Dziękuję za uznanie Dani - Wątek
Lipiec 
Ale też chciałbym nadmienić ,że to nic specjalnego takie pisanie . Wystarczy być w specyficznej atmosferze , ale też też trzeba mieć świadomośc, taka nadzwyczajna chwila nie powtórzy się zaraz potem . Chwyta się za pióro , i wystarczy wypisać kilka pierwszych przemyśleń na ten temat . Idzie jak z płatka .
Czy jestem pisarzem ?Daleko mi do niego , jestem mechanikiem , dziś kucharzem i bardziej kombinuję ze smakami niż staram się wymyślac fabułę książek . Opis to co innego .
Kiedy nie dotykasz szczegółów a poddajesz go analizie swojego odczucia odbiorca i tak zobaczy co chce a nie to co ty opisujesz . Ba odbiorca byłby bardzo zdziwiony gdyby zobaczył to co ja .I może nie odbierałby słów napisanych i mógłby zarzucic mi manipulację , choć jak to w życiu patrząc na jedno i to samo widzimy dwie rózne rzeczy . Jeszcze raz dziękuję i życzę ci dotarcia do wielu opisów na forum a masz do przesledzenia 15 lat . Cudna jest ta technika .
Dlatego założyłem ten watek, abyś mogła serfować sobie po poprzednich stronach wyszukując perełki tutaj na forum pozostawione . A jest ich naprawde dużo, ponieważ to kobiece w wiekszości forum i ich podróże , odczucia, opisy są naprawdę super i nie jedną książkę można by było na podstawie tego forum wydac , przypominam sobie zabawę w opisywanie kogoś kogo się nie widziało .
Tak mnie to wciągnęło ,że siedziałem całymi wieczorami wyobrażając sobie kogoś kogo nie widziałem i wymyślałęm spotkania z tymi osobami
Dlatego podpisywałem na forum Banitki choć od razu zobaczyłem swoją mizerię w stosunku do ludzi mających o wiele większe zasoby i pokłady słów przyswojonych w swoim życiu .
Póki co Dani

baw się dobrze i miło spędzaj czas klikając w klawiaturę