Dodaj do ulubionych

Wybory ...

08.10.11, 05:50
Pierwszego wyboru miał dokonać Adam w Raju . Niestety , nim doliczył sie ilości palcy u rąk i nóg , jego wybranka , jednak może branka, bo na wy wszyscy przechodzili troszke później w zgrzebnej rzeczywistości kiedy żona miała być wspólna ,ale koło gospodyń nie zgodziło sie na pieczenie w jednej kuchni , tak więc Ewa dokonała wyboru pierwsza . I zerwała ten owoc zakazany . Od tego momentu dokonujemy samych wyborów lepszych i jeszcze lepsiejszych . tak i ja dokonuje wyboru kiedy mam wyjść na dwór w ciemnośc . Jedynie jasnowidzący moga widzieć coś w tym ogólnym bałaganie przedbrzaskowym . Mimo wszystko do takich nie należę i ta ciemna plama zupy rozlewająca sie przedbrzaskowo nie nastraja mnie ochoczo . Zaraz po brzasku kiedy słońce wzejdzie , o ile go zobaczymy ponieważ i ono ulega wyborom , może zacząć padac deszcz . A było tak ślicznie , cały okres lata babiego ciepełkiem sie grzaliśmy do tego właśnie momentu . I pomysleć że można nie wybrać i jak wy teraz spać smacznie pod kołdra , czego z żalem wam zazdroszczę i podążam ku swoim wyborom znajdującym sie wciemności . ale zapewne nie krzyknę Eureka na widok blasku jakowegoś pierwszego napotkanego , nie, póki co zadowolę sie myślą a tam mogę robić co chcę na przekór państwowym instutucjom i swojej wybrance , brance o ile to nie ja byłem brankiem barankiem .big_grintongue_out
Obserwuj wątek
    • polnaro Re: Wybory ... 08.10.11, 09:20
      Branek baranek bardziej prawdopodobnie brzmi smile

Wybory, czy wolna wola ?
      Wybór, to jednak konieczność decyzji w zamkniętym i ograniczonym kręgu.
      Wolna wola - tu nie muszę nic wybierać, mogę zostać z niczym, a co? tongue_out
      • misia007 Re: Wybory ... 08.10.11, 10:54
        Wybieramy praktycznie od momentu kiedy na dobre otworzymy oczy.Najpierw zabawki, potem przyjaciół, partnerów ,to gdzie pojedziemy a gdzie nie, co zjemy, co obejrzymy ,co kupimy.Czymś się tam przy tym kierujemy, instynktem,przekonaniem, "nosem".Czasem wybieramy mądrze ,czasem głupio niestety i musimy za to zapłacić.Cóż płacimy i staramy się wybierać ostrożniej,mądrzej ale nie zawsze się udaje.Trudno nie myli się ten kto nie wybiera ale....czy on żyje naprawdę????
    • amityr Re: Wybory ... 08.10.11, 19:57
      E tam Ewa . Proszę zobaczyć jakie majteczki Doda wybrała ?????

vipnews.pl/doda-pokazala-majtki
      • amityr Re: Wybory ... 08.10.11, 20:15
        Jeżeli jednak ktoś naprawdę widzi majteczki to:www.youtube.com/watch?v=06b6JGUJifc
    • natla Re: Wybory ... 09.10.11, 23:16
      Uffff wink
      • filip505 Re: Wybory ... 10.10.11, 01:50
        ....nie wiem czy ten watek jest jeszcze o wyborach,
        czy juz tylko o majteczkach???,ale ciesze sie ze taki
        jest wybor,to by znaczylo ze my polacy potrafimy
        docenic dokonania wladz,nie dajemy sie zwiesc
        populistom,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka