłożoną do schowka. Piszę o tym dlatego, że może przeczytają to osoby załamane z powodu przygotowań do świąt. Co to, wobec takiej straty. Tak więc Wesołych Świąt, z karpiem czy też bez niego Odpowiedz Link
izis52 Re: Dla niezdowolonych z życia...... 24.12.10, 08:58 Szczerze współczuję kuzynce i tobie Natlu. Nie mamy akurat powodu do szczególnej radości w te święta, bo w grudniu odeszła bardzo bliska nam osoba, ale będziemy się starać, aby dla dzieci i wnuków (no i trochę dla nas) - było tradycyjnie ciepło. Odpowiedz Link
eurytka Re: Dla niezdowolonych z życia...... 24.12.10, 09:09 Niech nie tylko w tę jedną noc, Anioł Stróż nad nami ma moc. Niech również w kolejne dni, życie piękne nie tylko się śni. Niech przez cały 2011 rok rzuca na nas piękny urok. p.s.Serdecznie współczuję, jak to mówią, a ja się powtarzam, że przypadki chodzą po ludziach a nie po drzewach. Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Czas na życzenia 24.12.10, 10:15 Kochani, życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt, wypełnionych szczęściem, miłością i przyjaznym uśmiechem. Odpowiedz Link
misia007 Re: Czas na życzenia 24.12.10, 13:06 Ode mnie również najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich forumowiczów.Mam Was w miłej pamięci zatrzymanych i podczas dzielenia się opłatkiem przywołam to wspomnienie, żeby życzenia na bank dotarły . Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Swięta i forum 24.12.10, 12:10 Ciekawe, czy teraz się wczyta prawidłowo moje ciepłe dla was (na podglądzie działa pięknie). Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Swięta i forum 24.12.10, 12:15 Znaczy to, że gify realizują się tylko w podglądzie, co za oszukańcze i - oczywiście - ciepłe miejsce. Odpowiedz Link
polnaro Re: Swięta i forum 24.12.10, 13:13 Współczuję. Dobrze, że im nic się nie stało. -- Odpowiedz Link
filip505 Re: Swięta i forum 27.12.10, 05:04 ....pierogi,to chyba od jagod masz takie ponetne usta. Odpowiedz Link