wrzosowapolana 03.01.11, 07:41 ...ludzie, to by tylko spały i spały Dzionek jest piękny, bez gradobicia i powodzi, szkoda go spędzić w betach. Albo w robocie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: A te... 03.01.11, 08:18 Zgadzam się , zagadzam, ale żeby dzionek był naprawdę piękny, to trzeba się wyspać Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: A te... 03.01.11, 08:29 Ale Ty masz lekki sen...Wystarczy stuknąć klawiszami i się budzi Odpowiedz Link
natla Re: A te... 03.01.11, 08:33 Lekki? Ty przecież tyle hałasu od rana robisz, że nie sposób spać. Umarłego by z wyrka zerwało. Odpowiedz Link
polnaro Re: A te... 03.01.11, 09:32 A te...ludzie, to ledwie z wyrka hop, już klik, już coś.... A mnie laptop padł- musi zapamiętał, że mam robotę odwalić- więc szansa jest, że drgną zaległości. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: A te... 03.01.11, 09:55 Ja niestety w "robocie". Wczoraj był piękny dzień, w dodatku pełen wrażeń. Byłam na kuligu w lesie, było pięknieeee!!! Odpowiedz Link
xy.5 Re: A te... 03.01.11, 10:05 "Te ludzie" na nóżkach od 7.15.Dobudzili się jakoś i nazbierało się prania i innych odłożonych prac na po świętach więc chcą czy nie,ale trzeba się za nie wziąć.Póki co kończą poranną kawę i chwilowo są przy kompie.Pozdrowionka dla wszystkich. Odpowiedz Link
izis52 Re: A te... 03.01.11, 10:37 Wstały kawę zrobić dla siebie i kogoś odwożącego wnuka do szkoły na 8.15 Wstali i pracą kierują przez komp i telefon Znów święta będą od 06.01......do 10.01. Panienko święta, za co my ludziom płacim w grudniu, styczniu itp. Odpowiedz Link
natla Re: A te... 03.01.11, 10:42 Ja juz mam dość świętowania. Cieszę się na robotę....sterta garów po wczorajszych gościach, prawie pełny kosz do prania i najważniejsze - praca "zawodowa". Cieszę się, ale długo kończę drugą kawę przy kompie Przestańcie gadać, a wezmę sie do roboty. Tośmy Gosiu miały wczoraj obie piękny zimowy dzień Polnarko, kulik z kropelkami jest całkiem ciepły Odpowiedz Link
polnaro Re: A te... 03.01.11, 10:32 Gosiu, ja kombinuję od dwu dni jak i czym 'wyłgać się' od kuligu...brrr No, zimna nie cierpię, nie Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: A te... 03.01.11, 12:59 A wystarczy tylko wskoczyć pod jesionkę męża , ciepło , cieplutko Odpowiedz Link
goskaa.l Re: A te... 03.01.11, 13:57 Polnaro, na kuligu nie zmarzniesz, jeśli się odpowiednio ubierzesz. Może nie uwierzysz, ale przyjechałam prawie spocona! Chyba, że to kulig na saniach, a nie sankach. Na saneczkach trzeba się dobrze napracować, żeby utrzymać pozycję siedzącą. A po kuligu był dobry grzaniec z czerwonego wina... Odpowiedz Link
polnaro Re: A te... 04.01.11, 07:55 Sie zobaczy jak to będzie z tym kuligiem A te ludzie...leniwe w ten rok wchodzą. Miałkość, szarość, czy dzisiejsze zaćmienie słońca tak działa? A może pracujących emerytów tu mamy? Odpowiedz Link
natla Re: A te... 04.01.11, 08:14 Nie marudź Polnarko. Pieczony kulik podlany kropelkami ma kuligu będzie rozgrzewał Odpowiedz Link
izis52 Re: A te... 04.01.11, 08:56 Niektóre ludki - czasem pracujące np. dziś, gdy ściągnę gipsową łupinę. Wczoraj studiowałam zmiany podatkowe, co to tak obrosły w komplikacje na nowy rok, że głowa boli, gdy przyjrzeć się z bliska Odpowiedz Link
natla Re: A te... 04.01.11, 09:00 Z powodu zmian podatkowych mi Cię żal, ale cieszę się z już nie Twojego gipsu Odpowiedz Link
polnaro Re: A te... 04.01.11, 10:29 No, no..., Wrzosku, dawaj nam ...na co ten monopol??? Kogo chcesz go pozbawić? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Od starego roku po raz pierwszy się wyspałem 04.01.11, 10:50 Nareszcie .... Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: A te... 04.01.11, 17:24 natla napisała: > Mogłabyś szerzej opisać? Szykuję dzienna porcję fajek. Bez watu Odpowiedz Link
eurytka Re: A te... 04.01.11, 11:09 Akurat,... ja co lubię prosto z mostu...nic nie wystrzelę hamuje się monopol można mieć na wszystko Odpowiedz Link
natla Re: A te... 04.01.11, 11:24 Czyżby prezent ode mnie w postaci części samochodu tak dobrze działał? Odpowiedz Link
eurytka Re: A te... 04.01.11, 11:29 O żesz Ty, tu, podmiot jest domyślny. Na ogół jednak znam trzy monopole jak i trzy prawdy. można kombinować., spirytusowy, nikotynowy, biznesowy jak i z prawdami: prawda, tys prawda, gówno prawda. Odpowiedz Link
eurytka Re: A te... 04.01.11, 12:02 No i trzeba puścić wodze fantazji a kto jeszcze ze szkoły coś pamięta, niech sobie silnię włączy czy cóś i odpowiedź będzie miał Odpowiedz Link
natla Re: A te... 04.01.11, 12:10 A potem spierwiastuje, pomnoży i podzieli między nami. Lecę na słońce. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: A te... 04.01.11, 17:27 eurytka napisała: > O żesz Ty, tu, podmiot jest domyślny. > Na ogół jednak znam trzy monopole jak i trzy prawdy. > można kombinować., > spirytusowy, > nikotynowy, > biznesowy A jaki to monopol biznesowy? Papieroski już umiem wykonywać, nalewek się nauczę , ale biznes monopol, to dla mnie wyzwanie Odpowiedz Link