xy.5 Re: Takie tam :) 05.04.13, 14:35 Najlepsze było o osiołku;dzięki emeryturce przynajmniej nie jestem oślicą. Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 05.04.13, 17:27 ....zawsze faceci sa bardziej racjonalni,znanie najwazniejszej informacji rozwiazuje wszystkie inne pytania, Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 05.04.13, 20:05 Racjonalni z lenistwa i w ten sposób napędzają postęp. Dzięki nam Gdzie mama? Tu jestem, co chciałeś? Nie widziałaś przypadkiem znowu tej planety, którą zaobserwowałaś wczoraj idąc wieszać pranie do ogrodu? Tak tak, jest w tej chwili na prawo od Marsa ...... i tak odkryto drugą Ziemię Odpowiedz Link
amityr Re: Takie tam :) 05.04.13, 20:57 I pomyśleć, że przez tyle lat mogliśmy się mylić... 11 chorób, z którymi możesz pomylić miłość: 1) Drżenie serca kiedy myślisz o nim (niej). Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Tachykardia z prawdopodobieństwem arytmii serca (atak serca). 2) Niekończące się drżenie rak, nóg i innych części ciała. Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Parkinson. 3) Stały uśmiech na twarzy. Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Porażenie nerwów twarzoczaszki. 4) Problemy z koncentracją, brak możliwości skupienia, zapominanie o drobiazgach. Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Wczesne objawy Alzheimera. 5) Częste lub stale podniecenie seksualne. Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Nimfomania. 6) Miękkie kolana, utrata energii, kiedy widzisz jego (ją) Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Początki sklerozy. 7) Niemożność przestania myślenia o nim (o niej) Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Nerwica natręctw. 8) Czerwienienie się na twarzy, szyi i innych częściach ciała. Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Leukemia. 9) Bezsenność. Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Depresja. 10) Poczucie, że czujesz jego (jej) zapach nawet kiedy jego (jej) nie ma w pobliżu. Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Schizofrenia. 11) Nie możesz usiedzieć na miejscu. Dla ciebie to : Miłość Dla lekarza : Hemoroidy. Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 05.04.13, 21:56 Co gorsze, dotyka to tylko ludzi po 50-tce Po objawach widzę, że jak na razie nie jestem na szczęście zakochana ........ chociaż ta skleroza....................... Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 05.04.13, 22:28 .....podpadles amityr,i to mocno,ciagle czulem milosc a widze ze po lekarzach trzeba pobiegac,czasem zdrowsza bloga nieswiadomosc,oczywiscie o milosc do ryb chodzi, Odpowiedz Link
misia007 Re: Takie tam :) 06.04.13, 10:31 Dzięki lekarzom biegam coraz lepiej więc to raczej ....miłość. Odpowiedz Link
amityr Re: Takie tam :) 06.04.13, 12:50 Znalezione w sieci: Tajna przysięga Jezuitów obowiązująca kandydata obejmującego kierownicze stanowisko. W treści tej szokującej przysięgi przechowywanej w Bibliotece Kongresu Stanów Zjednoczonych w Waszyngtonie pod numerem 66-43354 można przeczytać m.in. " Przyrzekam i oświadczam, że gdy pojawi się sposobność będę prowadził bezlitosną wojnę, sekretnie lub jawnie, przeciwko wszystkim heretykom, protestantom i masonom, tak jak mnie ukierunkowano, by wytępić ich z powierzchni Ziemi, Bez oglądania się na wiek, płeć czy stan, i że będę wieszać, palić, gotować, obdzierać ze skóry, dusić i grzebać żywcem tych ohydnych heretyków, rozpruwać brzuchy i łona ich kobiet,i roztrzaskiwać głowy ich dzieci o ściany, by unicestwić ich obrzydliwą rasę, Że gdy się tego nie da zrobić jawnie, w tajemnicy użyję trucizny,liny do duszenia,stali sztyletu lub ołowianej kuli, bez względu na rangę, godność lub autorytet tych osób, jakkolwiek by nie był ich stan publiczny lub prawny, jako że w każdej chwili mogę dostać polecenie, by tak postąpić od agentów Papieża lub przełożonego Towarzystwa Jezusowego, Na potwierdzenie czego, niniejszym poświęcam swoje życie, duszę i wszystkie cielesne władze, a za pomocą sztyletu, który teraz otrzymuję, własną krwią się podpiszę by to poświadczyć ". P.S. Jezuita, brał sztylet i nacinał żyłę nad sercem, brał krew i składał podpis. W tym temacie gorąco polecam wspaniałą powieść Roberta Stilmarka pt. " Spadkobierca z Kalkuty " Polecam też temat- " Cytaty o Jezuitach ". Jak bardzo słowa tej przysięgi pasują do wiadomej partii, ludzi, którzy są pod auspicjami człowieka z wiadomego miasta i ludzi którzy śmią używać Naszego Narodowego, Historycznego Symbolu " SOLIDARNOŚĆ " Wierzę w nowego Papieża Franciszka. Wierzę, że dokona pozytywnych przemian w Kościele, że nastanie wreszcie, prawdziwy Kościół, Nasz Kościół. Watykańska Gwardia niech pełni swą służbę, ale nad bezpieczeństwem Papież Franciszka będą czuwali " ludzie cienia " Rycerze Serca Jezusa, tzw. Oficerowie - wyższa ranga. Oby Papież Franciszek rządził długo i mądrze, dłużej od Papieża Jana Pawła1, który.......................... Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 06.04.13, 22:04 ....nie pisales ze jestes jezuita,inaczej skad znalbys ich TAJNA praysiege?????, --ale nawracanie przez likwidacje pogan to powszechna metoda byla,na szczescie konkurecja zapanowala i sie skonczylo,franek chyba nas likwidowac nie bedzie, Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 17.04.13, 16:10 Przez kilkadziesiąt lat Polska nie pokazywała sie na mapie, bo była rozebrana Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 17.04.13, 16:12 Doktor Judym, ponieważ współżył z chłopami, często znajdował się na czworakach To oczywiście humor z zeszytów. Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 17.04.13, 16:14 Wojski przyłożył ucho do ziemi, żeby zobaczyć, gdzie jest niedźwiedź. Bogumił kochał Barbarę przez noce i dnie Dąbrowskiej. Pan Tadedusz zobaczył Zosię na płocie i poznał, że jest dziewicą. Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 17.04.13, 16:18 Liczne wypadki spowodowane są także przez dzieci. Te ostatnie powstają przez niedbalstwo, nieostrożność lub podczas zabawy. Chyba rodziców ..... Na skutek żałoby swojej matki, Iwona urodziła się 5 lat po śmierci ojca. Zwyczaj opalania się na plaży pochodzi z epoki brązu. Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 17.04.13, 16:22 Gramatycznie rzecz biorąc, dziewczyna ma inną końcówkę niż chłopak. Obok grobów smutnych i zaniedbanych, stały też groby tętniące życiem. Hanka i Wasylek kochali się tak bardzo, że ona sie utopiła, a on umarł z głodu. Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 17.04.13, 16:26 Ludzie pierwotni mieli narządy z kamienia. Bakterie, które rozmnażają się przez kichanie, prowadzą tryb życia koczowniczy. Bogurodzica była napisana w języku polskim po łacinie. Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 17.04.13, 16:27 Osobiście uważam, że Wesele napisał Wyspiański. Ja też tak uważam Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 24.04.13, 11:28 Gdy skończyłem 65 lat, poszedłem do ZUS, żeby złożyć podanie o emeryturę. Niestety, zapomniałem wziąć z domu legitymację ubezpieczeniową, więc powiedziałem panience w okienku, że wrócę później. Panienka na to: Proszę rozpiąć koszulę. Gdy to zrobiłem, panienka powiedziała: - Te siwe włosy na pana piersi są dla mnie wystarczającym dowodem na to, że jest pan w wieku emerytalnym. Nie potrzebuje pan chodzić do domu po legitymację. Gdy opowiedziałem o tym żonie, ona powiedziała: - Powinieneś był spuścić spodnie. Wtedy byś dostał też rentę inwalidzką.... I wtedy zaczęła się awantura.  Poszliśmy z żoną na spotkanie maturzystów z mojej szkoły, wiele lat po maturze. Zauważyłem pijaną kobietę, siedzącą samotnie przy sąsiednim stoliku. Żona spytała:- Kto to jest? Odpowiedziałem: - To moja była sympatia. Słyszałem, że gdy przerwaliśmy nasz romans, ona zaczęła pić i od tej pory nigdy nie była trzeźwa. Żona na to: - Kto by pomyślał, że człowiek może coś świętować tak długo? I wtedy zaczęła się awantura.  Żona mówi do mnie - Już się nie kochaliśmy ze dwa lata... A ja do niej: - Chyba ty. I wtedy zaczęła się awantura.  Mąż wpatruje się w świadectwo ślubu. - Czego tam szukasz? - pyta żona. - Terminu ważności! I wtedy zaczęła się awantura.  Żona do męża: - Mam dla Ciebie dwie wiadomości. Dobrą i złą. - No słucham. - Odchodzę od Ciebie. - O.K., a ta zła? I wtedy zaczęła się awantura. Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 24.04.13, 11:29 Mąż pyta żonę: - Kochanie, co byś zrobiła gdybym wygrał w totka? - Wzięłabym połowę wygranej i odeszła od ciebie - oświadcza żona. - Trafiłem trójkę, masz osiem złotych i wyp****! - odpowiada mąż I wtedy zaczęła się awantura.  Żona mówi do męża: - Kochanie jutro jest rocznica naszego ślubu - jak ją uczcimy? Na to mąż odpowiada: - Może minutą ciszy? I wtedy zaczęła się awantura.  Wściekły mąż wpada do domu i mówi do żony: - Wiesz co, ten facet spod piątki spał jużÂ prawie ze wszystkimi kobietami z naszego bloku, oprócz jednej. Żona po chwili zastanowienia: - Hmm... to musi być ta Nowakowa spod trójki... I wtedy zaczęła się awantura.  Żona do męża: - Zobacz, ja muszę prać, prasować, sprzątać, nigdzie nie mogę wyjść, czuję się jak Kopciuszek. Mąż na to: - A nie mówiłem, że ze mną będzie ci jak w bajce? I wtedy zaczęła się awantura.  Ksiądz podczas mszy w kościele: - Małżeństwo to tak jakby dwa okręty spotkały się w porcie. Jeden z mężczyzn odzywa się szeptem do kolegi: - To ja chyba trafiłem na okręt wojenny  - Tak się wczoraj uśmiałam w tym teatrze, kochany, że wróciłam do domu półżywa... - Powinnaś najdroższa pójść jeszcze raz na ten spektakl... I wtedy zaczęła się awantura.  Mąż do żony: - Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję rozwiodę się z Tobą! - Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnej okazji pyta męża: - Już mam jęczeć? - Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno. Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie: - Teraz jęcz, teraz!!! Żona: - Olaboga!!!! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał... I wtedy zaczęła się awantura.  - Bandyta wchodzi do banku, kradnie pieniądze z kasy, po czym podchodzi do jednego z klientów i pyta: - Widziałeś, co zrobiłem? - Tak i mam zamiar zadzwonić na policję. Złodziej przyłożył mu pistolet do głowy i go zastrzelił. Podszedł do następnego klienta z tym samym pytaniem - na co ten odpowiada: - Nic nie widziałem i nic nie słyszałem, ale moja żona widziała. I wtedy zaczęła się awantura.  Franek zwierza się Ryśkowi: - Moja stara przysięgła, że mnie zostawi, jak nie przestanę pić. - I co? - Będzie mi jej brakowało.  - Hej Zenek. Zbieraj się i chodź do mnie, pogramy w szachy. - Nie mogę. Żona mi zmarła. - To dam Ci grać czarnymi.  - Mamusiu, co jest miłość? - Miłość synku jest światłem życia A na to ojciec : - A małżeństwo jest rachunkiem za to światło I wtedy zaczęła się awantura.  Kobieta potrafi zrobić dwie rzeczy z niczego : sałatkę i awanturę. Odpowiedz Link
misia007 Re: Takie tam :) 24.04.13, 11:36 Kumpel do kumpla: - Wygrałem milion złotych w totka! - Gratulacje! A co na to twoja żona? - Odebrało jej mowę! - Zazdroszczę ci. Tyle szczęścia na raz... ***** Dwóch kolegów rozmawia sobie przy piwku: - Wiesz, nie spałem ze swoją żoną przed naszym ślubem, a Ty? - A jakie miała panieńskie nazwisko? ***** Autobus z wycieczką zbliża się do granicy. - Piwo! Siku! - po raz któryś z rzędu rozweseleni pasażerowie zmuszają kierowcę do zatrzymania. Po dłuższej chwili, gdy już z powrotem zajęli miejsca w autokarze, kierowca pyta głośno: - Czy kogoś wam nie brakuje? Cisza. Po przekroczeniu granicy do kierowcy podchodzi mężczyzna i lekko bełkocząc mówi: - Nie ma mojej żony... - No przecież - wścieka się kierowca - przed odjazdem pytałem, czy kogoś wam nie brakuje! Na to facet: - Ale mnie jej nie brakuje, tylko mówię, że jej nie ma! Odpowiedz Link
misia007 Re: Takie tam :) 24.04.13, 16:01 Rzeczywiście ciekawe.Jak większość ludzi spię na boku.Taaa,szkoda,ze nie potrafię ....na brzuchu. Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 24.04.13, 19:21 ....misia,natla, swietne kawaly,szkoda ze samoloty nie zatrzymuja sie siku, ....mi sie prawie nigdy sny nie pojawiaja,zasypiam szybko, budze sie wolno,na rozruch potrzebuje 2 godziny,chyba ze na ryby,to szybciej, ....spie na plecach lub prawej stronie,ma to tez zle strony, zona niezadowolona ze sie za malo do niej przytulam,a jak juz to plecami,spi po mojej lewicy, Odpowiedz Link
natla Ojej, warto zobaczyć!! 01.06.13, 20:14 Cudne! www.facebook.com/photo.php?v=102536483283293&set=vb.241657555965041&type=2&theater Odpowiedz Link
natla Re: też ładne! 25.06.13, 16:23 Rozmawiają dwaj koledzy z pracy: - Franek, dlaczego szef jest na ciebie zły od tygodnia? - Tydzień temu była impreza zakładowa i szef wzniósł toast "Niech żyją pracownicy!", a ja zapytałem "Tak? A z czego?" Przychodzi krowa do lekarza z uśmiechem od ucha do ucha. - Co pani taka rozbawiona - Nie wiem, to chyba po trawie... Do domu przyszedł ksiądz z kolędą. Po modlitwie i poświęceniu domu zwrócił się do małej dziewczynki: - Umiesz się żegnać, dziecko? - Umiem. Do widzenia. Spadający jak kamień spadochroniarz krzyczy do mijanego w powietrzu kolegi: - Mój się nie otworzył! Szczęście, że to tylko ćwiczenia! W pewnej firmie nastał nowy dyrektor. Zwołał zebranie wszystkich pracowników: - Od teraz nastają nowe porządki: Sobota i niedziela są wolne bo to weekend. W poniedziałek odpoczywamy po weekendzie. We wtorek przygotowujemy się psychicznie do pracy. W środę pracujemy. W czwartek odpoczywamy po pracy. W piątek przygotowujemy się do weekendu. Czy są jakieś pytania? - Długo będziemy tak zapierdalać? Noc. W kuchni ze skrzypieniem otwierają się drzwi od lodówki. Wychodzi z niej spasiona mysz w jednej łapie trzymając prawie kilogramowy kawał żółtego sera, drugą ciągnie za sobą wielkie pęto kiełbasy. Idzie do pokoju, skąd rozlega się potężne chrapanie gospodarzy i taszczy ten cały majdan przez środek izby w stronę szafy, pod którą ma wejście do swojej norki. Już jest przed wejściem gdy w świetle księżyca dostrzega pułapkę na myszy, a na niej malutki kawałeczek słoninki. Mysz kręci z dezaprobatą głową i mruczy pod nosem: - Jak dzieci ku**a, jak dzieci... Wchodzi facet do urzędu i chce jakoś zagaić: - Dzień dobry! O, ile much tu lata! - Dokładnie 78. Ta z lewej jest kulawa... Plusy anoreksji: Pewna anorektyczka była tak szczupła, że kiedy nadepnęła na grabie, to jej nie trafiły! - Co to jest opera? - To jest takie coś, co się zaczyna o siódmej, a jak po trzech godzinach popatrzysz na zegarek, jest siódma dwadzieścia. Do starszego pacjenta podchodzi pielęgniarka: - Ile pan ma lat - pyta - 82 - odpowiada pacjent - Nie dałabym panu - mówi pielęgniarka. - A ja nawet nie śmiałbym prosić... Dwóch meneli popija sobie wino przed sklepem. Nagle podjeżdża elegancki samochód, z którego wysiada jakies zamożne małżeństwo. Kupują w sklepie niegazowaną wodę i zaczynają ją sobie popijać. - Popatrz - mówi jeden z meneli - Piją wodę! - No - mówi drugi - Jak zwierzęta... Mężczyzna wszedł w parku na ławkę i krzyczy: - Precz z hipokryzją! Ludzie patrzą zdziwieni, a chłop: - Precz z pazernoscią! Coraz więcej gapiow przystaje, a ten dalej: - Precz z pedofilią! W końcu jakaś babcia nie wytrzymała: - Panie, coś się pan tak do tych księży przyczepił?!?!? Kto to jest Superoptymista? - Gość, który na cmentarzu zamiast krzyży widzi plusy. - Jak brzmi najmilszy zwrot w języku polskim? - Zwrot podatku! Dwaj lekarze siedzą w celi. Jeden wzdycha: - A mogłem zostać meteorologiem i wybaczano by mi 90% pomyłek... Kaznodzieja wygłasza niedzielne kazanie na temat przebaczenia. Po płomiennej przemowie pyta zgromadzonych: - Ilu z was, bracia, przebaczy swoim wrogom? Połowa wiernych podnosi ręce do góry. Niezadowolony kaznodzieja kontynuuje kazanie. Mija 20 minut i znowu pyta: - Ilu z was, bracia, przebaczy swoim wrogom? Tym razem zgłasza się jakieś 80%. Kaznodzieja jeszcze zawiedziony wraca do kazania. Mija kolejne 30 minut. Kaznodzieja znowu pyta: - Ilu z was, bracia, przebaczy swoim wrogom? Ponieważ wszyscy już myślą o obiedzie, wszyscy podnoszą ręce do góry. Wszyscy z wyjątkiem staruszki z drugiego rzędu. Kaznodzieja pyta: - Dlaczego pani nie chce przebaczyć wrogom? - Nie mam żadnych. - Jakie to niezwykłe! Ile pani ma lat? - 93. - Niech pani wyjdzie na środek i powie wszystkim jak to możliwe, żeby w takim sędziwym wieku nie mieć żadnych wrogów. Staruszka nieśmiało wychodzi na środek, bierze mikrofon i mówi: - Przeżyłam wszystkich sk...synów! Spotykają się dwie znajome, jedna panienka a druga od niedawna mężatka. - Co słychać? - pyta panienka. - Nie narzekam. - Mąż pieniążki daje? - Nie narzekam. - Czuły jest w łóżku? - Nie narzekam. - A skąd ten siniaczek pod okiem? - Raz... narzekałam... Przychodzi staruszka do banku, podejmuje wszystkie pieniądze z konta. Wychodzi. Po pięciu minutach wraca i znów wpłaca całą kwotę na swój rachunek. Pracownik banku pyta ją po co to robiła, na co babcia: - A, z wami to nic nie wiadomo! Przeliczyć musiałam... Odpowiedz Link
natla Re: też ładne! 27.06.13, 22:51 www.example.pl/czlowiek-jak-zywy-22767.htm Najbardziej mnie zadziwiły te wszystkie szczegóły i artefakty skóry. Odpowiedz Link
natla Znalazłam księżniczkę dla Topa ;) 27.06.13, 22:53 www.example.pl/maddie-on-things-25564.htm Odpowiedz Link
izis52 Re: Znalazłam księżniczkę dla Topa ;) 27.06.13, 23:02 A zapytałaś Topa, czy podziela twój gust ??? Odpowiedz Link
polnaro Re: Znalazłam księżniczkę dla Topa ;) 28.06.13, 14:37 Mówcie co chcecie....mnie to przeraża ..trochę. Co to za materiał? A te włosy? Nie, dziękuję. Odpowiedz Link
natla Re: Znalazłam księżniczkę dla Topa ;) 28.06.13, 16:51 Polnarko, ale ona nie dla Ciebie, tylko dla Topa Izis, niechże zobaczy rozpuszczoną kapryśnicę, to może zwróci uwagę na zakochaną w nim Kropkę. Odpowiedz Link
polnaro Re: Znalazłam księżniczkę dla Topa ;) 28.06.13, 19:45 To nie o księżniczce beło, o wcześniejszych. Odpowiedz Link
natla kolejne cudne :) 14.07.13, 23:08 www.youtube.com/user/megaxibeca#p/a/u/0/Iqmba7npY8g Odpowiedz Link
natla Byłam i nie widziałam ..... 14.07.13, 23:46 ..... może i dobrze www.vice.com/pl/read/hey-venice-whats-up-with-massive-cruise-liners-barreling-down-a-tiny-canal "Akcja" filmu zaczyna się po 45 sekundach . Można poczytać tekst Odpowiedz Link
polnaro Re: Byłam i nie widziałam ..... 15.07.13, 09:43 Mnie ten videoclip ani drgnie . Napiszcie, proszę, co tak bulwersuje... Też byłam, na szczęście żadnego kolosa wycieczkowego nie widziałam. Odpowiedz Link
misia007 Re: Byłam i nie widziałam ..... 15.07.13, 10:04 Ogromny jak ...góra statek wycieczkowy w kanale dla łódek i gondoli. Odpowiedz Link
misia007 i tu na ten temat ..... 15.07.13, 10:50 www.polityka.pl/swiat/obyczaje/1546031,1,wenecja-stala-sie-turystycznym-cyrkiem.read Odpowiedz Link
natla Re: i tu na ten temat ..... 15.07.13, 14:13 Jednak na tych zdjęciach mniej zatyka. Na filmie to po prostu nieprawdopodobne. Odczekałaś Polnarko 45 sek? Odpowiedz Link
izis52 Re: Mocna rzecz ..... 21.07.13, 21:40 Piękne, odważne. Niesamowite, zwłaszcza kobieta. Odpowiedz Link
filip505 Re: Mocna rzecz ..... 23.07.13, 15:24 ....fakt,dziewczyna niczego sobie,pokaz wspanialy, Odpowiedz Link
natla Winny???? :D 26.08.13, 10:38 www.facebook.com/photo.php?v=1409243212628156 Top też się tak zachowuje, kiedy czasem po cichu coś przeskrobie. On też dokładnie wie, że źle zrobił, ale .... próbuje. Odpowiedz Link
misia007 Taki żarcik....muzyczny. 04.09.13, 17:17 www.youtube.com/watch_popup?v=MS9SdWBzy6Q#at=122&vq=hd720 Odpowiedz Link
filip505 Re: Taki żarcik....muzyczny. 04.09.13, 18:06 ....podobaja mi sie takie niestandardowe impresje muzyczne,i nie tylko muzyczne, Odpowiedz Link
natla To się nazywa szczęście ! 19.09.13, 09:37 lh5.googleusercontent.com/-lJ3ppIJbEEk/UiLcrjy10YI/AAAAAAACwQo/yQJXppQ1VsE/w600-h363-no/Holy+%2524%2523%2521t++Sheer+Terror+land+slide+in+Taiwan+jWc4kkL.gif Odpowiedz Link
izis52 Re: Dla malkontentów :D 24.09.13, 22:52 Po tej przedostatniej linijce pogrubionej, nie mam szczęścia przeczytać. Dziś chodzę, (nawet jeździłam rowerem kilka km) będąc bardziej zdrowa niż chora, więc pełnia szczęścia Odpowiedz Link
natla Re: Dla malkontentów :D 24.09.13, 23:03 Nie męcz sie, kliknij na to, a wyskoczą "kobyły". Odpowiedz Link
amityr Re: Dla malkontentów :D 26.09.13, 15:48 To co komus? dajesz, w kon?cu wraca... Wzruszająca reklama (polskie napisy) Odpowiedz Link
amityr Re: Takie tam :) 01.10.13, 10:14 Pojechali na biwak Rusek, nasz Filip i Niemiec i rozłożyli się koło jeziora. Nadchodzi wieczór i rusek mówi, ze można by coś wychylić no więc robią zrzute. Rusek dał co miał, Filip dał co miał a niemiec, że nie ma forsy i poszedł kimać koło jeziora. Rano się budzą rusek z Filipem, patrzą, a tam wystają tylko nogi niemca z krokodyla. Rusek się łapie za głowe, a Filip do niego: -patrz niemca kurde, mowil że nie ma pieniędzy, a spi w śpiworze lacoste Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Takie tam :) 01.10.13, 10:38 A ja uważam że filip zrobiłby zdjęcie . Odpowiedz Link
amityr Re: Takie tam :) 01.10.13, 10:45 No właśnie chyba zapomniał komórki.Albo celowo nie bierze żeby żona stale nie dzwoniła. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Takie tam :) 01.10.13, 11:11 taki uczulony na zonę ? To raczej zona uczulona na jego wypady Bo to i nie wiadomo w jakiejś głuszy kogo spotka ,a jak spotka miłą pustelniczkę ? tragedia konto w niebezpieczeństwie Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 02.10.13, 16:10 .....wlasnie zaczelo "wycinac",wracam powoli do rzeczywistosci, mysle ze potrzebuje tyg lub dwuch,wczoraj odwiozlem gosci z polski na lotnisko po prawie miesiecznym pobycie,w poniedzialek wrocilem do pracy,ledwo zywy ze zmeczenia,dzisiaj sie wreszcie wyspalem, Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 02.10.13, 18:31 Jak to byli miesięczni goście, o niesprecyzowanych zainteresowaniach, a byłeś organizatorem i wykonawcą, to wyobrażam sobie jak padasz na facjatę. Na urlop bracie leć Mam nadzieję, że chociaż zadowoleni wracali. Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 04.10.13, 20:38 .....rura ok,choc chrypka jeszcze mnie trzyma,ale to od gadania, czyli odpowiadanie na miljony pytan,taka rola przewodnika, .....zadowoleni wrocili bardzo,tak mowia,a ze to siostrzyczka z mezem,a moim bardzo dwnym kolega wiec napewno mowia prawde,jak na tutejsze standarty byli zbyt absorbujacy troche, niewiele chcieli samodzielnie zobaczyc a duzo z kims z nas, na szczescie miasto na "nogi" dzieciom udalo nam sie w duzym stopniu zrzucic,reszte niestey nie,ale to bardziej na dupe w samochodzie plus nogi,zapewniaja ze napewno tu wroca, musze przyznac ze jak przyjezdza mlodziez to jest zdecydowanie bardziej samodzielna,fakt,sa z malego miasta I nyc troche ich przerastalo,faktycznie pokazalismy im rozne odcienie tego miasta tak ze chyba przestana mowic :a znajomi jak tam byli to mowili ze.......,teraz wiedza ze jest tys prawdziwych wspomnien z tego miasta,byli tu pierwszy raz, Odpowiedz Link
amityr Re: Takie tam :) 05.10.13, 18:15 Uf: powiedział na końcu Filip. Ale się napisałem aż mi palec spuchł. Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 06.10.13, 16:37 .....wsadz go sasiadce tej co sie sni pod.........koldre, moze odpuchnie, Odpowiedz Link
misia007 Re: Takie tam :) 06.10.13, 19:53 - Gdzie byłeś całą noc? - pyta żona. - Na rybach. - Złapałeś coś? - Mam nadzieję, że nie - wzdrygnął się mąż! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Takie tam :) 06.10.13, 20:11 brrr,....aż mną wstrząsnęło . Czego to kobiety w sobie nie noszą ripki Odpowiedz Link
misia007 Re: Takie tam :) 07.10.13, 09:07 Idzie facet przez most, patrzy, a w rzece tonie człowiek i woła: - Help! Help! A on na to: - Masz za swoje! Trzeba było się uczyć pływać, a nie angielskiego. Odpowiedz Link
misia007 Re: Takie tam :) 07.10.13, 09:43 www.youtube.com/embed/HW3QVLlK-kE?feature=player_embedded Wielkie brawa!!!!! Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 07.10.13, 14:10 .....niezli bebniarze,misiu zaden wedkarz nie zamieni czasu wedkowania na czas dla kobiety,chyba ze ryba nie bierze, wiec kobiety wedkarzy powinne sie "modlic"zeby braly, Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 07.10.13, 22:16 ......tak sie zastanawiam czy to tanczacy bebniarze, czy bebniacy tancerze, Odpowiedz Link
natla 42 prawdy :) 12.11.13, 14:33 > 1. Biała kredka - nierozwiązana zagadka dzieciństwa. > 2. Bramki w sklepie - mimo że nic nie zwinąłeś, i tak boisz się, że zapiszczą. > 3. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją. > 4. Sprawiedliwość - jazda na rowerze pod wpływem alkoholu- 5 lat, molestowanie seksualne- 3 lata w zawieszeniu. > 5. Potrzeba jednej iskry, by spalić las, ale całej paczki zapałek, by rozpalić grilla. > 6. Kiedyś będę tak bogaty, że jednorazówką będę golił się tylko raz. > 7. Polsat - oglądasz sobie z rodzinką reklamy, a tu nagle film. > 8. Polska - tutaj nawet kryzys się nie udał. > 9. Bill Gates - okrada go 75% ludzkości, a i tak jest najbogatszy. > 10. Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości członka wraz z kręgosłupem. > 11. Pan Mietek spod trójki nie ma nawet matury, a za piwo zreperuje prom kosmiczny. > 12. Leżakowanie w przedkoszlu - kiedyś kara, a teraz każdy dorosły chciałby te 2h snu w ciągu dnia... > 13. Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz. > 14. -Mamo, co to znaczy orgazm? -Ja nie wiem, zapytaj taty. > 15. Łacina - jedyny język, w którym nawet "gówno" brzmi mądrze. > 16. Nawet, jakby papier toaletowy miał 8 warstw, to i tak złożysz go na pół. > 17. A4 - jedyna płatna jednopasmówka na świecie.. > 18. Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują. > 19. Tesco - nigdzie indziej nie znajdziesz wody LEKKO NIEGAZOWANEJ za pół ceny. > 20. Jerzy Dudek - przypuszczalnie najlepiej zarabiający kibic Realu Madryt. > 21. Jak Polacy uniknęli korków na autostradach? Nie wybudowali autostrad! > 22. Seks jest jak skok na bungee - dodaje adrenaliny, a gdy pęknie guma, masz przerąbane. > 23. Jeżeli trzeci dzień nie chce ci się pracować, to znaczy, że to już środa. > 24. Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju.!!!! (to moje - natla ) > 25. Polska: jak kupisz mi spodnie, to zrobię ci loda. Azja: jak kupisz mi loda, zrobię ci spodnie. > 26. Chleb - zero marketingu, najwyższa sprzedaż. > 27. Britney Spears: "Jestem za karą śmierci. Przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość." > 28. Egzamin - na korytarzu każdy wmawia ci, że nic nie umie. > 29. Szacunek do nauczyciela - istnieje wtedy, gdy uczniowie po usłyszeniu dzwonka pozwalają mu dokończyć wypowiedź. > 30. Paradoks seksualny - seks można uprawiać od 15 roku życia, a oglądać - od 18. > 31. Okres i wypłata - jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał. > 32. Paradoks Szymborskiej - dla testu napisała maturę, interpretując swoje wiersze - i dostała 60%. > 33. Studenci pierwszego roku - spieszmy się ich poznawać, tak szybko odchodzą... > 34. Gdy umrę, rozsypcie moje prochy pod Tesco - wtedy będziecie mnie odwiedzać co niedzielę. > 35. Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. > 36. Mały palec u nogi powstał tylko po to, by boleśniej walnąć się szafkę. > 37. Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem. > 38. Pieniądze z pierwszej komunii - do dziś nie wiesz, gdzie się podziały. > 39. Nimfomanka - kobieta, która pragnie seksu tak często jak przeciętny mężczyzna. > 40. Polska waluta - tylko tutaj złoty jest srebrny. > 41. Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05. > 42. Feminizm kończy się, gdy trzeba wnieść szafę na 2 piętro. Odpowiedz Link
natla Filip, dla Ciebie ....... 17.01.14, 23:52 ...... jako wymówka na (po) rybach Spotkało się trzech Żydów. Wino, koszerna wódeczka, pejsachówka... Posiedzieli, pokłócili się trochę, obgadali biznesy, kulturalnie się pożegnali i poszli. Spotkało się trzech chrześcijan. Piwo, wino, wódeczka, koniak... Posiedzieli, pogadali, dali sobie raz po ryju, kulturalnie się pożegnali i poszli. Spotkało się trzech Arabów. ani grama alkoholu!!! Ostrzelali autobus, uprowadzili samolot i wysadzili się w powietrze... Oto, do czego doprowadza prohibicja! Odpowiedz Link
molly_wither Re: Takie tam :) 18.01.14, 20:56 Ja mozg taszcze przy kazdej okazji, czesto okazuje ,ze to ciezar zbedny. Co wtedy? Odpowiedz Link
natla ku przestrodze ;) 30.01.14, 23:06 Zostać narkomanką, pijaczką i panienką lekkich obyczajów jest bardzo prosto. Wystarczy nie ukłonić się trzem babciom-emerytkom z bloku. Odpowiedz Link
natla Re: ku przestrodze ;) 30.01.14, 23:09 Filipie, podrzucam pomysł, gdyby tak coś kiedyś ..... Facet wybrał się na ryby. Gdy wypłynął łodzią w morze, z wody wynurza się rekin i ze złowieszczym uśmiechem pyta: - Co, na rybki? - Na grzyby!! Jak Boga kocham że na grzyby!! Odpowiedz Link
natla samo życie 30.01.14, 23:12 Kobieta i mężczyzna, którzy wcześniej się nie znali, dostali miejsca w tym samym przedziale pociągu sypialnego. Początkowo byli tym nieco zakłopotani, ale w końcu udało im się zasnąć - kobieta na górnym, mężczyzna na dolnym łóżku. W środku nocy kobieta wychyla się ze swojego posłania budzi mężczyznę: - Przepraszam, że przeszkadzam, ale jest mi potwornie zimno. Czy mógłby mi pan podać jeden z tych zapasowych koców? Mężczyzna z błyskiem w oku odpowiada: - Mam lepszy pomysł, udawajmy, że jesteśmy mężem i żoną. - Dlaczego nie? - odparła zaintrygowana kobieta. - Świetnie, - ucieszył się mężczyzna - No, to weź sobie sama. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: samo życie 31.01.14, 17:54 -Pierwszy raz od dwudziestu lat ucieszyłam sie na widok męża. - Z jakiego powodu? - Wezwali mnie na identyfikację zwłok... Odpowiedz Link
natla Re: samo życie 18.02.14, 20:16 Uciekli do miasta: Jaś, Kasia i Władek. A na działce został tylko stary dziadek Jasiu jest Magistrem, inżynierem Władek. Kasia mecenasem, działkowiczem dziadek. Jasiu ma Toyotę, Mercedesa Władek . Kasia jeździ Oplem , a rowerem dziadek. Jasiu mieszka w bloku, a willę ma Władek, Kasia duży bliźniak, w altance mieszka dziadek. Przyjechali na działkę: Jaś, Kasia i Władek. Będą pomagali, ucieszył się dziadek. Jaś szykuje grilla, piwko pije Władek, Kasia się opala, działkę kopie dziadek. Szaszłyczek dla Jasia, karkówka dla Władka, Kasia je skrzydełka, kaszanka dla dziadka. Miał dziadek w tym roku plon nie byle jaki.Wszystko mu zabrały miejscowe próżniaki. Wór jabłek dla Jasia, wór śliwek dla Władka, Ziemniaki dla Kasi,szczaw został dla dziadka. Brzuszka dostał Jasiu, siły nabrał Władek.Kasieńka rumieńców, z głodu umarł dziadek. Sprzedali więc działkę, podzielili spadek,wszyscy coś dostali. dostał nawet dziadek...Jaś, Kasia pieniądze, kosiarkę wziął Władek. A łopatą w dupę, od grabarza dziadek... Odpowiedz Link
natla Spodobało mi się 15.05.14, 11:22 "Jeśli się smucisz, to żyjesz przeszłością; jeśli się boisz, to żyjesz przyszłością; jeśli jesteś spokojny, to żyjesz teraźniejszością." Tylko jak to zrobić? Odpowiedz Link
natla Jak kto pije, chyba nowsza wersja :) 28.05.14, 14:52 -Lekarz pije na zdrowie -Matematyk na potęgę -Grabarz na umór -Ornitolog na sępa -Bankowiec na kredyt -Polarnik na zimno -Pediatra po maluchu -Aptekarz po kropelce -Filozof po namyśle -Syndyk do upadłego -Fryzjer do lustra -Nurek do dna -Anestezjolog do utraty tchu -Kuba do Jakuba -Jakub do Michała -Perfekcjonista raz a dobrze -Kamerzysta aż mu się film urwie -Tenisista setami -Kolarz w kółko -Higienistka tylko czystą -Gastryk żołądkową gorzką -Lunatyk księżycówkę -Bliźniak brudzia -Nocny stróż w ciemno -Ichtiolog pod śledzika -Pilot jak leci -Hydraulik z grubej rury -Medyk sądowy zalewa się w trupa -Wędkarz zalewa robaka -Stolarz wali klina -Żołnierz strzela lufę -Krawiec po naparstku A jak piją duchowni ? Duszkiem ? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Jak kto pije, chyba nowsza wersja :) 28.05.14, 16:46 www.youtube.com/results?search_query=napijmy+si%C4%99&page=3 Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Jak kto pije, chyba nowsza wersja :) 28.05.14, 16:48 miało być Nieważne, napijmy się! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Jak kto pije, chyba nowsza wersja :) 28.05.14, 16:58 Ranczo - Nawet nie ma się gdzie napić - odc. 100 no ...i by było na tyle . Odpowiedz Link
misia007 Humorek 28.05.14, 18:58 Mężczyźni wszystko odkrywają: - fakty naukowe, - nowe lądy, - duszę przed kumplem przy kielichu... A kobiety wszystko skrywają: - kochanka przed mężem, - rozwód przed dziećmi, - wiek przed wszystkimi.. A wagę to nawet przed sobą! Odpowiedz Link
filip505 Re: Humorek 28.05.14, 19:55 .....no ale otwartosc to zaleta chyba,ukrywanie raczj nie, wnioski nasuwaja sie same, swietne!!!!!, Odpowiedz Link
misia007 Porównania społeczne. 29.05.14, 12:47 Bogaty w stanie upojenia alkoholowego.................podchmielony. Biedny w stanie upojenia alkoholowego.................pijany jak świnia Bogaty z bronią......................dba o bezpieczeństwo Biedny z bronią......................bandyta Bogaty ze zrobionym manicure....................playboy Biedny ze zrobionym manicure....................pedał Bogaty w agencji towarzyskiej...............szuka przyjemności Biedny w agencji towarzyskiej...............szuka siostry Bogaty czytający gazetę............intelektualista Biedny czytający gazetę............bezrobotny szukający pracy Bogaty biegnący........................sportowiec Biedny biegnący........................złodziej Bogaty ubrany na biało..................lekarz Biedny ubrany na biało..................sprzedawca lodów Bogaty z walizeczką......................menedżer Biedny z walizeczką......................komiwojażer Bogaty homoseksualista...................gej Biedny homoseksualista...................pieprzony zboczeniec Bogaty z dziewczyną....................macho Biedny z dziewczyną....................trafiło się ślepej kurze (to nie o niej!) Bogaty przy samochodzie...............kierowca Biedny przy samochodzie...............mechanik Bogaty za kółkiem......................Pan Kierowca Biedny za kółkiem.......................szofer Bogaty na komisariacie Policji...............świadek Biedny na komisariacie Policji...............zatrzymany Bogaty zmęczony....................menedżer w stresie Biedny zmęczony.....................mięczak Odpowiedz Link
izis52 Re: Porównania społeczne. 29.05.14, 16:07 Coś w tym jest . Pozując na bogatego, można jednak stracić atrybuty i jeszcze oberwać Odpowiedz Link
misia007 Re: Porównania społeczne. 29.05.14, 16:33 Można iść dalej: - Biedny, ubrany na biało w stanie upojenia alkoholowego ze zrobionym manicure w agencji towarzyskiej...... ......To.........Biedny, pijany jak świnia pedał, szukający siostry w burdelu a przy okazji próbujący ubić interes na sprzedaży lodów (ale dlaczego akurat tam? Odpowiedz Link
filip505 Re: Porównania społeczne. 29.05.14, 18:59 ......nic tylko sie bogacic,z tego wniosek,ale co?????,na wedki czy robaki mam sobie zalowac?????,nie to nie dlamnie,co to siostry nie mozna poszukac????, Odpowiedz Link
room208 Re: Takie tam :) 30.05.14, 11:31 Dobrze w zyciu kierowac sie i rozumem i sercem jednoczesnie... Samo serce lub sam rozum nie jest dobrym rozwiazaniem. Jedynie to polaczenie moze sprawic, ze czlowiek bedzie szczesliwy i spelniony!!! Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 30.05.14, 12:58 ......... żeby to Pokoju208 było takie proste , co nie znaczy, że to święta prawda. Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 30.05.14, 12:59 Chodziło mi Roomie o ten fragment: "ze czlowiek bedzie szczesliwy i spelniony!!! " Odpowiedz Link
misia007 Re: Takie tam :) 30.05.14, 14:20 Po nocy poślubnej mąż robi wymówki żonie: - Widzę, że nie byłem twoim pierwszym. - A Ja po dzisiejszej nocy wiem, że i nie ostatnim!!!! Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 30.05.14, 15:00 .....swietne,......znaczy dopolki nas to nie dotyczy, Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 30.05.14, 18:37 scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/l/t1.0-9/10314718_887143621301011_4181599249695113875_n.jpg Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 30.05.14, 19:30 .....natla!!!!!!,to ladnie tak wygarnac znajomym??????, na szczescie pare punktow do mnie nie pasuje,cholera, tylko pare, Odpowiedz Link
izis52 Re: Takie tam :) 08.07.14, 19:02 Nie wpisałam się w te 98 %, bo młotkiem rzadko operuję, nie rozmyślam o młotkach, a na dodatek o czerwonych. Czy mam się martwić ? Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 08.07.14, 20:00 Nie wiem czy sie martwic czy płakać. Powiem Ci jak przypadkowo wybrnęłam z ewentualnej podpadówy. Najpierw zastanawiając sie na kolorem pomyślałam rzeczywiście o czerwonym, ale natychmiast zmieniłam na mój ulubiony żółty, a młotek strzeliłam natychmiast, jako najprostsze narzędzie, choć równolegle widząc kombinerki. Jednym i drugim posiłkuje sie całe życie No i w której grupie jestem?? Odpowiedz Link
natla Już wiadomo, dlaczego Rosjanie nie chcą jabłek 26.08.14, 13:37 ...... dzięki Padalcowej Odpowiedz Link
natla Mądrość życiowa 26.08.14, 13:42 ........ od Ovakiej Siedzi dwóch Gruzinów, piją winko. Obok idzie kondukt pogrzebowy. - Kto to? - pyta jeden Gruzin drugiego. - Giwi. Całe życie pił, palił, za kobietami ganiał... Wypili. Chwilę później znowu idzie kondukt. - A to kto? - Gogi. Nie pił, nie palił, jedna żona przez całe życie. - Widzisz? Tylko 12 minut różnicy. Polej!! Odpowiedz Link
natla Re: Ebola w Polsce 20.10.14, 23:05 No oczywiście, że tak by było, ale przede wszystkim widzę winę pana Franka, który głośno i wyraźnie powinien powiedzieć o swojej podróży do Liberii. No i jeszcze każdy lekarz powinien zaczynać grypowy wywiad od pytania o ewentualne podróże. Odpowiedz Link
misia007 Humorek. 22.10.14, 12:20 Facetowi zsiniało lewe jądro. Poszedł do szpitala i w rejestracji pada pytanie: Na Fundusz czy prywatnie? Odpowiada, że na Fundusz. Zostaje skierowany do pokoju badan, przychodzi urolog, ogląda i stwierdza, że trzeba usunąć - operacja się udaje. Po tygodniu sinieje mu prawe jądro. Wraca do szpitala i w rejestracji pada pytanie: Na Fundusz czy prywatnie? Odpowiada, że na Fundusz. Zostaje skierowany do pokoju badań, przychodzi urolog, ogląda i stwierdza, że trzeba usunąć-operacja się udaje. Po tygodniu sinieje mu interes. Wraca do szpitala i w rejestracji pada pytanie: Na Fundusz czy prywatnie? Odpowiada, tym razem czujnie, że prywatnie. Zostaje skierowany do pokoju badań, przychodzi urolog, ogląda i stwierdza, że najprawdopodobniej majtki mu farbują Odpowiedz Link
izis52 Re: Humorek. 22.10.14, 18:41 Gdzie tu humor ??? To samo życie . Na przekór złemu, mój pierwszy kontakt zrobił się nadgorliwy. Poszłam wczoraj po recepty, choć z reguły zostawiam kartkę, to tym razem nie było kolejki, wiec weszłam do gabinetu. Na powitanie zmierzył mi ciśnienie, wypisał recepty na 3 m-ce, a następnie z własnej inicjatywy wymalował skierowanie na badania analityczne o szerokim spektrum. Wróciłam do domu obejrzałam się w lustrze, a nawet ślubnego zapytałam, czy jakoś szczególnie źle wyglądam ??? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Humorek. 22.10.14, 19:34 to jest właśnie metoda na pozbywanie się publicznych pieniędzy i wtłaczanie ich do prywatnych kieszeni Odpowiedz Link
filip505 Re: Humorek. 22.10.14, 19:51 .......jesli przy tym izis bedzie zdrowsza to chyba nie tak zle,badania zazwyczaj kosztuja mniej jak leczenie chorob za pozno wykrytych, Odpowiedz Link
misia007 Re: Humorek. 27.10.14, 18:30 www.youtube-nocookie.com/embed/44UC6muN8KY?rel=0 zapraszam na zakupy Odpowiedz Link
misia007 Re: Misiu, Top się zgadza :) 23.11.14, 16:48 Potrzebuje kumpla,Puszkin zawsze luzak. Odpowiedz Link
natla Re: Misiu, Top się zgadza :) 26.02.15, 13:02 Kurcze, dopiero teraz to zauważyłam Nie wiedziałam Misiu, że masz tygrysa Cudny! Odpowiedz Link
misia007 A może? 02.03.15, 18:29 Przychodzi Putin do wróżki i pyta co jego i Rosję czeka w 2015 roku. A wróżka na to że będzie wojna z Polską... Nudy, nudy - odpowiada Putin. -Ty mi lepiej powiedz po ile będzie w grudniu euro w Moskwie? A, po 5 złotych - odpowiada wróżka! Odpowiedz Link
narfi Re: Wystarczy pomyśleć i ..... 03.04.15, 16:25 Why does the Easter Bunny hide Easter eggs? He doesn't want anyone to know he's been fucking the chickens! What did the Easter Egg say to the boiling water? It's going to take awhile to get me hard I just got layed by some chick! Why does the Easter bunny giggle when he plays soccer? Cause the grass tickles his balls Odpowiedz Link
natla Re: Wystarczy pomyśleć i ..... 03.04.15, 22:45 Did you hear about the lady whose house was infested with Easter eggs? She had to call an eggs-terminator! Odpowiedz Link
izis52 Re: Wystarczy popatrzyć ... 04.04.15, 17:15 Na świąteczne drzewko u progu forum, za okno też, aby nabrać wątpliwości jakie to święta mamy ? Czy aby nie jest to jabłoń przebrana za choinkę ? Odpowiedz Link
izis52 Re: :) Ważna czy nie :) 17.07.15, 13:00 A mnie polonistka w I i II L.O. skreślała w każdym wypracowaniu trochę przecinków. W III przyszła nowa i ta z kolei dodawała kilka przecinków. Doszłam więc do wniosku, że chodziło o to, aby wykazać, że czytały . Stosuję więc interpunkcję autorską . Ile można zrobić błędów w jednej maleńkiej frazie ? Odpowiedz Link
natla Re: :) Ważna czy nie :) 17.07.15, 21:35 Intuicyjna interpunkcja jest chyba najlepsza. Autorska też. Po prostu każda taka, która pozwoli na właściwe zrozumienie tekstu. Ileż to kłótni bywa z tego powodu na forach. Odpowiedz Link
natla Dla wszystkich ..... 24.07.15, 07:27 ...... ortodoksyjnych "niekłamaczy" youtu.be/gPCgiuD94J0 Odpowiedz Link
natla Cieszy mnie normalność 07.08.15, 11:01 wyborcza.pl/1,75478,18515379,ksieza-przepraszaja-komorowskiego-nie-jestesmy-episkopatem.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza Odpowiedz Link
izis52 Re: Cieszy mnie normalność 07.08.15, 17:19 Taka jaskółka w jednym kościele - wiosny nie czyni. Nasłuchać się musiał na koniec inwektyw. Choć mniej śledzimy teraz politykę, to i tak dotarło do mnie to i owo. Po wystąpieniach pisiaków na czele z Terleckim, Pawłowicz, nie powiem, że dobrze widzę tę prezydenturę. Teraz prezydent będzie jeździł i zwierał szeregi przed jesienią. Na dodatek opowiada androny, że to w ramach uzupełnienia przedwyborczego objazdu . W domyśle spełni obietnice, gdy wygrają wybory parlamentarne. Nie zdziwiłabym się, gdyby wtedy techniczna premier ustąpiła miejsca swojemu mentorowi. Odpowiedz Link
filip505 Re: Cieszy mnie normalność 07.08.15, 19:51 .......chodzi chyba o to zeby to odrzucili "inni,zli" bo moze po wyborach oni sami to beda musieli zrobic,napewno bedzie sie spieszyl,.....a milosc blizniego jest odwrotnie proporcjonalna do religijnosci,tej w swietle kamer, dla plepsu, Odpowiedz Link
natla Re: Cieszy mnie normalność 10.08.15, 07:49 To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy, tak pełni wątpliwości. (B. Russell) Odpowiedz Link
izis52 Re: Cieszy mnie normalność 10.08.15, 10:25 Trafne, choć wątpliwości nie zawsze oznaczają mądrość . Pożyczyłam znalezione w necie przez uczestniczkę innego forum - przygotowanie do nowej epoki : Kupiłem różaniec i obraz z Papieżem Zamknąłem konto na X-Hamsterze Świerszczyki wszystkie powyrzucałem Znajomych gejów z Fejsa przegnałem Tak jak lewaków i koleżanki, które przyznały się do skrobanki. Ta, co z in vitro ma dwójkę dzieci nim skończę pisać z hukiem wyleci! Na TVN blokadę włączyłem Wszystkie kondomy podziurawiłem Donos złożyłem, tak jakoś z rozmachu Na kumpla, który śmiał się z Zamachu. Bezczelny sk...iel, k..as żałosny broni Putina i wini sosny. Prenumeratę kupiłem Frondy Jestem gotowy na nowe rządy! . Odpowiedz Link
natla Cieszy mnie normalność 11.08.15, 08:57 Dziś jest wtorek, 24 maja 2016. WIADOMOŚCI Szczęść Boże! - Z okazji pierwszej rocznicy zwycięstwa w wyborach prezydenckich 2015 Prezydent RP Andrzej Duda odsłonił w stolicy tysięczny pomnik bł. Lecha Kaczyńskiego. - Szef KRRiT Tadeusz Rydzyk zaprezentował nowe logo Telewizji Trwam. W przyszłym tygodniu startuje kolejny tematyczny kanał telewizji - TV Trwam Muzyka Sakralna. Przypominamy, że możemy w kraju oglądać legalnie już 4 kanały telewizyjne: TV Trwam, TV Trwam Podróże do Ziemi Świętej, TV Trwam Parafiada oraz komercyjny TV Trwam Dewocjonalia. - Komendant Główny Inkwizycji Antoni Macierewicz potwierdził ujęcie poszukiwanego listem gończym ostatniego ukrywającego się dziennikarza zdelegalizowanej telewizji TVN, Jarosława K. ps. "Kuźnia" - Rzecznik prac dziecka poczętego wystąpi do Naczelnej Izby Lekarskiej o likwidacje gabinetów ginekologicznych. - Służby prewencyjne krakowskiej inkwizycji spacyfikowały nielegalną demonstrację studentów przeciwko zwiększeniu liczby zajęć religii z 6 do 8 tygodniowo na wszystkich polskich uczelniach. - MEN rozpatruje rozszerzenie listy obowiązkowych egzaminów maturalnych. Począwszy od przyszłego roku szkolnego, wszyscy maturzyści, a nie tylko z klas wyznaniowych, będą zdawali egzamin ustny także z historii kościoła oraz ze sztuki sakralnej. - Premier Jarosław Kaczyński dokonał w Bydgoszczy uroczystego otwarcia setnego, jubileuszowego domu dziecka dla nieślubnych dzieci. W przecięciu wstęgi wziął także udział Naczelny Egzorcysta Kraju Mariusz Błaszczyk. Uroczystość próbowała zakłócić kilkudziesięcioosobowa grupa byłych rodziców. Trwają aresztowania. - Jak donosi Polskie Radio Maryja, po trwającym kilka miesięcy śledztwie, dolnośląska inkwizycja wpadła na trop szajki nielegalnie rozprowadzającej płyty satanistycznej grupy Behemoth. - Sieć "Boża krówka (dawniej Biedronka) ogłosiła upadłość. Jest to efekt nałożonych na firmę ogromnych kar finansowych za handel w piątki chipsami o smaku bekonowym. Ze względu na przegranie kabli łącznościowych z powodu upału, pozostałe wiadomości zostaną nadane po przerwie Odpowiedz Link
izis52 Re: Cieszy mnie normalność 11.08.15, 12:27 O rany Julek, ależ perspektywa . Najtrafniejsze wydaje się osadzenie pana M w roli inkwizytora. Pasuje jak ulał. Natlaaa, czy my czasem przytaczając tę tfurczość, nie dolewamy oliwy do ognia w tej polsko-polskiej wojnie ? Liczę na poczucie humoru tych, co tu zaglądają . Odpowiedz Link
natla Re: Cieszy mnie normalność 11.08.15, 14:06 To można czytać TYLKO z dużym poczuciem humoru. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Cieszy mnie normalność 12.08.15, 06:33 A jeszcze wieksze trzeba miec obserwujac PO i jego poczynania. Ale ogolnie to mnie bardzo cieszy Odpowiedz Link
natla Re: Cieszy mnie normalność 12.08.15, 08:19 Jestem lepsza Sagi Ja wykazuję poczucie humoru w stos. do każdej partii. Czy nie trzeba go mieć np. przy Korwinie, Kukizie, PSL, czy SLD? Niestety poczucie humoru u mnie działa do pewnych granic. Jeżeli się czuję zagrożona, to się wycofuję na pozycję obserwatora. A w stos. do poszczególnych niektórych polityków trudno mi sie zdystansować. O partii przecież świadczy proporcja zbioru oszołomów, do myślących logicznie. Zupełnie nie zajmuję się kłamcami, bo szkoda energii. Oni są w całej polityce w olbrzymim procencie. Inaczej polityka by nie istniała. Odpowiedz Link
misia007 Re: Cieszy mnie normalność 12.08.15, 09:51 To co wypisują internauci o prezydencie Dudzie jest złośliwe owszem ale zabawne I to mnie cieszy bo nie uwłacza jego urzędowi.Osobiście strachów "co to będzie" nie podzielam bo nawet PiS nie jest tak oderwany od rzeczywistości żeby wierzyć w to.... co obiecuje. . Natomiast"twórczość" zwolenników PiSu przeciw Komorowskiem i rządowi była i jest toporna i żenująca i chamska.I zupełnie zbędna bo w pierwszym przypadku ,nie kopie się leżącego a w drugim PO i i tak już sama się wykańcza. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Cieszy mnie normalność 13.08.15, 10:06 Co do klamstwa zmienily sie grupy naganiaczy na nie. Zmienily sie grupy smiejacych, kiedys wszyscy rzeli we wspolnym smiechu dzis wyizolowane dobrobyty do ktorych po czesci kazdy z nas nalezy . Ale jedno jest wspolne , nie smiejemy sie z siebie o nie , za to chetnie z kogos. Odpowiedz Link
misia007 Re: Cieszy mnie normalność 13.08.15, 15:36 "Dobry żart ....tynfa wart" i jak się trafi to rżymy wszyscy jednako tylko mało tego. Odpowiedz Link
narfi Re: Cieszy mnie normalność 21.08.15, 13:56 ...na, rebiata, maly wglad co i jak bedzie spiewane za pare lat, no moze za parenascie, ale bedzie www.youtube.com/watch?v=Gp-jMucMN2U Odpowiedz Link
narfi Re: Cieszy mnie normalność 21.08.15, 14:06 Rzecz jest calkiem popularna, co jest dowodem jej prawdopodobienstwa. Jeszcze jedna wersja tego samego www.youtube.com/watch?v=0rxakes6CWk Odpowiedz Link
narfi Re: Cieszy mnie normalność 21.08.15, 14:41 Przepraszam za monotematycznosc moich ostatnich postow, ale naprawde jestem zafascynowany fascynacja Chinczykow kultura rosyjska, niestety mimo usilnych wysilkow nie znalazlem nic w druga strone, co dobrze nie rokuje, taka milosc bez wzajemnosci. Pewnie juz nie dozyje, ale np. taka granica polski-chinska na Bugu? I jeszcze jedna ciekawostka, juz naprawde ostatnia www.youtube.com/watch?v=n7Joku7KsLE Odpowiedz Link
filip505 Re: Cieszy mnie normalność 21.08.15, 15:59 .......niestety ten pierwszy scenariusz jest dosc prawdopodobny,drugiego prawdopodobienstwo jest blizkie zeru,.....a granicy chinskiej na bugu tez nie mozna wukluczyc,nie takie rzeki chinczycy przenosili,zmieniali bieg,moga i bug przeniesc gdzies nad atlantyk,nie wspomne tez o o sasieckiej wyspie chinczykow czyli australji,a w kaliforni duza czesc ziem juz do nich nalezy,wiec.......dobrze ze nie zyjemy po kilkaset lat,nie bedziemy na to patrzec, Odpowiedz Link
narfi Re: Cieszy mnie normalność 21.08.15, 17:52 Nawet nie trzeba zyc kilkaset lat, zeby tego doczekac. U nas ostatnio w prasie odezwaly sie glosy, ze to Chinczycy nakrecaja banke cen nieruchomosci, a gdy ja pare ladnych lat temu dokladnie tak mowilem na tutejszych forach to mnie wysmieli. Sprzedawalem mieszkanie w Melb. i dostalem 20% wiecej niz sie spodziewalem, ale ostatnich trzech uczestnikow aukcji to byli Chinczycy, ktorzy tylko dlatego byli gotowi zaplacic duzo wieksza cene poniewaz mieszkanie bylo w rejonie dobrej szkoly sredniej (tak, tak, tu jest rejonizacja do kilku najlepszych szkol srednich) i cena nie grala zadnej roli, chodzilo o to, zeby dziecko moglo pojsc do dobrej szkoly. Polowa zasobow surowcowych juz jest wykupiona przez Chinczykow. Aktualnie namawiam synowa, zeby wyslala dzieci na nauke chinskiego, to mnie idiotka zlekcewazyla. Bylem kilka razy w Chinach i poza kilkoma duzymi miastami, angielskiego nikt nie zna, zreszta wiekszosc studentow nie chce sie angielskiego uczyc. Mysle, ze teraz zeby zrobic kase na handlu z Chinami trzeba dotrzec na chinska prowincje, a tam nikt po angielsku nie mowi. Tak na marginesie. Ja bym sie nie bal rzadow Chinczykow nad swiatem. Znam ich sporo i mnie sie wydaje, ze nareszcie by byl porzadek. Oni nie wierza w zadne ideologie. Poczytaj troche o konfucjanizmie. "system filozoficzno-religijny zapoczątkowany w Chinach przez Konfucjusza (Kong Fuzi, Kongzi) w V wieku p.n.e., a następnie rozwinięty m.in. przez Mencjusza (konfucjanizm idealistyczny) i Xunzi (konfucjanizm realistyczny) w III wieku p.n.e. Konfucjanizm głosi, że zbudowanie idealnego społeczeństwa i osiągnięcie pokoju na świecie jest możliwe pod warunkiem przestrzegania obowiązków wynikających z hierarchii społecznej oraz zachowywania tradycji, czystości, ładu i porządku" Mnie taki system nawet pasuje, a to jest wlasnie to w co Chinczycy mniej lub bardziej swiadomie, wierza. Odpowiedz Link
filip505 Re: Cieszy mnie normalność 25.08.15, 17:48 .....cala wartosc nieruchomosci na waszej "wysepce" ,lacznie z ziemia nie jest poza zasiegiem chinczykow,pamietaj tylko ze potem siegna po wladze, demokratycznie lub nie,....i jestem przekonany ze to ci sie niespodoba, np; ich pojecie minimum socjalnego,to jest miseczka ryzu dziennie,a juz napewno nie spodoba ci sie ,jak jestes emerytem przejscie na utrzymanie rodziny,na ich laske lub nielaske praktycznie bez ingerencji panstwa, --angielskiego jak wszystkiego napewno beda sie uczyli dopolki bedzie im to potrzebne,jak uznaja ze to swiat ma sie ich jezyka uczyc,przestana, tak bylo ze wszystkimi systemami totalitarnymi,ale to chyba niezbyt sie sprawdzilo w historii, --ja bym sie bal rzadow chinczykow,systemu filozofi opartej na kulcie hierarchii, ale my polacy tez troche tego mamy,np;pan prezydent a nie prezydent,pan nauczyciel,pan urzednik,panie wladzo, itp,a przeciez to tylko sludzy dla spoleczenstwa,czyli nasi,prawda, --podsumowujac,nie teskno mi do zycia pod chinska wladza,choc nie powiem ze pewne jej elemety nie sa dobre gospodarczo,fascynacja,poznawanie ich kultury jest ok, zycie wedlug niej jednak nie,nie dla nas ludzi w "wolnym ideowo swiecie", a co maja powiedziec tacy ludzie jak sagi czy gornicy w polsce,dla nich panstwo to dojna krowa a najwazniejsze to nie oddac swego dobrego "cycka" lub znalesc lepszy,nie wspomne tu o kosciele z grzecznosci,pozdrawiam, Odpowiedz Link
narfi Re: Cieszy mnie normalność 26.08.15, 13:59 ...hehehe... Dobre. Lubie poczucie humoru ...a wracajac do Chinczykow. Zrob taki eksperyment. Zapytaj llu tylko mozesz Amerykanow, jaki system rzadow panuje w Chinach. Ja to zrobilem wsrod swoich znajomych Ozzies i zaden z nich nie wiedzial, ze to jest komunizm w czystej postaci, nieco tylko zakamuflowany dla celow ekonomicznych. Jak im sprawe wyjasnilem to prawie kazdy myslal, ze sobie robie z nich jaja Pisalem chyba o tym juz wczesniej, tak mi sie wydaje. Ktos tutaj mowil, ze jaki to komunizm, jak kazdy moze wyemigrowac gdzie tylko chce. Owszem moze wyemigrowac, ale... legalnie, tylko wtedy gdy otrzyma zgode lokalnego komitetu partii, w innym wypadku po prostu daje dyla i wracac nie ma po co. Ten obecny system rozni sie tylko kosmetycznie od czasow Mao. W zadnej oficjalnej publikacji w Australii nie przeczytasz, ze Chiny sa programowo komunistyczne i nic sie tam nie zmienilo od niepamietnych czasow.Zreszta Chinczycy z Chin wcale sie nie pala do emigracji. Ci, ktorzy emigrowali lata temu, to prawie w calosci Chinczycy z angielskiego, jeszcze, Hong Kongu. Odpowiedz Link
filip505 Re: Cieszy mnie normalność 26.08.15, 17:01 ......mocno przesadziles,chnczycy (wladza) oficjalnie mowi ze sa jednym terytorjalnie panstwem z dwoma systemami gospodarczymi,i tak wiedza to amerykanie,spolecznie sa dyktatura jednej partji ,ktora nazywa siebie komunistyczna,choc bardzo odbiega od tradycyjnych programow komunistycznych,i na szczescie,komunizm z emigracja nie ma nic wspolnego tylko dyktatura ma,a tam jest wielka,wszechobecna w zyciu spolecznym, Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 29.08.15, 06:48 Rozkoszna ta Natalia! I dowód na pochodzenie świetny. Takich przodków nie można się wyprzeć. Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 29.08.15, 18:02 ......ja ponoc od szympansow,ale orangutany to tez rodzina, Odpowiedz Link
izis52 Re: Takie tam :) 29.08.15, 21:49 No to się rozwinęła dyskusja . Śliczne są te zmilitaryzowane Chinki, w przeciwieństwie do izraelskich dziewczyn w armii. Obserwowałam jak patrolowały starą Jerozolimę w solidnych panterkach, wojskowych buciorach z wielkimi karabinami w 40 stopniowym upale. Zero wdzięku tych maszerujących Chinek w rytm dobrze nam znanej Katiuszy. Melodia ponadczasowa, więc może fascynacja wynika z muzykalności Azjatów ? Wzajemne stosunki rosyjsko-chińskie dobrze ilustrują te zwierzątka : kresy24.pl/wp-content/uploads/2014/11/Rosja_Chiny_wspolpraca.jpg A tu wodzowie opijają sławetną umowę gazową, choć wcześniej było tak: static.prsa.pl/images/5d999dbb-2500-489c-b801-aff379e5ed54.jpg grafik.rp.pl/grafika2/1211807,1309262,148.jpg Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 30.08.15, 07:55 Izis, dobrze, że choć teoretycznie dzieci z tego związku nie może być, choć praktycznie mogą powstać "cyborgi", udoskonalone małymi chińskimi rączkami i jeszcze bardziej powiększyć największe na świecie stado misiów, tygrysów o tygromisie . Pacyfistyczne króliki zachodu są zagrożone. Jedynie duża ilość kapusty maże je nieco ochronić. I NATO Niestety jest to coraz mniej śmieszne. Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 30.08.15, 07:37 Rzecz biorąc ogólnie Filipie, od małpy mój drogi, od małpy Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 31.08.15, 20:11 ......wiem natlo ,ale nie zabraniaj mi wybrac blizszej rodziny,skoro ksiega rodu tak daleko nie siega mozna se wybrac "ladniejszych" przodkow,pofantazjowac, Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 01.09.15, 07:33 No dooooobra Filipie, choć uważaj, bo mogą być ładniejsi, ale głupsi Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 01.09.15, 21:56 ......nie mozna miec wszystkiego,......a na zdieciu rodzinnym "ladnosc" sie liczy,glupoty nie widac, Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 02.09.15, 07:54 No co Ty Filipie. Jak to głupoty na zdjęciu nie widać. Pooglądaj sobie zdjęcia niektórych celebrytów. Głupotę zawsze widać w oczach Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 07.09.15, 08:29 Tort na pierwsze urodziny. Mimo że taki śliczny, to jeszcze dobry Odpowiedz Link
natla Re: Takie tam :) 07.09.15, 10:30 No coś Ty ! Na głowę jeszcze nie upadłam Ja jestem na emeryturze! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Takie tam :) 10.09.15, 16:19 Uchodźcy . Zajęcie przez zasiedzenie . Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 11.09.15, 16:35 ......no widzisz sagi,z uchodzcami da sie zyc,....jak sie chce, moze oddawac swoje wyrko to przesada ale podzielic sie mozna, najlepiej z jakas piekna "uchodzicielko", Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 15.09.15, 19:14 .....a nasza biedaczka w ten weeked wyjedzie na ostatnie wakacje w zyciu,niestety,ma 19 lat choc oficlalne urodziny ma w swieta BN poniewaz od wtedy jest z nami,i juz nie wroci, ostatnie ok roku zyje dzieki determinacji zony ktora codziennie robi jej opatrunki na kolanie ale przestaja pomagac,bardzo zmizerniala,lekarze juz rok temu proponowali eutanazje, nadszedl czas na ten bardzo przykry obowiazek,nie wiem jak sobie z tym poradzimy,czas pokaze, Odpowiedz Link
misia007 Re: Takie tam :) 16.09.15, 13:49 Trudne ale tak trzeba .Zwierzę nie jest stworzone do cierpienia .Trzymaj się Filip. Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 16.09.15, 17:09 .....chodzi ci o ludzi misiu ?????,chcialbym aby ludzie tak pokornie potrafili znosic cierpienie jak inne ssaki,czyli bez bulu,albo z niewielkim, zona z jej opieki wyciagnela wniosek ze cierpi duzo mniej jak czlowiek z podobnym urazem a doswiadczenie z ludzmi ma duze,uwaza ze czlowiek z takimi ranami bez srodkow usmiezajacych bol juz dawno by zmarl, oszalal,zabil sie,a ona dalej zyje,lubi byc glaskana,zaczepia,oglada tv z nami,choc na kanape musimy ja wlozyc bo wskoczyc nie moze juz, i spi z 20 godzin na dobe,jako ze umiarkowanie wierze w reinkarnacje (raczej chcialbym wierzyc) to mysle ze bedzie z nami na zawsze,chocby w tym klonie ,ktoremu da troche pozywienia, --ale dzieki misiu,musimy wziac to na siebie, pochowana zostanie pod czerwonym klonem, ktory bedzie jej pomnikiem przez nastepne 100 lat albo wiecej, Odpowiedz Link
misia007 Re: Takie tam :) 16.09.15, 18:10 Filipie chodzi mi o to,że człowiek może zrozumieć cierpienie po operacji,po chemii bo ma nadzieję,że to pomoże ,że będzie lepiej ,że jeszcze doczeka matury ,ślubu wnuków itp.Zwierzak nie planuje,żyje chwilą i jeśli cierpi to najlepsze co możemy zrobić..... to uwolnić go od bólu. Odpowiedz Link
filip505 Re: Takie tam :) 16.09.15, 19:49 ......wiem misiu ze wszystkie ssaki tak maja,ale nasza kotka jest wyjatkowa,dla nas,ona nawet z nami rozmawia,np; jak podchodzi blizlo i mowi 'mial,mial,to znaczyze woda za ciepla i trzeba wymienic,jak wbia pazurki w moja noge to mam sprawdzic czy ma jedzenie,jak w reke to poglaskac, jak mial,chwila i ponownie to wlozyc ja na kanape,......a moze to my dostalismy ............ przez jej chorobe, Odpowiedz Link
misia007 Re: Takie tam :) 17.09.15, 11:59 Jest z wami tak długo ,nic dziwnego ,że ją rozumiecie a ona was. Odpowiedz Link
natla :)))) 08.12.15, 11:03 Życzę pomyślności w składaniu liter ))) Murzinek Bambo W Africe miyszko Bambo, Murzinek, Blank czorny, mały lokaty synek. Czorno mo matka, łojca czornego, Ujka i ciotka, dziadka i ... kozdego. Mo piykno chałpa - by ją zbudować trza mieć patyki, deski i trowa. Bo przeca lepszyj chałpy nie trzeba Jak sie rok caly hyc leje z nieba. Bestoż to nagie są Afrykony I mało kery je łobleczony. Bestoż fest dużo se uszporują Bo czopek, mantli...nic niy kupują. Bambo Murzinek to mądry synek.... I niy mo w szkole samych jedynek. Bo sie mądrości wkłodo do gowy W swyj afrykońskij szkole ze trowy. W szkole tyj niy ma ławek, tablicy I gimnastycznyj sali - by ćwiczyć. Tam wszyscy afrykońscy szkolorze Mają sie od nos troszyczka gorzyj, Bo brak im heftów, taszy z książkami, Bestoż po piosku piszą palcami. Lecz skuli tego tyż fajnie mają, Bo im nic do dom niy zadowają! Jak już Murzinki w szkole głód mają To przerwa robią i se śniodają. Ale niy mają tasz ze sznitami, Ani sklepiku ze kołoczkami. Głodny Murzinek se w las zaleci, By se na drzewie fest pomaszkecić. Może se urwać figi, daktyle Lub po banany na drzewo wylyźć. A jak go suszy to zamiast Coli Na fest sie wielko palma wgramoli, Kaj sie napije bardzo zdrowego, Mlyczka z łorzecha kokosowego. My tu na Śląsku, czy tam daleko, Za siódmom górą, za siódmom rzeką... Mieszkają ludzie - kożdy w swym domu I to niy wadzi przeca nikomu, Że jedyn jy kołocz a inny daktyle. Porozmyślej o tym choćby przez chwilę! Odpowiedz Link
natla :)))) 15.12.15, 16:25 Trochę prawdziwej historii 1."Biegnie Smolarek lewą stroną, po prawej puszcza Bąka." 2. "Adam Małysz skoczył 125 metrów. Czy Janne Ahonen go przeleci?" 3. "Jadą! Całym peletonem. Kierownica obok kierownicy, pedał obok pedała." 4. "Trener Włoch rozkłada ręce, trzymając się za głowę." 5. "Nawet nie pseudokibiców a bandytów, bo tak trzeba nazwać tych dżentelmenów". 6. "Zawodnicy są tak zaangażowani w walkę, jak aktorki filmów porno w dialogi"- Jerzy Kulej. 7. "Mecz zaczyna się za 15 minut, a wynik ciągle jest ten sam." 8. "Podczas meczu piłkarskiego nad stadion opada gęsta mgła. Jak państwo widzą, zawodników już nie widać!" 9. "Ta radość jest niesamowita. Ludzie się bawią, tańczą się.."-Tomaszewski 10. "Kibiców szwedzkich nie ma zbyt dużo, ale za to nie grzeszą urodą" - Andrzej Zydorowicz 11. "Dostałem sygnał z Warszawy, że mają już państwo obraz, więc możemy spokojnie we dwójkę oglądać mecz." 12. "Pani Szewińska nie jest już tak świeża w kroku, jak dawniej." 13. "Mówię państwu, to jest naprawdę niezwykła dziewczyna. Dwie ostatnie noce spędziła poza wioską." 14. "Na trybunach nie ma żony Michała Bąkiewicza. Może dlatego, że nie jest żonaty." 15. "Zawodniczka nawiązała łączność z koniem." 16. "Siatkarze plażowi są często samotni, bo nie mają czasu na założenie rodziny. Ale są za to bardzo rodzinni." 17. "Obrona Mike'a coraz bardziej śmierdzi. Jak dworcowa knajpa." 18. "Polak walczy z Murzynem - to ten w czerwonych spodenkach." 19. "Szurkowski, cudowne dziecko dwóch pedałów." 20. "Na stadionie nikt nie siedzi, nikt nie stoi - wszyscy stoją." 21. "Nogi piłkarzy są ciężkie jak z waty." 22. "Można to wyczytać z wyrazu twarzy konia, gdy jest zbliżenie." 23. "Teraz widać, ile kręci się tu dziwnych owadów podobnych do nietoperzy." 24. "Jeśli Tyson podniesie się po tym ciosie, to będzie największy cud od zmartwychwstania Łazarza" Odpowiedz Link
filip505 Re: :)))) 16.12.15, 16:43 .......zawsze adama za zacnego obywatela uwazam,ale ze tak w przyszlosc potrafil wybiegac to sie nie spodziewalem, Odpowiedz Link
natla Re: :)))) 16.12.15, 18:59 ))))))))))))))) No i niepodważalna historia (przeze mnie tylko podważana ), mówi nam ustami Adasia, że to już było i że mamy powody do leków i przypuszczeń. Odpowiedz Link
misia007 Re: :)))) 17.12.15, 19:13 po dzisiejszym dniu sejmowym......miła odmiana www.youtube.com/embed/GXcLVDhS8fM?feature=player_detailpage Odpowiedz Link
natla Re: :)))) 17.12.15, 23:11 Już widzę miny Kuchcińskiego i Terleckiego. Każda inna )) Odpowiedz Link