sagittarius954 11.09.17, 09:17 Dzień dobry miłej admince. Dzień dobry przyjaciołom i nieprzyjaciołom forum. Dzień dobry roześmianym i nadąsanym. Siemanko kolesie i koleSIanki . 😁 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
came_lia Re: Dzień dobry 11.09.17, 12:02 Siemanko koleś Mam dzisiaj dobry humor mimo to,że jest poniedziałek.Pogoda piękna, księżyc garbaty zbliża się do pełni.. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzień dobry , witaj camelio 12.09.17, 09:56 Dzień dobry tajemnicza admnko. Dzień dobry przyjaciół nieprzyjaciele.I na odwrót. Dzień dobry grzybiarze i sniadający przy pachnącej kawce. Dzień dobry pracusiom i wszelakim rentierom. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzień dobry , witaj camelio 13.09.17, 10:17 Dzień dobry adminko😞 Dzień dobry właścicielom i lokatorom Dzień dobry znajomym i nieznajomym Dzień dobry ludziom rozdyskutowanym i milczącym 😯 Odpowiedz Link
came_lia Re: Dzień dobry , witaj sagitarius :-) 13.09.17, 10:45 Pomyliłam się ,garbaty księżyc nie zbliża się do pełni,z każdym dniem go ubywa.Wczoraj niebo było granatowe ,księżyc bardzo widoczny przybiera kształt rogala wokół rozsiane gwiazdy. Pogoda piękna,słońce świeci,niebo bez chmur.Wszelacy rentierzy mogą wybrać się na spacer. Odpowiedz Link
banitka51 Re: Dzień dobry 15.09.17, 00:38 Dzień dobry, sagi, natlo i wszyscy starzy znajomi. Nowym młodziakom też dobrego dnia. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzień dobry 16.09.17, 09:00 Dzień dobry adminko Dzień dobry Banitko Dzień dobry camelio Dzień dobry wszystkim Dzień dobry pojedynczo i grupowo A... O czym to ja chciałem ...Dzień dobry 😂 Odpowiedz Link
banitka51 Re: Dzień dobry 17.09.17, 02:59 dnia pełnego radości może kilku miłych gości niechaj skarb spadnie wam z nieba niech nie brakuje , czego trzeba... Odpowiedz Link
banitka51 Re: Dzień dobry 18.09.17, 13:37 a dziś grzeje słonko i ciepło ze spakowanych już wczoraj ciuchy letnie się wywlekło - na oddech lata więc pora. Wszystkim więc na dzisiaj także tym w futerku misia pogody wspaniałej życzę i hasełka "dziś się byczę"! Odpowiedz Link
banitka51 Re: Dzień dobry 19.09.17, 17:26 Dzisiaj chmury są na niebie a na forum wielkie pustki dobra dzisiaj więc dla ciebie od Zakopca aż do Ustki życzę zbłąkany człowieku, każdej płci i w każdym wieku. Odpowiedz Link
banitka51 Re: Dzień dobry 21.09.17, 00:22 Biegam po pustej polanie i tylko moje wołanie "dzień dobry" wszystkim do ucha słyszę, a w okół pucha. Są kwiatki, trawa i muchy lecz ludzie to tylko duchy. Odpowiedz Link
misia007 Re: Dzień dobry 22.09.17, 11:20 Dzień dobry ,usłyszałam wołanie ale chyba tylko ja .Szkoda ,miło tu było. Odpowiedz Link
banitka51 Re: Dzień dobry 22.09.17, 15:32 dziś dwie dwójki w dacie, i nas dwie tu macie, dobra życzym w chórze I by ominęły burze! Odpowiedz Link
banitka51 Re: Dzień dobry 23.09.17, 02:43 Tydzień minął, już sobota odkładamy więc robotę i cieszmy się na niedzielę. wszelkim dobrem się więc dzielę. a że mam niewiele tego nie spodziewaj się niczego dnia dobrego wszystkim życzę i się ulatniam na weekend. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Dzień dobry 23.09.17, 16:48 Witam znajome towarzystwo,dawno tu nie zaglądałam a dzisiaj przy deszczowej pogodzie pozdrawiam wszystkich życząc udanego weekendu oraz lepszej pogody,wybywam na działkę póki co a potem gdzie się da. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzień dobry 29.09.17, 15:56 Dzień dobry admince . Dzień dobry miłym , dzień dobry tym mniej miłym . Dzień dobry jesienią gdy liście już sie czerwienią . Dzień dobry przed zimą dzień dobry i w lesie . Dzień dobry i w kompie i każdego dnia co nam cokolwiek przyniesie . Dzień dobry wątpiącym , dzień dobry znużonym . Dzień dobry schłodzonym i tym ciepłem ostatnim rozgogolonym . Dzień dobry tylko po to by się ukłonić grzecznie i swą obecność pokazać . Dzień dobry ważniacy , dzień dobry maluczcy bez których nijak ma się ta opowieść niczyja. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzień dobry 30.09.17, 06:55 Dzień dobry admince. Dzień dobry obecnym jak również wagarowiczom . Dzień dobry obowiązkowym , dzień dobry i tym mniej zdyscyplinowanym . Dzień dobry kiedy dzień pomarańczą wstaje . Dzień dobry kiedy się babcią i dziadkiem zostaje . Dzień dobry mamom tatom jak i równolatkom . Dzień dobry , dzień dobry , dzień dobry , dzień dobry... Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Dzień dobry 11.10.17, 23:09 Dzień dobry, dzień dobry, kochani! Jak miło powitać znajomych Banitko i Sagi - dzień dobry! Coś Natli nie mogę zobaczyć Oj, gdyby wróciły te czasy, gdy wrzały na forum rozmowy, I dzień jeden bez wizyt tutaj był dniem bezpowrotnie straconym! Z pozdrowieniami dla starych i nowszych uczestników Odpowiedz Link
banitka51 Re: Dzień dobry 19.10.17, 20:18 Przeminęło Gosiu "nasze towarzystwo" i zostało we wspomnieniach, jak matura, egzamin na studia i flirt z czekoladą Odpowiedz Link
natla Re: Dzień dobry 02.11.17, 11:12 No dzień dobry! 😊 Banitko, żadne towarzystwo nie przeminęło! Ciągle jesteśmy, tylko ... porozumieć się jakby trudniej. Wydobyto z nas pokłady zła i bezmyślności, dawniej chowane wstydliwie. I tego nie potrafię co poniektórym wybaczyć! Za to mamy "wolność"! 😆 Odpowiedz Link
banitka51 Re: Dzień dobry 04.01.18, 01:06 Dzień dobry w nowym roku, chyba już niewiele czasu zostało? Dostałam info z Gazety, że zamykają forum od kwietnia - jakiś fake czy rzeczywistość? Natlo - nie da się wydobyć czegoś, czego nie ma. Gdyby tak było, z mojego portfela wycisnęłabym o wiele więcej, niż tam włożyłam! A poważnie - też tu chciałam częściej zaglądać, ale polityczne tematy z nieznanymi mi ludźmi i ich motywacjami do nienawiści/niechęci/braku szacunku mnie zniechęciły. Zrobiło się tu ciężko i seriozno i chyba dlatego mniej aktywnie. Ale przecież nam humoru nikt nie zepsuje na ten nowy rok? Pozdrawiam Wszystkich Znajomych z dawnych czasów DBFPDS (dzień bez forum pięćdziesięcilatki dniem straconym). Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Dzień dobry 05.01.18, 00:04 Może to ostatnie noworoczne pozdrowienia? Tym niemniej przesyłam wszystkim życzenia samego dobra nie tylko na forum. Odpowiedz Link
came_lia Re: Dzień dobry 24.01.19, 08:25 Dzień dobry Dziś mam wolny dzień od pracy czyli zabiegany.Zrobiłam plan doskonały w punktach i podpunktach.Podpunkty są mniej ważne czyli można ominąć jak się nie zdąży.Czytałam gdzieś ,że tak powinno się robić planowanie,wyznaczyć cel a jak się uda zrealizować go w całości. W jednym punkcie są przyjemności ,jest na to cała godzina.Będę malować jajka Tak, naprawdę .Uwielbiam malować ale szkodzi mi to na oczy mam chyba uczulenie.Spróbuję przemywać naparem z piołunu ,wyczytałam w poradach zielarskich że można przemywać przy zaczerwienionych i opuchniętych oczach więc może mi również pomoże na mój początek zaćmy?Jajek jest 6 sztuk,są ze styropianu. Jak skończę może się pochwalę .Jedno jako maluję około godziny ,więc przy tak napiętych planach może do Wielkanocy skończę? W tym roku święta te wypadają jest dość późno chyba w kwietniu. Odpowiedz Link
banitka51 Re: Dzień dobry 26.01.19, 08:02 Wspaniałe hobby! Co do oczu - spróbuj z osłoną dla dentystów na twarz. Ja taką kupuję w cezalu, opary farby nie walą w oczy, ani ich nie wdychasz w takiej ilości, może wart spróbować? Mam podobny problem i u mnie zdaje egzamin, trochę zaparowuje od oddechu, jeśli jest za blisko twarzy, ale to można wyregulować. Odpowiedz Link
came_lia Re: Dzień dobry 26.01.19, 22:22 Pięknie ,mamy podobne hobby ? Dziękuję za podpowiedź,myślałam kiedyś o tej osłonie ale trochę dziwna mi się wydawała.Teraz widzę ,że są one delikatniejsze.Robię często zakupy w sklepie medycznym więc najbliższym zakupem będzie ta maska ,już się nie mogę doczekać efektów Odpowiedz Link
filip505 Re: Dzień dobry 30.01.19, 17:36 ......na pogorszenie widzenia zastosuj sposob mego syna,jak robil ponad dwa semestry w jednym,pol kilo mlodych ekologicznych marchewek dziennie przez jakis czas,to naprawde dziala,ja po ok miesiacu stosowania noca bez okularow moge jezdzic,a wczesniej nie,....tyle ze ja sok swiezy marchewkowy preferuje, bo gryzienie tych marchewek nie jest za takie latwe,mozna je zetrzec ale to juz wiecej zachodu, Odpowiedz Link
came_lia Re: Dzień dobry 31.01.19, 10:11 Dobry pomysł z marchewką.Niby się wie ale nie stosuje.Spróbuję tej kuracji ,ale wolę sok świeżo wyciskany jak Ty.Z piciem szybciej jest.Marchewki mogę gryźć jak jestem w domu bo w pracy nie za bardzo jest na to czas i miejsce.Kiedyś przed operacją zrobiłam sobie miesięczną kurację sokami.Wyniki były tak piękne ,że żartowano sobie ze mnie ,,zdrowa do operacji" Odpowiedz Link
engine8 Re: Dzień dobry 25.02.19, 20:09 A dzien dobry.... Jak zrobimy kazdego dnia cos dobrego albo sprowokujemy czyjs usmiech to tez poprawi humor.. Odpowiedz Link
iwka.4 Re: Dzień dobry 19.05.19, 22:39 Miłego wieczoru i dalszych dni całego roku.Radości i dobroci dla drugiego człowieka. Odpowiedz Link
iwka.4 Re: Dzień dobry 19.05.19, 22:42 Miłego wieczoru i radosnych dni całego roku.Pozytywnych i szczerych kontaktów . Odpowiedz Link